RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Takže za mě si Vojto udělej dvě čárky (ať se to trochu hejbne)....
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

Rumunsko mám v kalendáři, ale do středu mi to asi nevyjde. Takže asi nepřijedu.Kdyby jo,tak dám vědět.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

OK, takže na Rumuna si dělám čárky Přemek=2 člověk
Franta=1 šlověk
já=2 člověk
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

jedu do stredu republiky,takze na pivo nebudete sami !!!

a do rumunska 1x auto + 3x cloveci :D

a to mam sportku !!!!!!!!!!!
*pt*
Pokročilý diskutér

v lete do RO

Příspěvek od *pt* »

Vojto, na zraz mi to nevyda, ale do Rumunska sa tesim :P

Peto + 1
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Rosta

Příspěvek od Rosta »

KRKÁM sem ze teda prijedu. Jen mi prijde blby jet 140km na pivecko, zvlast kdyz pak z jistych duvodu nemohu jet zpet (po tech piveckach), takze co tak zvazit nejaky jezdeni tam na miste nebo pripadne nejakej vohynek, burtiky ... zkratka trenink na Rumuna?

PS: Si myslim, zes spis hledal misto s nejneslmyslnejsim nazvem. Protoze neco takovyho .... :roll:
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

jen nech bejt rosto

číhošťskej zázrak je znama vec a treba nam - zatimco budeme popijet v hospode - nejaky dobrý džin vylepší auticka a natankuje NAVŽDY plnou nádrž :P :P :P :P :P

a ja si pivko dam - pres les se dostanu kamkoliv,heč!!
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Řikám,záleží,jak se zde dohodnem,esli to uspořádáme,jinak co se týče ježdění,by sem musel krknout asi Honzík,to je tam místní boss, esli tam nějakej prima plácek pro pár Fronterek maj??? :wink:
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

kousek ( asi 10 km ) je motocrosova trat ale nenvim jestli by nas tam pustili..........

nebu jsou u nas bezva mocaly - jednou jsme tam malem utopili kone :-)
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

No vida,takže mládeži,hoďte sem slovo,kdo by přijel??? Zatím mi to připadá,že by jsme se tam sešli 3-4, a to by asi význam nemělo, takže kdo by měl chuť dorazit,probrat Rumuna a popřípadě utopit koně??? :D :D :D
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B53 »

Chlapi. Na sraz do středu republiky nejedu!!! Zdá se mi to zbytečné, to je ovšem můj názor!! Nikomu ho nevnucuji. Do Rumunska jedu - 1x Campo + 1x člověk. Jestli se v tom středu sejdete tak proberte jak se bude spát? Mám na mysli medvědy v tamní přírodě. Stan - no nevím. Karavan? - no nevím. Proberte to a tady si to přečtu. Nehodlám se stát svačinou pro medvěda.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Pěkný fotéčky :D :D :D , já s přítelkyní spíme v autě, no nevím,ale mi zase nejedeme do naprosto odlehlých končin a pustin, a co mám kamarády co do Rumuna jezdí již cca 7-8 let,tak spí také buď v autech,popřípadě ve stanech na střechách aut, a setkání s medvědem je v těchto místech spíše náhodné,asi tak jako že potkáš medvěda v Tatrách :wink:
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Ještě že s náma jedou ty ženský, aspoň bude mít kdo ty medvědy plašit - svým chrápáním.... :twisted: :D :D
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Nebo musíš doufat,že tebe nesežere jako prvního :D :D :D , kdepak,to by musel být extrém,aby tě tam sežral medvěd,to je větší pravděpodobnost,že do tebe uhodí blesk :wink: ,je to příroda a každé zvíře je přirozeně plaché,takže pokud uslyší kravál,popřípadě uvidí oheň,uteče,navíc medvěd je zvíře samotářské a nezaútočí na početnější skupinu :wink: ,z těhle zvířátek strach nemám,ale jak říkám,mi se budem pohybovat ačkoliv v divočině,ale stále poblíž obydlených oblastí,za medvědama by se muselo hlouběji do hor :D :wink:
Jirka z Petrovic
Začínající diskutér

Příspěvek od Jirka z Petrovic »

Nazdarek hosani!Hlasim se na srazik Cihost 1xauto 2xosoby 1xkocour :P Moc se tesime!!!Ps.Premku muzeme jet spolu!!!
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“