koupit nebo nekoupit

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Radim Solanský
Začínající diskutér

Příspěvek od Radim Solanský »

Slavo, plně stebou souhlásím a k tomu berňáku taky. hrabali se mi v papírevh 3/4 roku,
Slaava
Moderátor

ÚP

Příspěvek od Slaava »

Radim Solanský píše:Slavo, plně stebou souhlásím a k tomu berňáku taky. hrabali se mi v papírevh 3/4 roku,
A dostals podmínku nebo natvrdo? U mě to vidím na elektrický křeslo. Nejhorší je, že ty krávy si tam válí šunky už od bolševika a vůbec nemaj páru o podnikání, neví co je internet, věci jim musím dávat na disketě a jenom než sem jim vysvětlil, že na ŽL fotopráce skutečně nemůžu prodávat zboží, tak to trvalo půl hodiny a stejně to nepochopily.

Jednou po škole se mě na UP ptali, co bych chtěl dělat - opáčil jsem, že chci jistý zaměstnání, kde se skoro nedělá a tak že bych teda chtěl bejt státní úředník.
Slaava
Moderátor

ČURÁCI!!!

Příspěvek od Slaava »

...jo, málem jsem zapomněl: ČURÁCI!!!
Carnas
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carnas »

Jedna z věcí proč jsem se rozhodl koupit fronteru je tenhle web. Je super mít k dispozici podporu .
všem vám děkuji.
jak je to s klimatizací? dá se nějak při koupě odzkoušet když je venku zima?
Slaava:
jo kontrola z berňáku je zážitek.
Naposledy upravil(a) Carnas dne 22 úno 2007 23:57, celkem upraveno 1 x.
Slaava
Moderátor

Klima

Příspěvek od Slaava »

Carnas píše:Jedna z věcí proč jsem se rozhodl koupit fronteru je tenhle web. Je super mít k dispozici podporu .
všem vám děkuji.
jak je to s klimatizací? dá se nějak při koupě odzkoušet když je venku zima?
No napadá mě snad jenom tenhle postup: interiér nejdřív porádně vytop a pak ho zkus klimoškou ochladit.
Radim Solanský
Začínající diskutér

dá v zoimě když ji zapneš tak se ti nebude rosit a mlžit přední sklo než máš prohřátej motor, a dá se sní také rozmrazovat přední sklo
Radim Solanský
Začínající diskutér

Sllavo, dostal jsemnějaké penále, ale byl humus jak se vtom vrtali a vše brali křížově, no prostě čuráci a šli na bonzovačku, gól je že u té jedné kontrolorky několikrát do roka hoří asi také přidám do ohně :D :shock:
*pt*
Pokročilý diskutér

klima

Příspěvek od *pt* »

Radim Solanský píše:dá v zoimě když ji zapneš tak se ti nebude rosit a mlžit přední sklo než máš prohřátej motor, a dá se sní také rozmrazovat přední sklo
hej, to sa da kym este nemas zohriaty motor ... tiez to vyuzivam v zime na odhmlievanie....

ale este by to tusim malo vpredu nieco zopnut, ked ju zapnes ..mne to nerobilo, zistil som ze tam neni freon ...doplnil som a vsetko islo ako ma 8) ...
ale inak si myslim ze v zime moc klimu nevyskusas :?

a potom , co ja viem, ja zas tu klimu az tak nemusim ... ono to vlete aj tak je take divne - z jednej strany na teba fuka studeny vzduch a cez oknno pecie slnko ..no hovorim, podla mna nic moc vyhra ..ale ak ju chces asi vies preco
:wink:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

to je věk vkusu, já měl z klima takové zápaly plic že už jí nemusím.A to znám poučky jak ji používat a jak měnit teplotu při dojezdu aby nedošlo k tepl. šoku...
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Je to věc názoru,já měl jednou anginu,pustil jsem si do ksichtu studenej vzduch a bylo.Když se ale rozumně používá tak je to perfektní,obzvláště v městském provozu když jsou vedra,už bych auto bez klimy nechtěl,dle mých zkušeností to oceňuji až po 50ce,do tý doby je Ti to fuk.Nejsem knedlík tak proč bych se měl napařovat./T/napařit je něco jiného.KH.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Carnas
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carnas »

nikdy jsem z klimatizací neměl problém. opravdu se musí používat rozumne a ne na sebe nechat valit 15 stupňovej vzduch když je venku nad 30. člověk se nepotí jak prase. hlavně když jede na jednání tak nepřijede mokrý na zádech.

chci se zeptat na palubovku:
všiml jsem si že někdy od 96 roku se objevují nové palubní desky. ne na všech autech. je mezi nimi velkej rozdíl? myslím tím vrzání funkčnost, kvalitu provedení...
je jasný že je novější :D ale jestli se oplatí vybírat auto jen s tou novou nebo je to jedno...

děkuji
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

To nedokážu posoudit,mně v palubce vrže když naladím ČRO. :D
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Myslím si,že jde pouze o líbivější design, už je taková sympatičtější, kulatější než ta stará police,jinak si myslím,že bez rozdílu,je v ní jiné uspořádání ovládacích prFků, např starší typ má ovládání stěračů čudlama místo páčkou pod volantem a podobně víceméně drobnosti,dnes jsem si na tebe vzpomněl a něco viděl a maličko Vokouk, tady v CB, Frontera A, r.v.95, šedá metal (takovej antracit-barva pěkná), dle tacho najeto 121 000 km, centrál,el,okna,el, zrcátka,tažný, atd, na vinutejch pružinách,dveře otvírání do boku, na rychlý vomrknutí celkem slušná,je teda bez rámů a má tu starší ještě hranatější palubku,interiér v černé, na LZ dveřích trošku trženej tapecírunk,jinak nevypadá nejhůř, cena : 99 900 Kč
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jooo ještě jsem zapomněl je to: 2,2 16 V benzin, na alu kolech a najdeš ji na netu: - AUTO RK České Budějovice :wink:
Rybář

Re: Spisovatelé

Příspěvek od Rybář »

Milda píše:Vojtěchu, asi změníme profesi,co? Nedáme se na spisovatelskou offroad dráhu? :D :D :D
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“