regulátor tlaku paliva c24ne
- Tom
- Diskuzní Nováček
regulátor tlaku paliva c24ne
Jakej tlak má udržovat v liště? Myslel jsem že mám umřetý čerpadlo. Motor se na volnoběh klepal a nechtěl jít do otáček. Po výměně čerpadla je ale vše při starém. V liště mám 5atm a zpátky do nádrže mi nic neteče. Teda při vypnutým motoru.
- Halca
- Diskuzní Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: regulátor tlaku paliva c24ne
a nedělá ti to jen po zahřátí motoru? u mě to způsobovalo na C24NE teplotní čidlo. Ř.J. pak dávala do motoru méně paliva než bylo potřeba, motor se na volnoběh třásl. Zpočátku měl mezery ve výkonu a pak se začal trhat při prudkém přidání plynu.
Pokud si dával starší čerpadlo, tak může nemusí dávat dostatečný tlak... ale v tom že se nic nevrací by problém být nemusel, přetlak rozumnému běhu nevadí.
Pokud si dával starší čerpadlo, tak může nemusí dávat dostatečný tlak... ale v tom že se nic nevrací by problém být nemusel, přetlak rozumnému běhu nevadí.
auto: Opel Omega A 2,4I Caravan ... C24NE 4ever! Pořizovací cena 6tis, prodejní cena 0, užitná hodnota nevyčíslitelná. Prostě Opel 
+ klasika Jawa 20
+ klasika Jawa 20
-
pedrogonzales
- Diskuzní Nováček
Re: regulátor tlaku paliva c24ne
Regulátor tam má byť na 3 bary, platí to pre všetky benzinove A-čkove motory. Tlak by nemal kolísať, pri hraní sa s plynovým pedálom, v lište by sa mal udržiavať stály tlak 3 bary.
Frontera A sport 1997 , 2,0 i , X20SE