Stěrač zadního okna
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
To DVD posílal Rosťa, už jsem to tady někde psal.Jsou na něm schémata v TISU atd.Je to sice až od roku 2002 ale zatím žádné rozdíly jsem tam nenašel. Z toho TISU nejde zkopírovat to aktuální shéma, které si otevřeš jenom to jde vytisknout.Takže to můžu vytisknout naskenovat a hodit to sem.DJ.Tom píše:Jééé Franto a jakpak to že to nejde zkopírovat ? na čem to máš ? Udělám cokoliv aby jsi mi ty schémata poslal)
Tom
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- DJ.Tom
- Pokročilý diskutér
A okopírovat celé to DVD ?
Zkus mi prosím tedy aspon prozatím okopírovat část zapojení displaye MID (centrální display pro 2.2 benzín) a alarmu (centrálu) ale kdyby jsi byl ochotnej přepálit celé to DVD byl bych štastnej odměna tě nemine
)
Zkus mi prosím tedy aspon prozatím okopírovat část zapojení displaye MID (centrální display pro 2.2 benzín) a alarmu (centrálu) ale kdyby jsi byl ochotnej přepálit celé to DVD byl bych štastnej odměna tě nemine
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
- DAN
- Začínající diskutér
-
Jirka V.
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
něco se podařilo. Tak to zkuste o tevřít.
http://www.ukazto.com/?img=strapopis.pdf"
mě to funguje, otevřít to jde.
http://www.ukazto.com/?img=strapopis.pdf"
mě to funguje, otevřít to jde.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
-
Jirka V.
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, přišel někdo na příčinu, nebo mám hledat ??? Z ničeho nic mám stejný problém, po zapnutí zadního stěrače vyjede ramínko na sklo a potom v rytmu cyklovače udělá cca 2 cm pohyb tam a zpět (stále na skle). Po vypnutí zůstane na skle. Zajímavé je, že pokud je stěrač na skle, nemělo by jít otevřít sklo a dveře kufru, ale ono jde.
Rozebral jsem motorek s převodovkou, vyčistil sběrače doběhových kontaktů, vystříkal konektor v zadních dveřích, ale nic nepomohlo.
Rozebral jsem motorek s převodovkou, vyčistil sběrače doběhových kontaktů, vystříkal konektor v zadních dveřích, ale nic nepomohlo.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- fronterman
- Začínající diskutér
zadný stierač
Ahojte. Pridávam sa k nešťastníkom, ktorým z ničoho nič prestal fungovať zadný stierač. Motorček je funkčný, ten som vyskúšal priamo na akumulátore. Moje pátranie skončilo po vybratí multitimeru, jeho otvorení a skonštatovaní: "tu som skončil", ktorý vypadá byť okej. Všetko som namontoval späť, pričom som prestriekal všetky konektory a tajne som dúfal, že "sa to opraví". Túdle.... Nefunguje to. Stierač som už nenamontoval. Budem rád, ak niekto príde s nejakým nápadom, lebo odmontovanie stierača nie je dobré ako konečné riešenie. S pozdravom, Ivan
P.S.: Po tomto mojom zásahu prestal fungovať aj zadný ostrekovač...asi si povedal, že keď tam nie je stierač, načo bude makať aj on
P.S.: Po tomto mojom zásahu prestal fungovať aj zadný ostrekovač...asi si povedal, že keď tam nie je stierač, načo bude makať aj on
10 rokov a 4 mesiace Opel frontera B 2,2DTi, teraz Suzuki Grand Vitara 3,2 V6
-
Žanek
To se zase soudruhům něco povedlo. Béčková Frontera bude asi ještě větší zmetek v elektrice než Áčko.Vony ty tabulky spolehlivosti aut fakt asi nelžou.
U Áčka mě to udělalo taky ale to jsem ohl ramínko tak, že se zadrhlo o otvírání okna a nemohl dokončit setření. Trocha hrubé síly a bylo po problému.
To co popisujete vypadá na nějakou výrobní vadu.
To co popisujete vypadá na nějakou výrobní vadu.
- Slaava
- Moderátor
Elektrika/elektronika
Zapojení u Áčka je pěkná chujovina (de to přes ručku, čidlo otevření a možná ještě něco) ale pokud se do toho u Béčka ještě sere palubní počítač, tak to potěš koště
Minulej tejden jsem u nás v ulici zmerčil chlapíka, kterýmu se zbláznilo auto (nebudu uvádět, co to bylo zač): pravidelně v cca pětisekundovejch intervalech zatroubilo a on se snažil nějak domluvit "centrálnímu mozku lidstva"...
...což mi připomíná, že dneska jsem z Froncka vyházel další cca dva metry zbytečný kabeláže.
Minulej tejden jsem u nás v ulici zmerčil chlapíka, kterýmu se zbláznilo auto (nebudu uvádět, co to bylo zač): pravidelně v cca pětisekundovejch intervalech zatroubilo a on se snažil nějak domluvit "centrálnímu mozku lidstva"...
...což mi připomíná, že dneska jsem z Froncka vyházel další cca dva metry zbytečný kabeláže.
- fox
- Diskuzní Nováček
Re: Stěrač zadního okna
Mám stejný problém, mne nejde ani stierač (zadný) ani ostrekovač, nič necvaká v palubke, skrátka je to mŕtve, Prišiel na to niekto čo s tým alebo jazdíte ako ja, bez toho zmetáku, idem na STK aby to nebol priekak
nezmar Omega 2,4i - 93, Omega 2,0 i - 96, Frontera 2,2 DTI - 2000 (dlhá), ivan.soundfox@gmail.com
- FOCUS
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stěrač zadního okna
Čaute mam ten istý problém s tým stieračom s tou polohou. Bol som s týmto problémom u machra na elektriku a elektroniku a po merani káblov motora zistil že problém je presne v tom debilnom multitimery teda aspon v mojom pripade a problem je v tom že ten integrac či čo to je si nesníma polohu stierača tuším vravel že to je nožička 4 a 5 ale vravel mi že ak nezoženiem náhradu za rozumnú cenu tak vyblokuje tie nožičky a hodí mi tam iný integrač ktorý nahradí časť toho konkrétne tie nôžky 4 a 5 ale že bude musieť vytvoriť nejaký program na správne fungovanie toho vloženého integrača ..... čiže u mňa je toto problém snáď vám to pomôže
Frontera B r.v 2001 2,2L benzín marek.gasparec@gmail.com