Chyba P1560
- dusan.ondrejicka
Chyba P1560
Zdravim, stretli ste sa tu niekto s chybou P1560?
Motor nejde nastartovat. U elektroniky PSG 5 je tranzistor vymeneny a tiez stab. napatia 7805.
po povoleni vstrekovacich trubiek palivo dava.
Moze tato chyba suvisiet so zlym nastavením rozvodov, resp. nenastartovanie motora ? ( menil som tesnenie pod hlavu a je mozne, ze nie su nadstavene uplne idealne )
Frontera 2.2tDi, r.v. 98, 85kW.
diky
Motor nejde nastartovat. U elektroniky PSG 5 je tranzistor vymeneny a tiez stab. napatia 7805.
po povoleni vstrekovacich trubiek palivo dava.
Moze tato chyba suvisiet so zlym nastavením rozvodov, resp. nenastartovanie motora ? ( menil som tesnenie pod hlavu a je mozne, ze nie su nadstavene uplne idealne )
Frontera 2.2tDi, r.v. 98, 85kW.
diky
- radole
- Začínající diskutér
Re: Chyba P1560
1560 Nemormální napětí řídící jednotky
co s tym bolo robene?
co s tym bolo robene?
Frontera A 3,1 TD troška podvihnutá, 37" kolieska,2x uzávierka, 2x navijak
Frontera B 2,2 DTL troška podvihnutá 32" kolieska, 2x navijak a expedičná výbava
náhradné diely Frontera A,B, Trooper, Monterey, Campo
0919 224 231
fronteradiely@azet.sk
Frontera B 2,2 DTL troška podvihnutá 32" kolieska, 2x navijak a expedičná výbava
0919 224 231
fronteradiely@azet.sk
- dusan.ondrejicka
zdravim,
odisla mi psg5 (aj podla diagnostiky). Bola uz niekolkokrat opravovana a teraz odisla nadobro.
A kedze som mal este jednu riadiacu jednotku, z ineho cerpadla, chcel som vyskusat, ci by fungovala.
Na nej bol vadny spinaci tranzistor a menic 7805. oba som vymenil.
Po nahodeni do auta, odvzdusneni, som skusal startovat. Cerpadlo striekalo naftu z trubiek po povoleni matic.
Zial nestartovalo. Na diadnostike sa mi zjavila chyba P1560 a teraz aj P1631.
Nie som si isty, ci treba nejako nakalibrovat riadiacu jednodtu cerpadla, ked ju pouzijem z ineho cerpadla.
odisla mi psg5 (aj podla diagnostiky). Bola uz niekolkokrat opravovana a teraz odisla nadobro.
A kedze som mal este jednu riadiacu jednotku, z ineho cerpadla, chcel som vyskusat, ci by fungovala.
Na nej bol vadny spinaci tranzistor a menic 7805. oba som vymenil.
Po nahodeni do auta, odvzdusneni, som skusal startovat. Cerpadlo striekalo naftu z trubiek po povoleni matic.
Zial nestartovalo. Na diadnostike sa mi zjavila chyba P1560 a teraz aj P1631.
Nie som si isty, ci treba nejako nakalibrovat riadiacu jednodtu cerpadla, ked ju pouzijem z ineho cerpadla.
- radole
- Začínající diskutér
riadiacu treba kalibrovat ked je z ineho cerpadla je velmi mala sanca ze bude rovnako kalibrovane
nafta strieka ako silno?
nafta strieka ako silno?
Frontera A 3,1 TD troška podvihnutá, 37" kolieska,2x uzávierka, 2x navijak
0919 224 231
fronteradiely@azet.sk
0919 224 231
fronteradiely@azet.sk
- dusan.ondrejicka
zdravim,
tak podla mojho amaterskeho nazoru po povoleni matice tlaci naftu cez maticu, ale vyslivene ze by to striekalo po celom motore to nie.
A viete mi poradit , kde by sa to dalo nakalibrovat? Cez diagnostiku sa to asi neda, na to bude najskor treba KTS?
dakujem za info
tak podla mojho amaterskeho nazoru po povoleni matice tlaci naftu cez maticu, ale vyslivene ze by to striekalo po celom motore to nie.
A viete mi poradit , kde by sa to dalo nakalibrovat? Cez diagnostiku sa to asi neda, na to bude najskor treba KTS?
dakujem za info
- vlado007
- Extra diskutér
Nastavit tu rj k cerpadlu jedine na stolici. Takze cerpadlo von. A s tou naftou striekajucou je to tak aj ked je jednotka cerpadla ko, tak pojde nafta po povoleni trubek, Ale nebude tlak.
Frontera 2.3 TD rv.92 5dv. bordova met. 
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
Frontera 2,8 Tdi rv.97 5dv.
- miroslav.Šimčik
No mel jsem autoelektrikare a bylo to to rele tak zbytecne nesundavejte startery ty se prej vbec neberou mira susiceu