Zvednutí B-čka
-
Váza
Další etapa
Prodloužený plastový lem blatníku

Detail nové gumičky

Nový kryt prostoru motoru (původní byl krátký
)

Nový nášlap

Uchycení nášlapu

Frontera a 33" kolo 15"x12,5" disk
[/img]

Detail nové gumičky

Nový kryt prostoru motoru (původní byl krátký

Nový nášlap

Uchycení nášlapu

Frontera a 33" kolo 15"x12,5" disk
- Slaava
- Moderátor
Slintám!!!
Ten nášlap je parádní. Slintám!!!
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Tak do toho přivaření bych asi nešel
, co když ho ohneš? A myslím,že i na STK to asi bude chtít nějakou pětku nechat v TP :D , protože jakýkoliv zásah do rámu je zakázán ( sváření, vrtání, atd... ), ale spíš by mi to asi vadilo při jeho poškození, že by se musel odbrušovat a po srovnání zas vařit zpátky 
-
Váza
O STK nemam obavy. Auto má čip jednotky, 31" kola a vůbec si nemyslím, že na STK si nadělám kamarády, ale kvůli tomu to přece nikdo z nás nedělá
Nášlap je navařený. Jinak by asi nevydržel to, co si od něj slibuju - ochranu prahů při přejíždění nerovností tam, kde rám prahy už nechrání. Už sem musel práh nechat vyklepávat a lakovat
Původní nášlapy neposlouží ani na očištění bláta ...
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Tak to bych k tomu měl maličkou technickou (nic proti
), ale pokud chceš,aby ti chránil práh při přejíždění nerovností, tak ho máš moc vysoko
, aby plnil tento účel, tak musí být nášlap (roura
) o maličko níž nabo nanejvýš zároveň s nejnižším místem prahu-tedy spodním lemem, takto bude práh chráněn pouze z boku, ale když se posadíš na břicho, tak to takhle stejně posadíš na práhy a né na nášlapy, teda aspoň z těch fotek mi to tak připadá
Jinak na STK také moc přátelsky můj vůz nevítají :D
Jinak na STK také moc přátelsky můj vůz nevítají :D
-
Váza
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
To ano, ale mě se právě už několikrát stalo (taky podle toho ty prahy vypadaj
), že když jsem dostal já ránu na prahy, tak vždycky ze spodu, nikdy né z boku-tedy tam co ty máš nášlap,mám obušený prahy zespoda,né z boku,v terénu jsem měl chytit za břicho (rám)ale vzhledem k nerovnostem jsem to právě neposadil na rám,ale na prahy, pod rámem ještě místo bylo,pod prahy už né
, nu já pak také přihodím nějaké foto,já je tedy budu mít posazený níž,právě jako ochranu před peckama odspodu 
-
honzík
- Pokročilý diskutér
re
dotaz na Vázu Vázoviče Vázovkina......
je ten naslap z nerezu??
jaký je průmer/síla stěny??
slouží pouze jako ochrana nebo i pri nastupovaní mene zdatných jedinců??
přemyslím totiz o průmeru 76mm/3,9 mm a nahore nechat zbrousit plosku na nastupovaní.
Radte a poradte!!
h.
je ten naslap z nerezu??
jaký je průmer/síla stěny??
slouží pouze jako ochrana nebo i pri nastupovaní mene zdatných jedinců??
přemyslím totiz o průmeru 76mm/3,9 mm a nahore nechat zbrousit plosku na nastupovaní.
Radte a poradte!!
h.
-
Váza