Pocet ulovku aneb koho uz jsme tahali :-)

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
*pt*
Pokročilý diskutér

pekny kusok :)))

Příspěvek od *pt* »

Ty Romane,
preco si to tahal na spiatocku? Neni lepsie o gulu a redukovana jedna :shock:
Nemas fotku ako vyzerala ta Toyota potom z predu?
mfg

*pt*

Lexus NX200t
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Holt profesionál?Myslím,že terénne auto nepatrí hocikomu do rúk.Nemyslím toho maniaka čo to tam napasoval ale napríklad dcéry zbohatlíkov čo majú mesiac vodičak a pod.Pato-Divoch
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Re: pekny kusok :)))

Příspěvek od Pavel Mirtl »

*pt* píše:Ty Romane,
preco si to tahal na spiatocku? Neni lepsie o gulu a redukovana jedna :shock:
Nemas fotku ako vyzerala ta Toyota potom z predu?
To by nebylo žádný vzrůšo,to by nemohl přijít o přední sklo :o :o :o
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

proto tahám lanem z dodávky, když rupne neřvu nad střepy.Mají i krááásná lana pro malé náklaďáky :D
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Roman

Re: pekny kusok :)))

Příspěvek od Roman »

Ahoj PT,posílám fotku zepředu a nějaké další z ježdění v okolí pohřebiště Land Cruiserů. Na zpátečku jsem ho tahal z lenosti, protože to byla předváděcí firemní akce, já už měl v sobě nějaké pivko a navíc trochu mžilo a já chtěl vidět, ale ne zmoknout. Navíc lano bylo ocelové s nosností takovou, že se na ně daly pověsit ty auta obě. Obrázek
Obrázek
Slaava
Moderátor

...ouvej

Příspěvek od Slaava »

...ouvej :(
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

ježíš ten ho odkurvil....a zbytečně. No jo, no, fýrer, aĺe asi z mašiny :D ! Může se stát všelicos, ale tomu auto nepůjčím :wink:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Chudinečka malej Cruisíčkovatej - takový ošklivý bebí. :cry:
Naposledy upravil(a) Milda dne 28 říj 2007 21:49, celkem upraveno 1 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

Utrpěl poruchu karoserie.
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Páni dnes som si trocha zaťahal.Tu u nás v Trnave,SR búrka padali stromy.Pár kúskou som hasičom pomohol popotiahnuť a sprejazdniť cestu tam si to rezali.Pochvala na silu a praktické využitie FRONTERKY.Samá chvála.Pato-Divoch
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Čurák

Příspěvek od rescuer »

Slaava píše:
Luboš K. píše:...Když mě,ale zastavoval asi tak pátej Pražák,na letních gumách a navíc mi řekl,že mam vyndat svý lano,že to své má ještě zabalené.Tak jsem se naprd a řekl jsem si o kylo na benzín.Jinak,že ho nevytáhnu.Když mi vynadal,že mi nic nedá...
To seš kliďas - já bych ho vzal na lano a zatáh do půlky pole, čuráka!
Mám obdobnou zkušenost se slečnou pražačkou, jen těch dvou děcek mě bylo líto... Nebýt těch děcek nechám jí tam trčet... Babu protivnou...
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

farmář píše:od jisté doby tahám ty co za to nemohou gratis a debily za peníze-pro ty musím traktorem a ten něco stojí:-( ale lidié jsou úžasní-jel jsem Campem po silnici která se v zimě neudržuje byly závěje a já věděl že to bude jakž takž a za mnou žigulík.Zastavil jsem a říkám mu-tam neprojedete.Chlapík mi vynadal že co by neprojel,no a když tak ho vytáhnu!povídám pořád v klidu-je tam skoro půl metru sněhu! poslal mě někam a že si mám všímat svého.Tak jsem se zasmál řekl mu že jeho tahat nebudu,že nejsem debil a jel.Ten čuměl za zatáčkou když vyjel z lesa na planinu:-)muldy měly osmdesát,mezi nima umeteno... planinky těch půl metru....
No a ono je takovejch optimistů víc! Takže slušnejm lidem rád pomohu,i když třeba ve dvě ráno mě to prudí....
Když sme u toho kdo koho tahá a koho ne, já osobně sem si udělal nepsaný pravidlo a)letní gumy b) nevychovaný hovada c)lidi co mi říkají že mám povinnost NETAHÁM (letní gumy leda výjmečně, Děcka v zimně v autě a tak jinak na ně se*u) a ostatní podle situace buď grátis nebo za penízky :-) :twisted:
Roman

Příspěvek od Roman »

S tím taháním je to někdy docela složité, ale jinak souhlasím se zde uvedeným žebříčkem. Do problémů se může dostat každý, ale najdou se tací co vlastní chybu neuznají a ty bych v závějích nechal do jara.
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

Roman píše:S tím taháním je to někdy docela složité, ale jinak souhlasím se zde uvedeným žebříčkem. Do problémů se může dostat každý, ale najdou se tací co vlastní chybu neuznají a ty bych v závějích nechal do jara.
jj a myslím si že letní gumy na vysočině je docela jasný ukazatel vlastní blbosti některých řidičů... Tak takový mají smůlu...
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Asi takhle - se slušností nejdál dojdeš.....a s kým nevyjdu s tím vyběhnu. Povinnej jsem leda hov... a pomáhám slabým, hodným a dětem.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“