Stěrač zadního okna

Vše co se týká elektroinstalace vozidla
Odpovědět
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

DJ.Tom píše:Jééé Franto a jakpak to že to nejde zkopírovat ? na čem to máš ? Udělám cokoliv aby jsi mi ty schémata poslal :o)

Tom
To DVD posílal Rosťa, už jsem to tady někde psal.Jsou na něm schémata v TISU atd.Je to sice až od roku 2002 ale zatím žádné rozdíly jsem tam nenašel. Z toho TISU nejde zkopírovat to aktuální shéma, které si otevřeš jenom to jde vytisknout.Takže to můžu vytisknout naskenovat a hodit to sem.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
DJ.Tom
Pokročilý diskutér

Příspěvek od DJ.Tom »

A okopírovat celé to DVD ?

Zkus mi prosím tedy aspon prozatím okopírovat část zapojení displaye MID (centrální display pro 2.2 benzín) a alarmu (centrálu) ale kdyby jsi byl ochotnej přepálit celé to DVD byl bych štastnej odměna tě nemine :o)
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21

Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
DAN
Začínající diskutér

Příspěvek od DAN »

Kdyz si naistalujes tisk primo do PDF, tak to potom mas jako
soubor a muzes poslat. Stahni si trena nekde na www a ten
freeware se jmenuje "primoPDF". Je to jaky by si mel naistalovanou dalsi tiskarnu, ale tisknes do souboru PDF.
DAN
Začínající diskutér

Příspěvek od DAN »

Pokud by ti to neslo mohu to vytisknout, ale mam jen el. schema
Becka rok 2002 s motory Y22DTH a Y22SE. Ta nevim jak je to podobny.
Jirka V.

Příspěvek od Jirka V. »

Prosím Franto, taky bych měl zájem o to DVD kdyby to šlo, tak dej vědět podmínky transakce. Díkes
vesmir
Začínající diskutér

TISU?

Příspěvek od vesmir »

Ahoj lidi.
Co to je to TIS (TISU)? je to nějaký informační systém, něco jako BOSCH ESI tronic nebo autodata?
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

něco se podařilo. Tak to zkuste o tevřít.

http://www.ukazto.com/?img=strapopis.pdf"

mě to funguje, otevřít to jde.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
Jirka V.

Příspěvek od Jirka V. »

Fajn Franto, funguje to šikulo, teť to bude už brnkačka se tomu podívat na zoubek. ještě jednou díky. 8)
Rosta

Re: TISU?

Příspěvek od Rosta »

vesmir píše:Ahoj lidi.
Co to je to TIS (TISU)? je to nějaký informační systém, něco jako BOSCH ESI tronic nebo autodata?
...oplacky montazni postupy
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Ahoj, přišel někdo na příčinu, nebo mám hledat ??? Z ničeho nic mám stejný problém, po zapnutí zadního stěrače vyjede ramínko na sklo a potom v rytmu cyklovače udělá cca 2 cm pohyb tam a zpět (stále na skle). Po vypnutí zůstane na skle. Zajímavé je, že pokud je stěrač na skle, nemělo by jít otevřít sklo a dveře kufru, ale ono jde.

Rozebral jsem motorek s převodovkou, vyčistil sběrače doběhových kontaktů, vystříkal konektor v zadních dveřích, ale nic nepomohlo.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
fronterman
Začínající diskutér

zadný stierač

Příspěvek od fronterman »

Ahojte. Pridávam sa k nešťastníkom, ktorým z ničoho nič prestal fungovať zadný stierač. Motorček je funkčný, ten som vyskúšal priamo na akumulátore. Moje pátranie skončilo po vybratí multitimeru, jeho otvorení a skonštatovaní: "tu som skončil", ktorý vypadá byť okej. Všetko som namontoval späť, pričom som prestriekal všetky konektory a tajne som dúfal, že "sa to opraví". Túdle.... Nefunguje to. Stierač som už nenamontoval. Budem rád, ak niekto príde s nejakým nápadom, lebo odmontovanie stierača nie je dobré ako konečné riešenie. S pozdravom, Ivan
P.S.: Po tomto mojom zásahu prestal fungovať aj zadný ostrekovač...asi si povedal, že keď tam nie je stierač, načo bude makať aj on :lol:
10 rokov a 4 mesiace Opel frontera B 2,2DTi, teraz Suzuki Grand Vitara 3,2 V6
Žanek

Příspěvek od Žanek »

To se zase soudruhům něco povedlo. Béčková Frontera bude asi ještě větší zmetek v elektrice než Áčko.Vony ty tabulky spolehlivosti aut fakt asi nelžou. :roll: U Áčka mě to udělalo taky ale to jsem ohl ramínko tak, že se zadrhlo o otvírání okna a nemohl dokončit setření. Trocha hrubé síly a bylo po problému.
To co popisujete vypadá na nějakou výrobní vadu. :?:
Slaava
Moderátor

Elektrika/elektronika

Příspěvek od Slaava »

Zapojení u Áčka je pěkná chujovina (de to přes ručku, čidlo otevření a možná ještě něco) ale pokud se do toho u Béčka ještě sere palubní počítač, tak to potěš koště :roll:

Minulej tejden jsem u nás v ulici zmerčil chlapíka, kterýmu se zbláznilo auto (nebudu uvádět, co to bylo zač): pravidelně v cca pětisekundovejch intervalech zatroubilo a on se snažil nějak domluvit "centrálnímu mozku lidstva"...

...což mi připomíná, že dneska jsem z Froncka vyházel další cca dva metry zbytečný kabeláže. :twisted:
fox
Diskuzní Nováček

Re: Stěrač zadního okna

Příspěvek od fox »

Mám stejný problém, mne nejde ani stierač (zadný) ani ostrekovač, nič necvaká v palubke, skrátka je to mŕtve, Prišiel na to niekto čo s tým alebo jazdíte ako ja, bez toho zmetáku, idem na STK aby to nebol priekak
nezmar Omega 2,4i - 93, Omega 2,0 i - 96, Frontera 2,2 DTI - 2000 (dlhá), ivan.soundfox@gmail.com
FOCUS
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Stěrač zadního okna

Příspěvek od FOCUS »

Čaute mam ten istý problém s tým stieračom s tou polohou. Bol som s týmto problémom u machra na elektriku a elektroniku a po merani káblov motora zistil že problém je presne v tom debilnom multitimery teda aspon v mojom pripade a problem je v tom že ten integrac či čo to je si nesníma polohu stierača tuším vravel že to je nožička 4 a 5 ale vravel mi že ak nezoženiem náhradu za rozumnú cenu tak vyblokuje tie nožičky a hodí mi tam iný integrač ktorý nahradí časť toho konkrétne tie nôžky 4 a 5 ale že bude musieť vytvoriť nejaký program na správne fungovanie toho vloženého integrača ..... čiže u mňa je toto problém snáď vám to pomôže
Frontera B r.v 2001 2,2L benzín marek.gasparec@gmail.com
Odpovědět

Zpět na „ELEKTRIKA“