Pneu

Vše co se bude týkat pneumatik, protektorů a disků. Rozměry, huštění, vzorky, údržba, doporučení, atd. Všechny modifikace Frontera.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

zrovna včera jsem vzpomínal na zalehlejzátěžák, jak jsem chodil při brždění šejdrem :) WDčko a jezdit, vždy se to rozhýbe.Ale hoodně opatrně, bo je to do té doby o hubu... :!:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

ja mel zatezak vpoho ale byly zalehly vodici čepy a tam byl mrcha zakopanej pes......

ted se chystam kotouče shodit a nechat si je stocit o nejakou desetinku a dat nove desticky

to budu lip brzdit jak zrychlovat 8)
Rosta

Re: 17" na B-cko :D

Příspěvek od Rosta »

*pt* píše:zas budem za exota - ale uz niekto videl, pocul , rozmyslal dat 17" disky na Fronteru? Samozrejme s prislusnou pneumatikou. Zatial iba teoretizujem, ale chcel by som nechat tie origos hlinikove 16"-ky na zimne , a na letne tam obut tie 17" ky :twisted:
...nebud troskar. Ted jsem byl u klienta a ten ma jako sluzebak Porsche Cayenne ... nebo jak se to pise a ma na tom 22ky vomotany izolackou misto gumy. Si myslim ze s trochou premlouvani by to slo dat ti na froncka :!:
Slaava
Moderátor

Re: 17" na B-cko :D

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:
*pt* píše:zas budem za exota - ale uz niekto videl, pocul , rozmyslal dat 17" disky na Fronteru? Samozrejme s prislusnou pneumatikou. Zatial iba teoretizujem, ale chcel by som nechat tie origos hlinikove 16"-ky na zimne , a na letne tam obut tie 17" ky :twisted:
...nebud troskar. Ted jsem byl u klienta a ten ma jako sluzebak Porsche Cayenne ... nebo jak se to pise a ma na tom 22ky vomotany izolackou misto gumy. Si myslim ze s trochou premlouvani by to slo dat ti na froncka :!:
Myslím, že přemlouvat by si musel hlavně sebe. Udělat takovou prasečinu chce mít na to náturu.

Obrázek
*pt*
Pokročilý diskutér

Rasto, Slaaavo

Příspěvek od *pt* »

..to je vec vkusu, o tom sme sa tu uz neraz bavili, pravda?!

Mne skor islo o to , ci sa take disky s prislusnym poctom dier a ich rozostupmi na Fronteru v 17ke daju zohnat? Lebo origos su urcite neni.
A 22'' je uz ozaj vela aj na mna :D Ale pekne 17, mozno este 18-ky :P ..to by nemuselo ani policajtom moc bit do oci , ze ano :D
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Slaava
Moderátor

Re: Rasto, Slaaavo

Příspěvek od Slaava »

*pt* píše:..to je vec vkusu, o tom sme sa tu uz neraz bavili, pravda?!

Mne skor islo o to , ci sa take disky s prislusnym poctom dier a ich rozostupmi na Fronteru v 17ke daju zohnat? Lebo origos su urcite neni.
A 22'' je uz ozaj vela aj na mna :D Ale pekne 17, mozno este 18-ky :P ..to by nemuselo ani policajtom moc bit do oci , ze ano :D
No vono co je origoš? U Adama Opela tyhle loukotě jistě neseženeš. Ale kdyby si dostatečně dlouho obcházel tuningshopy, tak seženeš i hlinikový liťáky na Tatru Präsident v rozměru 45 palců. 8)
*pt*
Pokročilý diskutér

Re: Rasto, Slaaavo

Příspěvek od *pt* »

Slaava píše:
*pt* píše:..to je vec vkusu, o tom sme sa tu uz neraz bavili, pravda?!

No vono co je origoš? U Adama Opela tyhle loukotě jistě neseženeš. Ale kdyby si dostatečně dlouho obcházel tuningshopy, tak seženeš i hlinikový liťáky na Tatru Präsident v rozměru 45 palců. 8)
kuwa slawo ty si ale tvrdohlavec :D ... origos som mal na mysli ze ziadna Frontera ich nema orginal zapisane v TP, len do 16" :!:
a prave ze som este vobec nemal cas obchadzat ziadne shopy, preto sa snazim zistit si najprv co najviac tu, od ludi ktori s tym mozno castejsie prisli do kontaktu :wink:
chcem sa na vsetky mozne upravy vrhnut v lete, zial pred Rumunom to nijako nestiham :cry:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Slaava
Moderátor

TP a STK

Příspěvek od Slaava »

Aha, TP a STK. Už jsem tyhle zkratky slyšel ale jejich význam neznám a nikdy jsem se s tím nesetkal. :!:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Slavo, Slavo! Kdyby sis někdy koupil auto a chtěl s ním jezdit v terénu i na silnicích (doporučuji Fronteru :D ), tak by sis ty zkratky STK - TP - a OTP pravidelně připomínal nejmeně po dvou letech. :D :D :D
Naposledy upravil(a) Milda dne 07 pro 2007 22:30, celkem upraveno 1 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Slaava
Moderátor

OTP

Příspěvek od Slaava »

OTP - Opravdu Totální Pitomost?
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Pokud vím tak OTP už neexistuje. :shock:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

A co je ta malá kartička co vozím jako doklad že je to auto moje?
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Osvědčení o registraci :P
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

A ty jsi od CIC nebo CID?kam šel ten od CIA?na WC?nebo jel na STK? už jsem z toho KO,a to neberu PCP.Fuj.Jen aby mi nesebrali ŘP a nedali PNH(papíry na hlavu).Ale ušetřil bych PHM. :roll:
Slaava
Moderátor

Šoupátka

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:A ty jsi od CIC nebo CID?kam šel ten od CIA?na WC?nebo jel na STK? už jsem z toho KO,a to neberu PCP.Fuj.Jen aby mi nesebrali ŘP a nedali PNH(papíry na hlavu).Ale ušetřil bych PHM. :roll:
Hlavně že OHC, či OHV, či co má tvé PKW nepotřebuje z NDR nová šoupátka. :wink:
Odpovědět

Zpět na „PNEUMATIKY“