Zapalovací kabely
-
bedna
- Diskuzní Nováček
Zapalovací kabely
Nazdar lidi mám problém sehnat zapalovací káble na ,,A" froncku 97 rok, 2.2 ob.,X22XE, 100kW.Nevíte někdo náhodou o nějaké náhradě.V náhradách jsem hledal snad všude,ale vždy mě dávali ty káble krátký,vysvětloval jsem snad všem dealerům,že
startovací modul mám na boku a ne vzadu za motorem a všichni mi stejně posílají ty káble krátký,že podle typu auta to musí sedět.
startovací modul mám na boku a ne vzadu za motorem a všichni mi stejně posílají ty káble krátký,že podle typu auta to musí sedět.
- DAN
- Začínající diskutér
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
-
Rosta
- otakarhsk
Zapalovací kabely
Tak jsem po dlouhém zkoušení a radách všech okolo taky vyměnil zapalovací kabely. Předtím mi to pořád škubalo, hlavně na LPG, hlavně ve vlhku anebo když se motor pořádně ohřál, taky když jsem opakovaně startoval teplý motor. Pořád jsem měnil svíčky anebo je čistil. Teď jsem tam dal nové zapalovací kabely a je klid!!! Asi to chce začít od toho nejsnažšího. Kabely jsem koupil na http://www.zapalovacikabely.cz (fa. Sentech) - (nejsem jejich dealer?!) a věřím tom, co tam o nich píšou - teda o funkci apod. Jsou doporučené i pro LPG. Jak dlouho vydrží, ukáže čas. Vyjdou tak na 600,- Kč i s poštovným.
TheBigLebowski, Frontera 2.2i LPG, 16V, 1996.long, red color.
- Žanek
- Super diskutér
Re: Zapalovací kabely
Užitečný odkaz. Asi mě taky čekají. 
- Žanek
- Super diskutér
Nevíte někdo v jakém pořadí mají být zapojený zapalovací kabely v tom bloku co je za motorem u 2.2i u Béčka ? 
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vím, ale z hlavy ti to neřeknu.
- Žanek
- Super diskutér
Davide zkus to zjistit . Dík!