Bodylift - jak na to, poznatky, zkušenosti a dotazy
- Slaava
- Moderátor
R5
Díkes, při nejhorším si zase půjčím toho Renaulta 5 - světe div se, stále to jezdí!farmář píše:šroubové království je v Zeppy (spoj.materiál) v Pluhově Žďáru.Mám od nich i světe zboř se pevnostní závitovku.A že mi všichni tvrdili vše možné o její neexistenci.Zkus Google,zvedačine že si mne tam pak pro něco pošleš!!!
je to velkoobchod, určo ale znaj PPL či jinej cajk
-
Roman
Re: Samovýroba šroubů, jak hluboko jsem klesl... :-(
Není to žádná ostuda, už jsem se několikrát přesvědčil, že samovýroba předčí nejednu automobilku.
Materiál není problém a pokud Ti to bude stačit jako závitová tyč, tak to bude o to snažší (i levnější).
Materiál není problém a pokud Ti to bude stačit jako závitová tyč, tak to bude o to snažší (i levnější).
- Slaava
- Moderátor
Re: Samovýroba šroubů, jak hluboko jsem klesl... :-(
To ne, já to neberu jako ostudu, naopak! Ale lenost je lenost...Roman píše:Není to žádná ostuda, už jsem se několikrát přesvědčil, že samovýroba předčí nejednu automobilku.
-
Žanek
-
Roman
Re: ...ZESRAL
[Takže kolik metrů té závitové tyče hodláš koupit ? Kup raději víc ať nepochybí ? Ani se Ti nedivím, žes málem uklízel kolem PC. Zeptám se dneska na materiál.
- Slaava
- Moderátor
Bodylift i u Dana
Teď mi volal Dan, taky to zvedá - to zas bude v zatáčkách nablito 
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Nášlapy
Čauky Dane, líbí se mi, jak to té tvé káře vysoko pěkně sluší. Fakt dost dobrý. Mě by se to taky líbilo, ale mám nízká vrata v garáži a preferuji stabilitu v zatáčkách. Ale chci se zeptat: nemáš strach že zničíš spodek bez těch ochraných nášlapů, když najedeš na břicho? Ve Chříči jsem byl strašně moc rád, že je mám.Houpal jsem se na rámech a ne na kardanu nebo na prazích, než mě Petr&Jitka stáhnul zpět na kola.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos