Demontaž čalunenia zadnych dvery u A-čka

Vše co se týká interiéru vozidla
Odpovědět
palo frontera
Extra diskutér

Demontaž čalunenia zadnych dvery u A-čka

Příspěvek od palo frontera »

Zdravym osadenstvo. Hladal som tu temu o demontazi calunenia dvery pre A-model ale nenasiel som tu o A-čku nic. Len nieco o B-modele, ale neviem ci je to to iste. Zaujima ma ze ako to calunenie bez poskodenia demontova so zadnych dveri? Je tam len narazene na niejakych klipoch, kolikoch? Ze treba odsrobovat popolnik, madlo, klucku otvarania mi je jasne. Mam na mysli ze co sa odlomi ci neodlomi pri zapaceni toho calunenia. Dakujem za radu. Ak dane tema niekde pre A-model existuje, tak sa ospravedlnujem za zalozenie noveho vlakna. Vdaka.
Frontera A 2,5TDS rocnik 97 dlha, svetelna rampa, AVM volnobezky, pneu.- 255/70-16 mt. a pneu matador Izzarda 255/65-16 a ocelovy šusplech
vlado007
Extra diskutér

Re: Demontaž čalunenia zadnych dvery u A-čka

Příspěvek od vlado007 »

Nazdar. Po odsroubovani skrutiek, je to tam len narazene na klipoch. Plastovym pacidlom to treba podpacit. Ide to
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. :)
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
palo frontera
Extra diskutér

DAKUJEM Vlado. Toto som potreboval vediet. V blizkej dobe sa tomu nevyhnem lebo sa potrebujem pozriet na stahovanie zadneho okna. Pravdepodobne tam mam nieco volne na spojoch lebo raz ide okno hore dole pekne a stava sa ze po niekolko zatvoreniach dveri nejde okno stiahnut ani s miesta vodic a ani dvernym spinacom. Ako napriklad momentalne. Nastastie zostalo okno v zatvorenej polohe. Do Technickej kontroly to chcem dat doporiadku lebo jej cas sa blizi. Este raz DAKUJEM :)
Frontera A 2,5TDS rocnik 97 dlha, svetelna rampa, AVM volnobezky, pneu.- 255/70-16 mt. a pneu matador Izzarda 255/65-16 a ocelovy šusplech
vlado007
Extra diskutér

Příspěvek od vlado007 »

Pozri kabelaz v prechodke do dveri. Tam sa casom kable pretrhnu
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. :)
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
FerryKan

Příspěvek od FerryKan »

Zdravím, jestli chceš docílit demontáže čalounění bez zničení, doporučoval bych nějakou sadu na demontáž. Případně se zkusit poradit s nějakým odborníkem. Já jsem vyzkoušel firmu: https://www.2din.cz/ a byl jsem naprosto spokojenej. :wink:
palo frontera
Extra diskutér

Ahoj. Tak som to dnes rozhodil. Mne sa ten tapacir podarilo demontovat bez poskodenia tych naražacich kolikov. Toho som sa najviac bál. Pomohol som si pri prvych dvoch mini pačidlom na kolesa s vybavy motorky (stara Jawa 350). Potom mi to islo pekne po obvode prstami. Ale co ma teraz najvivac trapi a hlavne kde to zohnat je, ze mam KO motorcek stahovania okna. Ale toto je ina kapitola a patri do inej sekcie fora.
Odpovědět

Zpět na „INTERIÉR“