Koupili byste si Fronteru znovu?

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět

Koupili byste si Fronteru znovu (po dosavadních zkušenostech s ní)?

Ne, nejsem spokojen s technickým provedením.
2
3%
Ne, nejsem spokojen s vysokou poruchovostí.
0
Žádná hlasování
Ne, vůz nedostačuje mým požadakům na off-road provoz.
2
3%
Ne, nejsem spokojen s přístupem servisů.
3
4%
Ne, jsem spokojen ale chci vyzkoušet něco jiného.
4
5%
Nevím, nejsem rozhodnut.
4
5%
Ano, auto sice není nejlepší ale už ho znám a vím co čekat.
12
16%
Ano, s vozem jsem vcelku spokojen, vyhovuje mi svou koncepcí a chci další (jiné, lepší, novější).
21
29%
Ano, s vozem jsem velmi spokojen a chci další (jiné, lepší, novější).
5
7%
Ano, s vozem jsem velmi spokojen
20
27%

Celkem hlasů: 73

Slaava
Moderátor

Koupili byste si Fronteru znovu?

Příspěvek od Slaava »

Napadla mě taková anketní otázečka: "Koupili byste si Fronteru znovu, tedy po těch zkušenostech co s ní máte nyní?". Připravil jsem několik možných odpovědí, jistě tím ale nepopíšu všechny možnosti, tak klidně pište co máte na srdci. Já si tím chci taky vyzkoušet zakládání nových témat.
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Hlasování

Příspěvek od Nimrod »

No jo to bys nebyl ty abys něco nevymyslel. Ale jen tak dál. Anketa je to hezká, ale chybý mi tam verze, ano Ale ctěl bych větší.
Slaava
Moderátor

Valník

Příspěvek od Slaava »

Klidně přidám variantu "Ano, ale dokoupím si valník." :wink:
Sám sem zvědavej, co z toho vyjde. Zajímá mě názor samotnejch majitelů Fronter a ne nějakejch chomoutů, který to auto nikdy neviděli a šíří kraviny, že je to SUV, auto na ryby a hovno off-road.
Pokud někomu chybí náležitá varianta odpovědi, tak to napište a já zkusím hlasování poupravit.
Slaava
Moderátor

Nezájem?

Příspěvek od Slaava »

Čtyři hlasující, to je teda bída!
Důďa

Příspěvek od Důďa »

A co třeba tohle :P :

Obrázek
Důďa

Příspěvek od Důďa »

Jinak Fronteru už mám skoro rok a jsem "velmi spokojen", za dva či tři roky budu "vcelku spokojen", za další dva až tři roky bude platit "vím co čekat", no a za další dva až tři roky budu asi lítat vírníkem. :P Nebo že bych se dal na veterány? :lol:
Slaava
Moderátor

Wírník wehikl weterán wrtulník Wankel wariátor Wartburg

Příspěvek od Slaava »

To Důďa: Nech si pár let Fronteru a k veteránům se tak dáš automaticky. :D To swištítko wypadá fešně, máš k němu nějaký majetkový poměr?
Důďa

Wartburg = Dance of death

Příspěvek od Důďa »

Co se týče Frontera/Veterán, tak přesně tak jsem to myslel.

A co se týče Bugxtera (http://www.jawa-auto.com/), tak k němu mám jen "líbí se mi to" vztah a vztah tipu "k čemu by mi to asi tak mohlo být abych si to mohl koupit až na to jednou budu mít". :lol:
Martin Dudík
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Dudík »

Tak jsem se snažil vzpomenout na heslo, abych mohl hlasovat a nešlo to, ale už je to tam.

Důďa
Bc. Daniel Pýcha

No TOTO!!!!!!

Příspěvek od Bc. Daniel Pýcha »

Já mám sice Campo, krátce, ale položit si takovouhle otázku! To mě nenapadlo! Slaavo ty jsi HLAVA.
No jistě že bych koupil. Znova.
P.S. Valník na 1600 kg už mám dýl a s Campem to jde super dokupy.
Slaava
Moderátor

Hlava

Příspěvek od Slaava »

...díky za kompliment, jsem trochu v rozpacích... :oops:
David
Diskuzní Nováček

Příspěvek od David »

Já bych si ji (Béčko) koupil určitě, protože splňuje přesně to, co od ní chci. 1) má rám a něco vydrží, 2) spotřeba (nafty) v obsahové třídě do 2500 ccm bezkonkurenčně nejnižší (rozumí se při slušné jízdě), s tím souvisí i poměr váha / výkon - tedy kolik kilo tahá jeden kůň - i tady je na tom lépe než Mitsubishi nebo Patrol a pak světlá výška naprosto srovnatelná a nakonec povinné ručení ve třídě do 2500ccm.
Po čtyřech letech provozu bych ji vylepšil jen minimálně. Protože plná a v kopcích přeci jenom moc netáhne, povolil bych řazení redukce i při náhonu jen na zadek. Tím by se srovnal výkonový deficit. (Po šotolině frčí na redukovanou čtyřku jak fretka). A pak mi vadí naftový filtr pod sedadlem řidiče. Ten blbec, co ho tam vyprojektoval v životě nezkoušel vyměnit filtr.
Ahoj David
Slaava
Moderátor

Jedna paní povídala (kraviny)

Příspěvek od Slaava »

Bohužel se stále (více) setkávám s dokola omýlanou tezí, že "Frontra nikdy nebyla auto do terénu". Je to skoro furt stejná věta, bohužel stejně tak to furt říkaj lidi, který ani neví, co je to Frontera, natož aby věděli proč je to auto špatný a kdo jim tohle dogma nakukal. O víkendu sem vez další exemplář takovéhoto "znalce", který sice znal okřídlenou větu a věděl jaký motory se dávaly do béček, nevěděl ale co je to rám, redukce a za nejlepší náhon 4x4 do terénu považoval elektronické systémy, používané v moderních osobních vozech. Jak má potom člověk někomu něco vysvětlovat...
MTZracing
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MTZracing »

Slaava,

mam taku skusenost, ze cim niekto niecomu rozumie menej, tym aktivnejsie o tom hovori...
Ktovie, ci vobec niekedy sedeli vo Frontere.
Slaava
Moderátor

Neseděli

Příspěvek od Slaava »

Pochpitelně, že ne! Ty vocasové, co mě poučovali, co je pravej off-road seděli v nějakým off-roadu poprvé, až když sem je vez vožralý ze sudu ve svojí Froncce. Všechny informace čerpaly z doslechu a drbů od podobnejch "odborníků". :roll:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“