Protektory 2.
-
Bublina
Protektory 2.
Čau
Který protektory by mohli bejt lepší do terénu
Uragano M/T od Wolfa, nebo T3 od Vraníka (Pneus Ovada)
dík za názory.
http://ext.pneuvranik.cz/www_vypis.php? ... &dezen=4x4
http://www.pneuwolf.com/pneu.htm
Který protektory by mohli bejt lepší do terénu
Uragano M/T od Wolfa, nebo T3 od Vraníka (Pneus Ovada)
dík za názory.
http://ext.pneuvranik.cz/www_vypis.php? ... &dezen=4x4
http://www.pneuwolf.com/pneu.htm
- Kondor
- Site Admin
- Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
- Kontaktovat uživatele:
No, těžká odpověď. Koukal jsem na to a z vlastní zkušenosti s jinými druhy pneumatik můžu říct, že si myslím, že kdyby jsi obul jedny, projel terénem a pak obul druhé a projel tím samým terénem, tak to nepoznáš.
Pokud bych měl dát na vzhled, tak ta od vraníka vypadá masivněji v krajích, teda že by mohla mít větší ochranu boku před poškozením. I záběrově vypadá na lepší profil. Ale na druhou stranu si myslím, že ten profil od Wolfa se bude zase lépe samočistit.
V neposlední řadě ale na normální silnici si myslím, že ta od Wolfa si povede výrazně lépe, než ta od Vraníka. Ta od Vraníka vypadá spíš jenom do terénu. Nemá tolik styčné plochy s asfaltem jako ta od Wolfa.
Toť můj názor.
Pokud bych měl dát na vzhled, tak ta od vraníka vypadá masivněji v krajích, teda že by mohla mít větší ochranu boku před poškozením. I záběrově vypadá na lepší profil. Ale na druhou stranu si myslím, že ten profil od Wolfa se bude zase lépe samočistit.
V neposlední řadě ale na normální silnici si myslím, že ta od Wolfa si povede výrazně lépe, než ta od Vraníka. Ta od Vraníka vypadá spíš jenom do terénu. Nemá tolik styčné plochy s asfaltem jako ta od Wolfa.
Toť můj názor.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Kondor
-
Bublina
-
Návštěvník
No, dalo by se to i takto brát, ale to už se neodvážím tvrdit. Každopádně výběr jako ten kdo platí musím učinit ty a jak píšeš, tak jsi se rozhodl.
K tomu Wolfu. Máme s ním domluvenou určitou kooperaci, ale ještě jsme ji nevyužili, proto ji ani neprezentujeme na webu. Každopádně máme možnost dodat ti tyto pneu. Chceš, aby jsme ti zjistili a nabídli cenu za 4 ks pneu? Pokud jo, napiš mi na mail rozměr a mi ti to zjistíme.
kondor@offroad-frontera.com
K tomu Wolfu. Máme s ním domluvenou určitou kooperaci, ale ještě jsme ji nevyužili, proto ji ani neprezentujeme na webu. Každopádně máme možnost dodat ti tyto pneu. Chceš, aby jsme ti zjistili a nabídli cenu za 4 ks pneu? Pokud jo, napiš mi na mail rozměr a mi ti to zjistíme.
kondor@offroad-frontera.com
- Kondor
- Site Admin
- Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
- Kontaktovat uživatele:
Sakra, zase jsem se zapoměl přihlásit, takže toto před tím jsem psal já.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
Kondor
-
Bublina
- Kondor
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak to taky není problém s tím časem, spíš výhoda, protože jak jsem psal, museli by jsme to dojednat, skladem je zatím nemáme.
Takže to uděláme takto, napiš mi rozměr a pro jistotu znovu ten vzorek a my to zjistíme a až se ozveš, tak ti sdělíme cenu. A ty se podle toho rozhodněš. Co ty na to?
Takže to uděláme takto, napiš mi rozměr a pro jistotu znovu ten vzorek a my to zjistíme a až se ozveš, tak ti sdělíme cenu. A ty se podle toho rozhodněš. Co ty na to?
