Frontera A na 35''
-
kaktus79
Frontera A na 35''
Zdravim Vas offroadaci.
Moje auto celkom uspesne prezilo Tisovec 2007. Dokonca som bol aj na triale...
No zacinam novu polemiku : Rad by som postavil auto na pneumatiky Mudzilla Maxxis 35x13,5 x R16, je mi jasne , ze okrem liftu, ktory mam, teda 2'' a novej sady Ironman, ktoru dam po lete a popr, bodyliftu bude treba aj nieco viac. Napr. zmenit prevody...Ale myslim si, ze to bude stat za to.
Jaky je Vas nazor, popr. rady...
No zacinam novu polemiku : Rad by som postavil auto na pneumatiky Mudzilla Maxxis 35x13,5 x R16, je mi jasne , ze okrem liftu, ktory mam, teda 2'' a novej sady Ironman, ktoru dam po lete a popr, bodyliftu bude treba aj nieco viac. Napr. zmenit prevody...Ale myslim si, ze to bude stat za to.
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
kaktus79
-
kaktus79
-
dan 17
- Začínající diskutér
Jsem tam dorazil až v sobotu odpoledne,připojil jsem se k moravské koloně a jezdil s něma.Kolem deváté večer jsi nás vedl po asfaltce do Tisovce,né?to jsem tak nějak zaslechl ve vysílačce a na náměstí už jsem viděl jenom tvoje auto
V neděli jsme ráno valily hned domů,tak jsem ani trial neviděl.Možná za čtrnáct dnů v čavoji 
- Slaava
- Moderátor
Re: Frontera A na 35''
No, to je teda ambiciózní mladík, tenhle Kaktus.kaktus79 píše:Zdravim Vas offroadaci.
Koukni např. na viewtopic.php?t=701&postdays=0&postorder=asc&start=0
Je potřeba změnit převod diferáků. Takže buďto jiný nebo se někde poptat na výměnu pastorku a talíře. Zadní náprava by to měla ustát, bohužel na homokineťáky na přední nápravě bych si já osobně nevsadil. Já mít tyhle choutky, tak du do Patrola nebo si z něčeho pořídim přední tuhou nápravu a pak se pudu vostříkat do lesa. Ale dá se (37"):

Naposledy upravil(a) Slaava dne 06 kvě 2007 18:36, celkem upraveno 1 x.
-
kaktus79
Re: Frontera A na 35''
No, to je teda ambiciózní mladík, tenhle Kaktus.Slaava píše:kaktus79 píše:Zdravim Vas offroadaci.
Koukni např. na viewtopic.php?t=701&postdays=0&postorder=asc&start=0
Je potřeba změnit převod diferáků. Takže Buďto jiný nebo se někde poptat na výměnu pastorku a talíře. Zadní náprava by to měla ustát, bohužel na homokineťáky na přední nápravě bych si já osobně nevsadil. Já mít tyhle choutky, tak du do Patrola nebo si z něčeho pořídim přední tuhou nápravu a pak se pudu vostříkat do lesa. Ale dá se (37"):
Slaavo, diky za pochvalu.
Mne uplne staci 35'', ale teraz realne to vidim na 33''. Inac Patrola si zadovazim asi na buduci rok, ale pozor - Fronteru si nechavam...do lesa :D
-
kaktus79
No v sobotu vecer to bolo krute, nakolko som bol aj 2 redbulloch unaveny jak pes...Na cavoj pridem, ale nie na Frontere, ale biely Jeep Grand Cherokee :Ddan 17 píše:Jsem tam dorazil až v sobotu odpoledne,připojil jsem se k moravské koloně a jezdil s něma.Kolem deváté večer jsi nás vedl po asfaltce do Tisovce,né?to jsem tak nějak zaslechl ve vysílačce a na náměstí už jsem viděl jenom tvoje autoV neděli jsme ráno valily hned domů,tak jsem ani trial neviděl.Možná za čtrnáct dnů v čavoji
P.S. Ty este mas Fronteru???
- Slaava
- Moderátor
Náprava
Tak to po všech těch opravách moc štěstí nemáš. Podle mě seženeš na vrakáči přední nápravu tak do desítky podle stavu.dan 17 píše:Fronteru mám,ale dnes se se mnou rozloučil přední diferák,tak nevím nevím jak dál
-
kaktus79
-
dan 17
- Začínající diskutér
Re: Náprava
Na vrakáči chcou jen za diferák dvanáct klacků,naštěstí mám dobrého kolegu kterému stačili jen tři.Mína má obdobný problém mohl by poreferovat.Slaava píše:Tak to po všech těch opravách moc štěstí nemáš. Podle mě seženeš na vrakáči přední nápravu tak do desítky podle stavu.dan 17 píše:Fronteru mám,ale dnes se se mnou rozloučil přední diferák,tak nevím nevím jak dál