Prasklé listové pero a vrzající čepy ramen na nápravách
-
BOBEŠ
Prasklé listové pero a vrzající čepy ramen na nápravách
nemužu sehnat listové pero na front. 2,3td a dneska sem zjistil že avia má stejně široký pera jen sou silnějsí mám na jedné straně prasklý list když na každou stranu dám stejný jen silnější nebude to moc tvrdý

- Slaava
- Moderátor
Re: prosím o radu
Momochodem který ti ruplo a kolik stojí to péro na Avii?BOBEŠ píše:nemužu sehnat listové pero na front. 2,3td a dneska sem zjistil že avia má stejně široký pera jen sou silnějsí mám na jedné straně prasklý list když na každou stranu dám stejný jen silnější nebude to moc tvrdý![]()
-
BOBEŠ
zrona nemam auto doma ale je to asi druhe od spoda na každe strane ma ty nejtovaný malý třmeny.na avču to možná bude zdarma ale co budu dělat s tim zbztkem te avie
a ještě sem dneska koukal na tu motokros. trat v Mirošovicich jak se nekdo o ní zminoval volal sem jednomu znamemu a ten snad zjistí jestli se tam dá jezdit.
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Slaava
- Moderátor
Čepy
Kolik to stojí v servisu nevím, je to vcelku jednoduchá věc na výměnu. Spodní čepy se daj sehnat tak za sedm stovek, horní tak za čtyři. Já sem je kupoval tuším na http://www.autoshop2000.cz/pato píše:Ďakujem priatelia.Prosím o radu čo to stojí a treba servis?Pato-Divoch