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
Kondor
- Martin Dudík
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
S rovnou plochou, jako je asfalt sice má menší styčnou plochu, ale v blátě už je to něco jiného, protože se vzorek zanořuje do bláta a tudíž se styčná plocha zvětšuje a tím pádem i záběr. Podle mýho bude do bláta ještě lepší TRUCK 2000 (pneuVraník), než-li ty druhé dvě.Bublina píše:A jetě mě napadlo že se asi i dřív ojede jelikož má menší styčnou plochu.
Takže sem se rozhod pro wolfa
Důďa
Frontera A 1998, 2,2i 16v.
... hledáš cíl a směr svý ztracený cesty bude to krutej boj, čekaj tě hromy a blesky
Ref: na konci motor přestane vít a duše najde svůj klid...
Frontera A 1998, 2,2i 16v.
... hledáš cíl a směr svý ztracený cesty bude to krutej boj, čekaj tě hromy a blesky
Ref: na konci motor přestane vít a duše najde svůj klid...
-
Kodl
- Diskuzní Nováček
Mám osobní zkušenost s gumama Truck 2000-jsou to slušné gumy s dobrou životností-v blátě velmi dobré,na suchém asfaltě to ujde ale pozor na mokrém asfaltě je to na velmi opatrné zacházení,na sněhu zcela naprd.Taky pozor na proměnlivou kvalitu-pokud se vám nebude zdát povrch(nedolitá forma,trhlinky,nerovnost boků pryč od toho.Jinak jsou kupodivu i tiché na asfaltě ale pouze tak do polovičního sjetí dezénu,pak začnou hučet.Kodl
-
džony
-
Bc. Daniel Pýcha
Protektor ?
Taky jsem se zaobíral protektorama. A výsledek. Jednoznačný. Na ježdění typu 80% silnice a 20% terén jsem koupi nové Matador MP 71 OWL, nosnost 1000 kg rychlostní index 160 (?). Nová stojí 2 200,- s DPH. Kolik stojí protektor ? - kord o kterém vím, že má najeto okolo 80 000 km a já na něm budu jezdit cca 50 000? Není lepší si najet 80t sám a pak to prodat dál (výkup za 100-300,- Kč) Vraníkovi, Wolfovi, a jiným obnovám?
- Slaava
- Moderátor
Matador MP
Cena super. Kde si to koupil? MP znamená něco jako Multi Performance?
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Protektor ?
Zdar pane, Cena je to zajímavá, ale uveď jetě jaký to je rozměr ať se to dá porovnat.Bc. Daniel Pýcha píše:Taky jsem se zaobíral protektorama. A výsledek. Jednoznačný. Na ježdění typu 80% silnice a 20% terén jsem koupi nové Matador MP 71 OWL, nosnost 1000 kg rychlostní index 160 (?). Nová stojí 2 200,- s DPH. Kolik stojí protektor ? - kord o kterém vím, že má najeto okolo 80 000 km a já na něm budu jezdit cca 50 000? Není lepší si najet 80t sám a pak to prodat dál (výkup za 100-300,- Kč) Vraníkovi, Wolfovi, a jiným obnovám?
-
tRpaslik
Tak take jsem mel takovy problem a nakonec jsem se rozhodl taktez pro Matadory MP71. Nejlevnejsi jsem je nasel tady http://www.nejlevnejsipneu.cz
Sice je budu obouvat na Sportage takze si koupim uzsi nez vy ale 205/70/15 vychazi na 1789Kč vč DPH.
Sice je budu obouvat na Sportage takze si koupim uzsi nez vy ale 205/70/15 vychazi na 1789Kč vč DPH.
- Slaava
- Moderátor
NejlevnějšíPNEU
Ceny fajn, Matadory 31x10.5 tam stojí cca 2.600,- Kč (záleží na tom, jesti tam jsou bílá písmenka nebo ne).