Repro
- farmář
- Moderátor
každá rada drahá,viď?
myslím že by to chtělo něco ne většího,ale silnějšího, také s pořádným magnetem, dobrou gumou a hlubokej..Já mám v Campu nádherná origa, co to tam sakra bylo, 5Otky Boch? ale na velkou muziku to není...jsou sice hluboký,malý, hrajou skvěle, ale šel bych do něčeho vydatnějšího, třeba Clarion, dopředu 2x100w dozadu 2x120-180W ,extra zesík pro subwoofer a pěknej sub reprák... taky oddělený vejškáče s výhybkou, ne ty falešný malý repra napojený bez výhybky... oj vzpomínám na časy dřívější
ten sub nemusí být extrémně nabušenej, pokud nejsi technař(žijou ještě??) tak 80-100W zesík a řekněme 150-200w reprák?
asi mě tady zprcnou elektomani
jo a nezapomeň natáhnout silnej kabel k rádiu a k zesíku nej přímo z baterky a pořádný kabely k reprákům!!!!je to znát, k čemu parádní výbavu když to pak táhneš prádelní šňůrou!!! 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- farmář
- Moderátor
čtu to po sobě a asi bys pohořel...tak ty repra napřímo...no...abys neodpálil zesík....buď tam narvat zesík i pro repra a nebo odpory...tím zase ztratí význam...asi bych tam dal 4x 80-100W a zes. k subwooferu.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- farmář
- Moderátor
Já ti nevím zpěv ovcí je tak vydatný že bys je dal do klobás bez smilování..naštěstí jsou permanentně přežraný a mlčej.Nějakou muziku už jsem v autech měl tak vím že silnější reprák zní lépe ale víc zatěžuje zesík, jak ti začne blikat při basech displej míří zesík rádiado nebeských výšin...do řiti. Ne ovcím vážně nehraji.V Campu jsem na tom tak že radši poslouchám motor, CDčko by přeskakovalo a kazety už nemám, rádia mě doost ..prudí.Tak buď hrají nebo radi poslouchám motor...Fakt ta kabeláž je nutnost,ale poradí ti skoro všude v audio prodejnách,tedy v těch malých lépe, v těch velkejch mívají prodavače a ví většinou jen co je v letácích.Já neumím počítat ohmouvou zátěž, ale z praxe vím že kabeláž nesmíš podcenit a když dáš repra co rádio dává tak při plným budou chraptět...takže repra lehounce...nadhodnotit o 160 procent a sub musí mít vlastní zesík, tam je to znát.Pak to i na málo hraje skvostně...není nutné to hnát na plné koule, kámoš měl takhle v medvědovi 4x250W a sub zesík 300W a bednu 500W a odmítal jsem s tím magorem jezdit, pouštěl na cd techno aby to dunělo a to se vlnily kapoty...nekecám, i skla se chvěla jako hadr za vychřice!!!
a žralo to elektriky jako půlka vesnice!!!!
a žralo to elektriky jako půlka vesnice!!!!
-
KarelPetrasek1
Re: Repro
Určitě mrkni sem: https://www.2din.cz/reproduktory:alpine/ najdeš tam přímo repra k Alpine a myslím, že za celkem dobré ceny
tak držím palce, snad něco vybereš. Vím jaké to je vybírat repra a znovu bych to zažít nechtěl, než jsem koupil 2din tak jsem projel hrozně moc různých stránek a nikde jsem nemohl narazit na to, co potřebuju.