Chobot Road 14.4.2007
- Žigi
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Chobot Road 14.4.2007
Zdravím všechny,
hlásám předběžnou informaci, že v sobotu 14.4. proběhne nedaleko Rakovníka "Chobot Road". Akce se koná o víkendech, které začínají pátkem třináctého.
Jedná se o pokaždé jinou celodenní trasu v okolí Rakovníka. Vloni na podzim jsem byl poprvé a popsal bych to tak, že terén jsou polní a lesní cesty s několika náročnějšími úseky typu brodění, bahnitá údolí, strže. Trasa není nijak značená, jede se v koloně, což znamená trochu čekačky v úsecích, kde se "něco děje", ale je se na co dívat, vymyslet si nějakou strategii apod.
Účast je velmi pestrá od 4x4 veteránů po patroly na tunningových podvozcích, jezdí i motorky. Ovšem s fronterou jsem tam byl minule jediný. Startovné se platí, už nevím kolik, nicméně dostanete tričko.
Místo a čas srazu upřesním, až to budu přesně vědět.
Zatím zdravím
Žigi
hlásám předběžnou informaci, že v sobotu 14.4. proběhne nedaleko Rakovníka "Chobot Road". Akce se koná o víkendech, které začínají pátkem třináctého.
Jedná se o pokaždé jinou celodenní trasu v okolí Rakovníka. Vloni na podzim jsem byl poprvé a popsal bych to tak, že terén jsou polní a lesní cesty s několika náročnějšími úseky typu brodění, bahnitá údolí, strže. Trasa není nijak značená, jede se v koloně, což znamená trochu čekačky v úsecích, kde se "něco děje", ale je se na co dívat, vymyslet si nějakou strategii apod.
Účast je velmi pestrá od 4x4 veteránů po patroly na tunningových podvozcích, jezdí i motorky. Ovšem s fronterou jsem tam byl minule jediný. Startovné se platí, už nevím kolik, nicméně dostanete tričko.
Místo a čas srazu upřesním, až to budu přesně vědět.
Zatím zdravím
Žigi
- Žigi
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Chobot - doplnění
Sraz je 14.4. v obci Blatno asi 30 km za Rakovníkem směrem na Karlovy Vary, před hospodou u vlakového nádraží. Kolona vyjíždí v 10.00, je třeba dorazit v mírném předstihu kvůli registraci.
Myslím, že lze přijet i večer předem a na místě se večer "připravit", ale po tom jsem se nepídil.
Tak doufám, že někdo dorazí, ať řádně zpropagujeme naše vozy.
Myslím, že lze přijet i večer předem a na místě se večer "připravit", ale po tom jsem se nepídil.
Tak doufám, že někdo dorazí, ať řádně zpropagujeme naše vozy.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Čti pořádně příteli
Cituji výše již uvedené !!!
Sraz je 14.4. v obci Blatno asi 30 km za Rakovníkem směrem na Karlovy Vary, ..............
A doplňuji GPS: 50°05'51.27" /13°23'26.91"
A pro ty co nemaj , tak je to asi v polovině spojnice mezi Podbořany(LN)--x--Plasy(PLZ) a 3,5 km jižně od silnice D6 z Prahy na Vary
Sraz je 14.4. v obci Blatno asi 30 km za Rakovníkem směrem na Karlovy Vary, ..............
A doplňuji GPS: 50°05'51.27" /13°23'26.91"
A pro ty co nemaj , tak je to asi v polovině spojnice mezi Podbořany(LN)--x--Plasy(PLZ) a 3,5 km jižně od silnice D6 z Prahy na Vary
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- Žigi
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi to včera za jízdy chcíplo...
...a už nechytlo, takže nevím, co bude...
update: Tak už zase krosím přes kaluže... vyrval jsem si kabel z čidla polohy klikového hřídele. To zas byla operace, ale snad úspěšná...
update: Tak už zase krosím přes kaluže... vyrval jsem si kabel z čidla polohy klikového hřídele. To zas byla operace, ale snad úspěšná...
- Žigi
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, byl. Akorát jsem trochu utrpěl škodu omotáním se kolem toho uřízlého pahýlu před brozením... No ještě sehnat do blatníku blinkr a bude to v pořádku. Jinak taky sháním sadu mírně ojetých špuntů. Když jsem viděl, jak si tam chrochtal kamarád s Hiluxem na nových skoro šípákách, tak mě posedla ukrutná závist... :D
-
ALFOC
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Kazisvěti
Nojo, to je wono. Samej triálek, samej bahňálek a broďánek a pak si cestou domu rozbijou kušňu sobě nebo jinejm.
Ale to nic. Sorry - já už jinej asi fakt nebudu.
Ale to nic. Sorry - já už jinej asi fakt nebudu.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
-
Žanek
-
ALFOC
- Slaava
- Moderátor
1. třída cest
S teréním autem samozřejmě i na cesty první třídy, je to nutnost...ALFOC píše:S terením autem samozdřejmně do terénu![]()
![]()
![]()
ikdyž kolikrád stačí i asfalta a člověk stoho má voči navrch hlavy a vymlácený zuby vot těch děr