Jiné značky

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Slaava
Moderátor

Logan

Příspěvek od Slaava »

Když sem poprvý slyšel o Dacii 4x4, tak sem si myslel, že do Combi Logana jenom přidaj kardan navíc... no už kombíka začali prodávat, tak sem zvědavej jak jim to půjde a hlavně jestli fakt udělaj SUV Dacii.

Obrázek
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Pane jo,oooo Rumunsko,možná předběhnou i vyspělý Sovětský Sajuz,na těch zadních sedačkách ale musí bejt pohodlíčko pro dva metrákový chlapíky :D ,a co teprv ten kufr,pro 7 cestujících asi až zbytečně velkej,né?! :lol: ,no a křídlový dveře na kombíku..........to asi mělo bejt asi původně nový ARO :D :wink:
Slaava
Moderátor

Klouďák

Příspěvek od Slaava »

Ty máš něco proti Dacii? :lol:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Já???? vůbec néééé!!!! No zjistil jsem,že cena by měla začínat snad někde u 230 nebo 250 a nejdražší s 1.5 dCi snad max 350 tisíc,tak si myslím,že k nám přijel hodně vážnej konkurent pro ostatní :D ,jen nevím,kam to zařadtit,teda spíš s kým porovnávat :cry: ,je to větší než klasický kombíky,ale zas nižší než třeba Berlingo nebo Kangoo,tak já ti nevím kam s tím,je to jak o metr delší Agila :D ,to ten Dacia Allroad, je teda mnohem hezčí,když už jsme u těch Rumunů
Rosta

Příspěvek od Rosta »

vojtech.kloud píše:Pane jo,oooo Rumunsko,možná předběhnou i vyspělý Sovětský Sajuz,na těch zadních sedačkách ale musí bejt pohodlíčko pro dva metrákový chlapíky :D ,a co teprv ten kufr,pro 7 cestujících asi až zbytečně velkej,né?! :lol: ,no a křídlový dveře na kombíku..........to asi mělo bejt asi původně nový ARO :D :wink:
...me to pripada nahodou docela schopny. Teda nekoupil bych si to, ale chapu lidi, co potrebujou na jezdeni na chatu 5 mist v aute a poradnej kufr, ale zase si nechcou koupit dodavku, kdyz to maji jako rodinny auto. Myslim si, ze misto na trhu pro to auto je. Ale ta zadni rada sedadel uz je fakt jen nouzovka, ale v kterym jinym kombiku muzes nouzove jet v 7mi?
Slaava
Moderátor

Oltcit

Příspěvek od Slaava »

No vono ani v dlouhejch off-roadech typu Patrol nebo Pajero není žádná slast jet v třetí řadě. Na tyhle autobusový exhibice jsou tu Vojadžery, Espasy a podobný cajky.

Logan podle mě není zas tak bídnej kus. Působí to krapet levně ale pravá hodnota tohodle povozu se ukáže už tak za tři, pět let až to začne stárnout - zkrátka aby to nebyl takovej novodobej Oltcit. Tyhle západo-východní spolupráce většinou dopadaly mizerně...

...viz. Isuzu a Opel... :wink:
Rosta

Re: Oltcit

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:No vono ani v dlouhejch off-roadech typu Patrol nebo Pajero není žádná slast jet v třetí řadě. Na tyhle autobusový exhibice jsou tu Vojadžery, Espasy a podobný cajky.

Logan podle mě není zas tak bídnej kus. Působí to krapet levně ale pravá hodnota tohodle povozu se ukáže už tak za tři, pět let až to začne stárnout - zkrátka aby to nebyl takovej novodobej Oltcit. Tyhle západo-východní spolupráce většinou dopadaly mizerně...

...viz. Isuzu a Opel... :wink:
...to prirovnani s Olcitem me dostalo, ale mas pravdu. Jestli z toho bude za 5 let neco jako Olcit, tak to teda hura :roll:
Slaava
Moderátor

No uvidíme

Příspěvek od Slaava »

No uvidíme.
fronterman
Začínající diskutér

oltcit

Příspěvek od fronterman »

Švagor z Kadani mal niekedy oltcit club. Teraz keď bude "olcitroad kvatro", tak ho možno nahovorím ... :lol:
10 rokov a 4 mesiace Opel frontera B 2,2DTi, teraz Suzuki Grand Vitara 3,2 V6
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Myslím,že ty auta půjdou na dračku za ty prachy a co bude za pět let?koho to zajímá.Dneska se stejně všechno kurví,úmyslně vyráběj šmejdy aby měli odbyt kreténi.Až se přivalí naft.krize budou jiný starosti.To jsem já a můj optimismus. :lol:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Slaava
Moderátor

Dáčije

Příspěvek od Slaava »

Pavel Mirtl píše:...co bude za pět let?koho to zajímá...
Po Dacii potopa.
Rosta

Příspěvek od Rosta »

...za pet let budu mit jeste dvacet let do splaceni hypoteky :lol: :lol: :lol: :lol:
Slaava
Moderátor

VEPŘ KOMANDR

Příspěvek od Slaava »

Abychom po Dacii opět trochu přitvrdili, co takhle tohle: http://www.offroad.cz/modules.php?name= ... le&sid=459 :?: :!:

Obrázek
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Slaavo všimni si vzor pneumatýk,podoba vzoru ako nás zaujal vzor na Eisnerovej Frontere.Pato-Divoch
Slaava
Moderátor

Gumy

Příspěvek od Slaava »

pato píše:Slaavo všimni si vzor pneumatýk,podoba vzoru ako nás zaujal vzor na Eisnerovej Frontere.Pato-Divoch
Nojo, dobrej postřeh. Alespoň už víme, odkud je Eisner bere! :lol:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“