Opel Antara: Nástupce Frontery jde do výroby

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Rosta

Příspěvek od Rosta »

...proste hnusny asijsky SUV.
Slaava
Moderátor

Výroba

Příspěvek od Slaava »

...tak už jdeme do výroby a poslední tóny zní...

Že by tentokrát místo od Isuzu koupil Opel licenci od SSangYong?
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Výroba

Příspěvek od Nimrod »

Slaava píše:...tak už jdeme do výroby a poslední tóny zní...

ne ne ne, on jí koupil od chevroletu a pak posleze od daewoo pokud se nepletu. :lol:
Rosta

Re: Výroba

Příspěvek od Rosta »

Nimrod píše:
Slaava píše:...tak už jdeme do výroby a poslední tóny zní...

ne ne ne, on jí koupil od chevroletu a pak posleze od daewoo pokud se nepletu. :lol:
..no minimalne tam zaznelo, ze je to chevy, takze vlastne daewoo. No to zas bude hruza. Dily nesehnatelny, jak na ty nase krasomily, nebo za prisernej ranec. Ach jo. Proc nemuzu mit Patrola, na kteryho je vsude dilu dost?
mohikan

patrol

Příspěvek od mohikan »

no protoze patrol je ponekud osklivejsi, kdyz jsem poprvne postavil sviji Sport RS vedle 3 der. patrola, shodou okolnosti obe tmave zelene tak i patrol musel uznat, ze je to pekny a elegantni.
Znamy mne nutil do Land rovera Discovery - ze prej co to kupuju za trabanta a ted okolo toho chodi jak mlsny kocour. Dokonce se po nekolika dnech vyjadril, ze je to fakt pekny.
Rosta

Re: patrol

Příspěvek od Rosta »

mohikan píše:no protoze patrol je ponekud osklivejsi, kdyz jsem poprvne postavil sviji Sport RS vedle 3 der. patrola, shodou okolnosti obe tmave zelene tak i patrol musel uznat, ze je to pekny a elegantni.
Znamy mne nutil do Land rovera Discovery - ze prej co to kupuju za trabanta a ted okolo toho chodi jak mlsny kocour. Dokonce se po nekolika dnech vyjadril, ze je to fakt pekny.
...to sice jo, ale na patrola je vsude dilu dost a hlavne jsou jednoduse sehnatelnzy, zatimco na fronteru sezenes vse az u opla a na to nejsem moc zvedavej ... jako treba sada gumicek na brzdice> opel: 1500, patrol: 390
Slaava
Moderátor

Chevy Captiva

Příspěvek od Slaava »

Tak jsem to měl možnost okouknout s nálepkou Chevrolet (Daewoo) Captiva. Designově vcelku pohlednej kus, ovšem nijak výrazně se neodlišuje od jinejch soušasnejch SUV (např. Mercedes a Kia maj hodně podobný modely). Interiér je vkusně a kvalitně udělanej (pěkná palubka, zajímavé táhlo ručky), prostorově trochu omezený (na to, že z vnějšku působí dojmem velkýho auta - pocitově tomu pomáhaj vysoký dveře). Okýnka se směrem dozadu zmenšujou, výhled při couvání teda bude krapet problém. V chodu sem to neviděl, třeba to bylo z papíru...

Víděl jsem to v autosalónu, kde dělaj Chevrolet a Opel, tak sem zvědavej, jestli tam budou mít od každý značky kus nebo tam budou mít jeden a podle přání zákazníka tam nalepí značku. :wink:

Jsou tam vůbec nějaký rozdíly mezi Opelem a Chevrolet-Deawoo? Plechařina je na první pohled hodně podobná ale jiná. Jak to teda je - je to stejný auto nebo ne?

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Slaava
Moderátor

Captiva

Příspěvek od Slaava »

Na http://www.prima-autosalon.tv/index.php ... lonu-cs-37 v 28. dílu je něco o Chevy Captiva.
Slaava
Moderátor

Antara Šerana

Příspěvek od Slaava »

Kdy to ten praštěnej Adam Opel hodlá začít prodávat? Captiva je už delší dobu v prodeji, o Antaře sem zatím neslyšel.
merlin

Příspěvek od merlin »

Ufff,začínám čistit zbraně a půjdu si do nějaký banky ,,půjčit"na tuhle krasavici :twisted:
No vzhledově moc hezký,ale trochu to začíná bejt u tohoto segmentu vozů stereotypní nezdá se vám?
Merlin-Petr
Slaava
Moderátor

Jo

Příspěvek od Slaava »

Jo.

Tak vono Antara, když se potuní, tak taky vypadá slušně:

Obrázek
merlin

Příspěvek od merlin »

No to jo,škoda,že na ty naše krásky je absolutní nedostatek tuningových dílů,ale na to si tu stěžovalo už pár lidí.Všehovšudy se na dlouhou dělal snad jen přídavný spoiler nad stříšku pátých dveří,což je trochu málo :cry:
Merlin-Petr
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Já to tunim flexou,co se mi nelíbí...... uříznu :D :D :D ,ta Dakarská Antára vypadá slušně,ale tuhle jsem viděl origo Antaru,byl tu v ČB s ní nějakej Helmut von sajrajt z Minichova,no neni to nic hezkýho,ani to nevypadá nijak teréně,prostě kombík na velkejch kolech,i celkově je to taková mrcha malá, něco jao Rav 4, Sportage a takovýhle tuctový kotrmelce
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

..................rychlou a zběsilou jízdu,tu já mám na háku,tak si tuním Tatru s pluhem, s pluhem na čumáku.............. :D :D :D (část písně skupiny "Morčata na útěku"), takže tunit se dá cokoliv, a sehnet nějaký tuněný díly na oranžovou T 815 s pluhem taky asi dá zabrat..... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“