Koupili byste si Fronteru znovu?
-
MTZracing
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Slaava
- Moderátor
Novější
Jo, já to myslel jako že když máš třeba ročník 1992, že by si chtěl jako třeba rok cca 1997 s jiným odpružením, míň vylítanej a s třeba s jiným motorem. Myslel sem to tak, že pokud by to byla nutnost nebo nutkání, tak jestli by si stávající majtel Frontery koupil Fronteru znovu. Všechny možnosti odpovědí se nedaj postihnout, chtěl sem ale jenom tak orientačně odhadnout mínění Fronckářů.MTZracing píše:Povodne som chcel hlasovat do ankety, ale pre mna tam nie je vhodna ziadna volba.
Ja SOM SPOKOJNY, ALE NECHCEM ZIADNE INE ANI NOVSIE (novsia Frontera sa uz nevyraba).
Naposledy upravil(a) Slaava dne 27 pro 2005 17:09, celkem upraveno 1 x.
-
MTZracing
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Slaava
- Moderátor
No more Frontera?
V poho, já to ani nebral jako stížnost.
Jenom sem chtěl objasnit svoje pohnutky - zkrátka sem chtěl vědět, jestli nějakej (ex)majitel Frontery nenapíše "no more Frontera".
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
-
merlin
- Mata.rc
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
merlin
- Slaava
- Moderátor
Někdo to rád jiné
S odstupem času to v tomhle tématu docela ožilo. Taky koukám, že odpověď "Ne, jsem spokojen ale chci vyzkoušet něco jiného" sem tu zvolil jenom já. Hold jsem masochista.
-
Žanek
- Slaava
- Moderátor
Patrol
No že by zrovna tyhle dva pikapy daly výrazně víc než Froncek se mic moc nezdá. V porovnání s nenazvedaným Campem určitě jo ale jinak nevím nevím. Navíc podle mě L200 a Navara sériově uzávěrku zadního diferáku taky nemaj.Jan Sekanina píše:I já bych klidně vyzkoušel něco jinýho.Zatím jsem s ní projel všechno co jsem potřeboval ale L 200 nebo Navara zvládne o trošku víc.Je to podle mě jen absencí uzávěrky to pan Opel trošku posral a dodělávat ji je trošku moc drahý.
Já bych jako něco jinýho zkoušel v současný době Patrola z přelomu tohodle tisíciletí. Ještě mě napadá Wrangler, ježe ten je krátkej nebo Defender ale ten není zas tak rozšířenej.
No vono i ten Patrol když má malý kolečka, tak bych to v terénu taky tipoval na poleh na břichu na první krtině. Úpravy jsou hold nutnost.

...aneb najdi dvanáct rozdílů:

-
Pavel M
- Začínající diskutér
Do hlasování se nepouštím, protože mi žádná z možností nevyhovuje.
Fronteru jsem koupil, protože jako jedna z mála vyhovuje mým požadavkům:
- auto na rámu kvůli úpravám
- diesel kvůli poměru spotřeba / výkon
- obsah 2,2 cm3 kvůli pojistce
- klima a komplet elektrika kvůli pohodlí
- a automat kvůli mé již několikaleté spokojenosti a již vypěstovanému odporu, ke kvedlání klackem
Těmto požadavkům vyhovuje jen málo aut. Neupřednostňuju nějakou značku, takže příště třeba GRko
Fronteru jsem koupil, protože jako jedna z mála vyhovuje mým požadavkům:
- auto na rámu kvůli úpravám
- diesel kvůli poměru spotřeba / výkon
- obsah 2,2 cm3 kvůli pojistce
- klima a komplet elektrika kvůli pohodlí
- a automat kvůli mé již několikaleté spokojenosti a již vypěstovanému odporu, ke kvedlání klackem
Těmto požadavkům vyhovuje jen málo aut. Neupřednostňuju nějakou značku, takže příště třeba GRko
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
-
Žanek
Slaavo u L 200 a Navary vím o čem píšu - osobní zkušenost.Fronteru ale vůbec nehaním a právě naopak s uzávěrkou je určitě rovnoceným offroadem s jinými.Dokonce i na Moravským srazu jsme se přesvědčili,že při jízdě do prudkého svahu vyjela Frontera o kousek výš než Patrol a Hamr.Jinak L 200 i Navara (starší) mají na zadních sedadlech místo tak pro hodně malé děti.Osobně bych šel spíš do starýho Terrana nebo novějšího Patrola.