Repase listových per-poraďte
-
čeliš vítězslav
Repase listových per-poraďte
Nastala fáze zvednutí zadní části frontery,ale zjistil jsem po demontáži per,že zadní silentbloky jsou již natolik vymlácené,že nemá význam je již vracet zpět.Začal jsem tedy hledat nějakou náhradu,ale v replikách se nic nedělá(alespoň jsem na nic nenarazil)a originál bude asi prda.Tak pokud máte někdo zkušenost s tímto problémem,tak prosím o radu,případně kontakt.
- Slaava
- Moderátor
Silentbloky
Řešením je i repase, resp. výroba repliky: http://www.silentbloky.cz/
Jednou jsem slyšel o tom, že maník vymenil tyhle silentbloky za silonový pouzdra, jenže to by bylo asi moc tvrdý.
Jednou jsem slyšel o tom, že maník vymenil tyhle silentbloky za silonový pouzdra, jenže to by bylo asi moc tvrdý.
- farmář
- Moderátor
zvětši zadní držák per-zvedneš zadek odobrých pár čísel, předek jde zvednout podložkou buď silon pod pero nebo vypodložit uchycení..taky asi do toho půjdu,viděl jsem to u známého na Cherokeem a dobrý, jen ten přední tlumič vypodložím na uchycení,pár čísel k zahození nebude 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Repase listových per-poraďte
Zdá se to být sice jako darda, ale nová pouzdra která jsme schopni dodat stojí do 2.000,- Kč plus poštovné. A podotýkám, že to není gumové uložení jako tam dává OPEL.čeliš vítězslav píše:Nastala fáze zvednutí zadní části frontery,ale zjistil jsem po demontáži per,že zadní silentbloky jsou již natolik vymlácené,že nemá význam je již vracet zpět.Začal jsem tedy hledat nějakou náhradu,ale v replikách se nic nedělá(alespoň jsem na nic nenarazil)a originál bude asi prda.Tak pokud máte někdo zkušenost s tímto problémem,tak prosím o radu,případně kontakt.
- Slaava
- Moderátor
Re: Repase listových per-poraďte
...jalovec, habr, olše?Nimrod píše:...podotýkám, že to není gumové uložení jako tam dává OPEL...
- Slaava
- Moderátor
Pouzdra z dubu
Takže musíš často brodit. Super pouzdra. :Dfarmář píše:dub,chlape,ve vodě navěky![]()
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: