Příprava na Rumun

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příprava na Rumun

Příspěvek od premek_k »

Ahoj,

začínám být stále nervóznější co se termínu expedice Rumun týče vzhledem k mým žádným zkušenostem v terénu. :(

Bude se pořádat ještě nejaké offroad ježdění před rumunskem, nebo mám zkusit zorganizovat nějaké regionální ježdění ???
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Ahoj Přemku, určitě do Rumuna ještě nějaké ježdění někde bude, jinak Přemku, za domácí úkol o víkendu zahrabat Froncka po zrcátka do bahna a zase vyhrabat :D :D :D (po ty vnější stačí, nemusíš až po vnitřní) :D :D :D
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

No mě jde hlavně o to, aby se tím mým fronckem svezl někdo znalý - a nejlépe v terénu - ať mi řekne, jak na tom opravdu je. To, že to je leštěnka mi v terenu moc nepomůže....

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Neboj, ten bude v cajku,takovej krasavec proti těm našim peklum :D :D :D
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Kura, to je právě ten zásadní problém. Za celou dobu, co ho mám, jsem nekolikrát udělal kolečko na louce u baráku a jednou jsem vjel lesní cestou do mlází a poškrábal dveře :(

Tak asi tak s leštěnkou, no... :(

HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tak to je Fpohodě, žádný strachy Přemku :wink: , já jí minulej tejden prohnal v metrovým obilí, že mám klásky až na střeše, to byl woheň :D :D :D
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“