Náhradní díly použitelné z jiných značek

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Slaava
Moderátor

Náhradní díly použitelné z jiných značek

Příspěvek od Slaava »

Osobně kupuju hodně věcí na Froncka v Agrozetu. Jsou to věci na Avie, Škodovky a sem tam na nějakej ten traktor. A pasujou. Něco se dá prej použít i z Nivy. Zkrátka zaměnitelnost dílů s jinejma, podobně sociálníma značkama je normální. Ale něco už je moc. Například tuhle jsem kupoval vodní pumpu a nejlevnější byla od Bugatti. Vrchol je ale tohle:

...vždycky jsem si při pohledu do motorovýho prostoru pomyslel, že ta zásobní nádobka od okruhu posilovače vypadá hrozně archaicky a že to Opel musel vyhrabat z nějakýho pekáče. A taky že jo! Koukněte na níže uvedený obrázek. Nádobka je úplně stejná. To co vidíte, je 6,75 l dvanáctiválec v Rolls Royce.

Obrázek
Rosta

Příspěvek od Rosta »

... no proste frontera je vyber nejlepsich dilu: Rolls Royce, Bugatti ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Slaava
Moderátor

...že jsem o tom kdy pochyboval

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:... no proste frontera je vyber nejlepsich dilu: Rolls Royce, Bugatti ... :lol: :lol: :lol: :lol:
...že jsem o tom kdy pochyboval. :roll:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

což rozbíjí na padrť tvoji dřívější úvahu, že těch nejhorších,no a ono je to naopak, těch nejlepších!!!! Pak že je to trabant křížený s Ruským kombajnem!!! A ona je to perla mezi čtyřkolkama!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Rosta

Příspěvek od Rosta »

farmář píše:což rozbíjí na padrť tvoji dřívější úvahu, že těch nejhorších,no a ono je to naopak, těch nejlepších!!!! Pak že je to trabant křížený s Ruským kombajnem!!! A ona je to perla mezi čtyřkolkama!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
... mě se zdá, že ty seš taky perla :lol: :lol: :lol: :lol:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

mno, cizorodé tělísko v organismu měkýše? fuj :mrgreen:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“