Listový péra
- Slaava
- Moderátor
Třmeny
No něco ve zkrutu listovky ustát musí, koneckonců jsou to pružiny ale máš v tom pravdu. Na horním čepu třmenu bych ale něco tvrdšího spíš uvítal, protože jinak se třemny v zatáčkách vyklápěj.Jan Sekanina píše:Rozhodně silon a jiný tvrdý hovadiny nedávat při křížení se pak hezky kroutí listovky.
-
Žanek
- Slaava
- Moderátor
Gooma
Bohužel většinou proto, že je ten silentblok abnormálně vyjebanej. Ale jak říkám, souhlasím s tebou. Dolu určitě patří guma, už kvůli nárazům. Nahoru bych dal ale něco pevnějšího.Jan Sekanina píše:Ale ta guma má právě největší funkci a je to nutnost pro křížení.Zvedni auto vzadu na jedné straně na maximum aby obě zadní kola ležela na zemi a podívej se co vyrovnává rozdílný úhly držáku třmenu a nápravy.Je to jedině ta guma v otvorech listovek.
-
Žanek
Tak se mně začalo ozývat za jízdy vrzání vzadu někde od výfuku.Po delším zkoumání jsem zjistil, že mám utržený držák horní části třmenu listovky.Takže nádrž půjde dolů a budu vařit. A to mám v úchytech origo gumu - to jen pro ty kdož tam chtějí dát třeba silon.
Poslední dobou jsem asi moc zkoušel křížení a náklony.