Nepotkali jsme se ?
- Slaava
- Moderátor
A?
A byla pěkná?! Ta partnerka, pochopitelně! :DPavel Mirtl píše:Dnes jsem potkal v Plzni na světlech vínové A dlouhé spz-S,na dveřích /off road Pensylvania/ v bílém rámečku.Pokynuli jsme si,byl to benzin/lpg,šofér blonďák okolo 30 roků s partnerkou.
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- Slaava
- Moderátor
Jahova Opel
To jo.farmář píše:jsme s tímhle lovem strašní![]()
![]()
- Slaava
- Moderátor
Klub
Ne každej žije klubem, že? Tady je takovejch cca sedmdesát aktivních členů, tolik Fronter potká člověk za tejden i v takový díře jako jsou Budějice. V ČR jich bude jak sraček. A pokud někdo zavítá na naše stránky náhodou a je majitelem tohodle britskýho Isuzu, tak je z počtu příspěvků tak hin, že se na nějaký pátrání po takovejhle tématech vykadí...farmář píše:Ale žel nějak neúspěšní....
Ale o to víc potěší úspěch :D
-
Žanek
- farmář
- Moderátor
Bože Váza ji dal rovnou na hřbitov? Styď se,prosím,aspoň trošku
Máš pravdu, Slaavo, Fronter i Camp je tu jak blech v ruském lágru, ale spoustu lidí nenapadlo dát jí jen tak do Googlu, některé ano a spousta z nich holt asi jen čerpá z info tu různě roztroušených, ale nepřidá se
nu což, někteří se přidají, spoustu lidí to zase pustí...koukal jsem že fakt hafo lidí má Fronteru jen jako mezičlánek mezi ničím, Nivou a nějakým velkým velbloudem s obrovskou spotřebou...Já bych taky bral osobně Landrover Defender,ale život bez té mé korby za kabinou už si nějak nedokáži představit
fakt! A Frontík coby vozidlo pro ty co korbu neto, úplnej ideální mazel...ani malej,ani velkej...tak akorát !!! (Přitom ty naše potvory váží cca 1650 kilo na sucho, tak jakej malej!) To je zase výlev,což? 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- farmář
- Moderátor
já jsem ale pánové spokojenej, tuhle jsem táhl na káře s malými koly ADAM 66 bramborovej kombajn co měl taky skoro 2 tuny samotnej a spotřeba 10L nafty a jelo to dobře, co více si přáti :D jen ten Defender, víte...
jezdili jsme tady v závějích předpár lety s jedním, benzín 2.3 karbl, nežral skoro nic!!! a ten průjezd..byl dlouhej rok 77. :D
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra