Bodylift - jak na to, poznatky, zkušenosti a dotazy

Vše o karoserii vozidla
Odpovědět
Kuniksicht

Příspěvek od Kuniksicht »

Po dlouhé době zdravím z Jihlavy. K tomu bodyliftu, měl jsem taky Fronteru Sport 2.0i a bodylift jsem měl ca. 5cm. Musela se nastavit šajtpáka, zvednout nádrž a nárazníky. Měl jsem to na pukách a prasecky se zlepšil nájezdový úhel. Foto viz. http://www.offroadforum.cz/opel-fronter ... t8210.html . Ted mám Vitaru, kterou prodávám a pravděpodobně půjdu asi zase do frontery :-) Měl jsem na ní naviják, rampu a naviják a 31ky gumy
Slaava
Moderátor

Kuniksicht

Příspěvek od Slaava »

Kuniksichte, tuhle sem tě tu zmiňoval jako zmizelého přistěvatele a ejhle - ty tu! Takže zase pudeš do Froncka? Do jakýho?
Kuniksicht

Zdar, no asi jo. Sice nevím, co seženu, ale chtěl bych zase krátkou a díky financím pravděpodobně zase Ačkovou v benzínu 2.0i ... motor není sice nejsilnější, ale problémy jsem s ním neměl ...... a úpravy taky ještě nevím jestli náký budou, ale jak se znám, tak bych s tím asi něco udělal :-)
Slaava
Moderátor

Vitara?

Příspěvek od Slaava »

Tomu se říká návrat ke klasice. Jak se ti jevila Vitara?
Kuniksicht

No Vitara v poho, jen jsem s ní nejezdil vůbec do terénu, což se o fronteře říct nedá. Ale spíš proto, že už jsem nechtěl do toho cpát peníze a měl jsem tam i větší kola (na Vitaře) a ty mi nedovolili velký křížení - jsem to měl spíš pro estetické cítění :-))) Ted musím sehnat nákou tu Fronteru .. je v ní aj lepší posez, teda jako že jsem byl vejš od asfaltu :-) Ale jinak Vitara ok, sice odskakuje zadek, ale to je tou tuhou zadní nápravou asi.

Co ten motor 2,0i nebo 2,2 benzín - ten už se taky dával do krátký a jakej je v nich rozdíl , pokud nebudu brát v úvahu výkon, ale spolehlivost. Díky
Slaava
Moderátor

Benzínovej motör

Příspěvek od Slaava »

To ti spíš poradí nějaký benzíňáci. Už se to tu řešilo a výsledek byl asi takovej, že to není špatnej motor, byť krapet složitější a pak už se pěla chvála na 2,4. Já sám mám poslední dobou hokej v tom, který motory se od devadesátýhopátýho dávali do dlouhý Frontery a který do Sportky.
Kuniksicht

Tak to jsme asi dva, taky v tom mám bordel ...... navíc řeším jestli krátkou nebo dlouhou. Já chci krátkou, ale z praktickýho hlediska je asi zase lepší dlouhá - aš jo ... mám dilema:-)
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

2.2 motor se dával až do B verze. do krátké dor r.v 1998 se dával 2.0, 2,5 dehet a 2,8 dehet.
Kuniksicht

Nimrod píše:2.2 motor se dával až do B verze. do krátké dor r.v 1998 se dával 2.0, 2,5 dehet a 2,8 dehet.
díky za info :-) Davide
Kuniksicht

Tak už mám jasno :-) Musím sice ztopit moje stavebko, ale půjdu do dlouhý Béčkový Frontery :-) Jen mi kucí teda poradte na co si dát bacha a nevím furt jestli 2,2 benzín a nebo 2,2 diesel . v tom fakt nemám jasno. Radši bych diesel, ale nerad bych pak dával těžký peníze do oprav :roll: Díky za rady
Slaava
Moderátor

Autíčko pro Kuníhoxichta

Příspěvek od Slaava »

Kuniksicht píše:Tak už mám jasno :-) Musím sice ztopit moje stavebko, ale půjdu do dlouhý Béčkový Frontery :-) Jen mi kucí teda poradte na co si dát bacha a nevím furt jestli 2,2 benzín a nebo 2,2 diesel . v tom fakt nemám jasno. Radši bych diesel, ale nerad bych pak dával těžký peníze do oprav :roll: Díky za rady
Tak to si rozhod vcelku velkomožně! Pokud zvažuješ tyhle dva motory, tak jednoznačně dehťák. Diskuze o motorech do Béčka probíhá na viewtopic.php?t=1137&postdays=0&postorder=asc&start=0 - tak se v pokračování výběru tvého nového povozu kdyžtak sejdeme tam. Kdyby tě vybírání adekvátního kusu zaválo na Budějovicko, tak jsem pro asistenci k dispozici.
Kuniksicht

Re: Autíčko pro Kuníhoxichta

Slaava píše:
Kuniksicht píše:Tak už mám jasno :-) Musím sice ztopit moje stavebko, ale půjdu do dlouhý Béčkový Frontery :-) Jen mi kucí teda poradte na co si dát bacha a nevím furt jestli 2,2 benzín a nebo 2,2 diesel . v tom fakt nemám jasno. Radši bych diesel, ale nerad bych pak dával těžký peníze do oprav :roll: Díky za rady
Tak to si rozhod vcelku velkomožně! Pokud zvažuješ tyhle dva motory, tak jednoznačně dehťák. Diskuze o motorech do Béčka probíhá na viewtopic.php?t=1137&postdays=0&postorder=asc&start=0 - tak se v pokračování výběru tvého nového povozu kdyžtak sejdeme tam. Kdyby tě vybírání adekvátního kusu zaválo na Budějovicko, tak jsem pro asistenci k dispozici.
myslíš diesel ? jinak díkes
Slaava
Moderátor

Nafťák

Příspěvek od Slaava »

Benzíňák bejval prej dost poruchovej a míval problém s kompresí. Taky se častěji musely dělat rozvody (dehet má řetěz, tak by měl dát tak dvěstěpade). Ale tohle jsou všechno informace z doslechu, tak to ber s rezervou - osobně znám jenom 2,3TD z Áčka.
Kuniksicht

Re: Nafťák

Slaava píše:Benzíňák bejval prej dost poruchovej a míval problém s kompresí. Taky se častěji musely dělat rozvody (dehet má řetěz, tak by měl dát tak dvěstěpade). Ale tohle jsou všechno informace z doslechu, tak to ber s rezervou - osobně znám jenom 2,3TD z Áčka.
ok, díky za info. Půjdu do dieslu :-)
Slaava
Moderátor

Nahoru!

Příspěvek od Slaava »

Doufám, že to brzo vyliftuješ a narveš na to nějaký slušný špalky :twisted:
Odpovědět

Zpět na „KAROSÉRIE“