Korba na Campo
-
Pupan
Korba na Campo
Ahoj
Mam Campo rv.92 a korba uz je pekne prohnila. Ona teda uz byla prohnila, kdyz jsem to kupoval. On uz to najaky kutil predemnou opravoval a vypada to, jako by tam vymodeloval tu karoserii z nejakych nekovovych materialu. Vypada to misty jako prilepeny obvaz, nebo nejaka textilie, ale zatim to drzi. Mam strach do toho "riznout" nejakym smirglem nebo ocelakem. Je to predevsim v oblasti, kde je otvor pro hrdlo nadrze a presne tak na protejsi strane. Zbytek karoserie je OK. Rikal jsem si, ze nejlepsi by bylo sehnat jinou korbu a proste ji vymenit.
Nemate nekdo predstavu kolik by takova sranda stala?
Nemate nekdo zkusenosti s vyvarovanim kapoty, nebo z jinou "modelingovou" praci na teto casti karoserie?
Diky Pupan
Mam Campo rv.92 a korba uz je pekne prohnila. Ona teda uz byla prohnila, kdyz jsem to kupoval. On uz to najaky kutil predemnou opravoval a vypada to, jako by tam vymodeloval tu karoserii z nejakych nekovovych materialu. Vypada to misty jako prilepeny obvaz, nebo nejaka textilie, ale zatim to drzi. Mam strach do toho "riznout" nejakym smirglem nebo ocelakem. Je to predevsim v oblasti, kde je otvor pro hrdlo nadrze a presne tak na protejsi strane. Zbytek karoserie je OK. Rikal jsem si, ze nejlepsi by bylo sehnat jinou korbu a proste ji vymenit.
Nemate nekdo predstavu kolik by takova sranda stala?
Nemate nekdo zkusenosti s vyvarovanim kapoty, nebo z jinou "modelingovou" praci na teto casti karoserie?
Diky Pupan
-
Lukáš
Já mám na svým Campu (r.v. 94) stejnej problém. Sehnat jinou starší korbu snad ani nejde, protože to je problém snad všech Camp. Možná novější modely (od 97-98) jsou na tom líp. Replikový plechy jsem nikde nesehnal. Originál blatník na krátkou korbu stojí 15 000 Kč, s tím se můžou jít vyfotit. Já už jsem si nachystal kopyto na vyklepání lemů a až se trochu oteplí, tak začnu vyvařovat.
-
Pupan
- farmář
- Moderátor
korba
Tak už jsme stejně postižení-zrovna to budu dělat,jen co dodělám rám,ten byl na sr....
už jsi sundaval korbu?Paráda,zadní šrouby jsem utrhl,takže si připrav 17 ořech,dlouhou tyčku(dvě)a trhák a trubku,naklepni je na matku a zvenku ať ti někdo opatrně zabere.Nečeká,ža bys to měl jinak,přední dva šrouby jsem jeden po chvíli povolil,druhý odřízl-přesekneš šroubovákem nebo úzkým sekáčkem silentblok a fikneš ho flexou.Jo a vepředu jsou pod kabonou 4šrouby co drží korbu za takový velký oko[img src="C:\Documents and Settings\Petr\Plocha"][/img]
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- farmář
- Moderátor
tak to už vím taky,smíšku,zrovna jsem je zmenšil a píšu komentář.Vrhnu to pak na Nimrodova bedra 
Naposledy upravil(a) farmář dne 14 lis 2006 21:24, celkem upraveno 1 x.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- farmář
- Moderátor
-
Bc. Daniel Pýcha
- farmář
- Moderátor
už jsem taky skoro hotovej,lemy jsem udělal jednoduše z jedničky oceli, jde to perfektně, ještě plochu korby, čelo jsem opravil taky jedničkou a navařuju si na korbu D oka na upevňování nákladu.
-
viper100
-
viper100
- farmář
- Moderátor
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér