Nepotkali jsme se ?
-
Dagon
Nazdar. Dneska někdy po šestý hodině jsem potkal fronteru v Dobřanech. Řidič na mě mával, ale nestihnul sem moc odpovědět. Tak zdravim pomocí internetu, jestli se tady teda kolega někdy objevuje. Já mám tmavě zelený B.
PS: Nevíte někdo o terénu v okolí Plzně kde by se dalo jezdit. Vzhledem k tomu kolik se pohybuje po Plzni fronter by se možná moh uskutečnit nějakej menší srázek pro nás zápaďáky. Možná že by jsme se mohli podivat i na trať u Dobřan(směrem k dálnici), ale nevim jak to tam funguje.
PS: Nevíte někdo o terénu v okolí Plzně kde by se dalo jezdit. Vzhledem k tomu kolik se pohybuje po Plzni fronter by se možná moh uskutečnit nějakej menší srázek pro nás zápaďáky. Možná že by jsme se mohli podivat i na trať u Dobřan(směrem k dálnici), ale nevim jak to tam funguje.
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
3.5.07 v cca 7:50 Petřvald u Karviné, jel jsem na OV, do protivky tmavé Béčko, dva lidi, řidič mával. To už přece nemůže být náhoda !!!
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- Slaava
- Moderátor
Na čerpačce benzína stála lehká vagína
Dneska někdo koupal po poledni Froncka v myčce Benzíny na Nádražní v ČB, takže podle hygienickejch návyků přispěvatelů tohodle fóra to určitě nebyl nikdo z nich. 
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Mám B krátký,zelený,dlouhý zelený Bčko vídávám parkovat v Doudlevcích,proti městskýmu setkání nic nemám,v terénu se mi to moc kurvit nechce,dostává dost v lese když na přívěsu vozím dřevo na chalupu.Jsem rád že se ozval taky nějakej Plzeňák až na Farmáře samozřejmě.Takže ahoj,dáme někde někdy řeč. :DDagon píše:Nazdar. Dneska někdy po šestý hodině jsem potkal fronteru v Dobřanech. Řidič na mě mával, ale nestihnul sem moc odpovědět. Tak zdravim pomocí internetu, jestli se tady teda kolega někdy objevuje. Já mám tmavě zelený B.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
To víš zasraný Volva.*pt* píše:Ja som uz stvrt roka v Malmo/Svedsko/ a este som nestretol ani 1 - slovom JEDNU Fronteru!!!Pavel Mirtl píše:V Plzni je Fronter jak nasr... a pořád víc a víc.
Nie cudo , ze mi svedi ani nejako zvlast k srdcu neprirastli
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
HA!!!
Dneska jsem potkal s největší pravděpodobností Lubošovu fronteru a to v Praze před nuselákem směr do centra na pravé straně. (přesněji to nepopíšu, jsem rád, když v Praze dojedu tam kam mám). Stála na chodníku. Luboši, trefil jsem se ??
Jo a jinak ještě stříbrné Béčko na benzince u Jihlavy, ale asi nikdo odtud, protože na mě koukal jak puk, když jsem na něj mával....
Dneska jsem potkal s největší pravděpodobností Lubošovu fronteru a to v Praze před nuselákem směr do centra na pravé straně. (přesněji to nepopíšu, jsem rád, když v Praze dojedu tam kam mám). Stála na chodníku. Luboši, trefil jsem se ??
Jo a jinak ještě stříbrné Béčko na benzince u Jihlavy, ale asi nikdo odtud, protože na mě koukal jak puk, když jsem na něj mával....
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
- Slaava
- Moderátor
Mávání
Ještě že už Frontery nepoužívaj policajti. Kdyby si na ně tekhle zamával... :Dpremek_k píše:HA!!!
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Ale používaj. To bys koukal. Jenomže né u nás, ale v Dojčlandu. Jaká škoda,co?
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- Slaava
- Moderátor
DDR policije
No Simíra s Gerchánem bych už vůbec nedoporučoval provokovat lascivními posunky.Milda píše:Ale používaj. To bys koukal. Jenomže né u nás, ale v Dojčlandu. Jaká škoda,co?
U nás je už rozprodali. Takže kdo má bílýho Froncka s prosezenejma sedačkama, mříží zavazadlovýho prostoru a dírama v palubce po vysílačkách, tak to má jasný. Slyšel jsem o maníkovi, kterej tenhle služebák koupil. Měl vohoblovaný volnoběžky a poté, co mu v Opelu řekli, že za nový budou chtít pětatřicet (nebo něco takovýho), tak to prodal po tejdnu dál s klasickým resume "Frontera je sráč". A koupil od fízlů služební Felicii. Ano, ten člověk je penis (abych byl slušnej).
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Na rozdíl od našich jste hráli hokej,blahopřeji.*pt* píše:Dnes 18.15 im to dufam poriadne natriemepato píše:Čo Švédom je zima tak zatepluješ nech sa darí.Pato-Divoch
Pato, MTZ
drzte palce, nech nemusim zajtra chodit kanalmi