Pupíkovo Frontera
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Já bych je nestříkal ani z praktického důvodu,nejen estetického,ale pak s nim vemeš v lese věteF a odřeš stříbro a bude pod tim černej podklad a hned tam máš černou rejhu
,jenže já to asi všechno moc přepočítávám na terén :D , mě se líbí taková jakou jí má,decentní rozdělení barev,nic přeplácanýho, pohodička, aby to pak nevypadalo jak komediantská bouda 
-
Žanek
-
pupik1
- Slaava
- Moderátor
Do počtu
No moje hlava je taky jenom do počtuvojtech.kloud píše:Víc hlav, víc ví,ale bacha,třeba já jsem totiž úplně blbej :D :D :D
Klouďáku, jak máš šichty? Sejdeme se u tvýho povozu tenhle nebo příští tejden? Díkes
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- Slaava
- Moderátor
A f kolik?
A f kolik?
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Slaava
- Moderátor
Trubka
No sice sme se už viděli ale pivní dýchánek se evidentně nepočítá. Nějak to uděláme :Dvojtech.kloud píše:No jooo, ale jak se poznáme??? Chtělo by to nějaké poznávací znamení...... už to mám,víš co,abych si tě s někým nespletl, tak budeš držet v ruce lešenářskou trubku,uvidím trubku a budu vědět,že seš to ty :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
No Slaavo,možná tě zklamu,ale setkání s tebou je nezapomenutelný zážitek, i u chmelového moku (setkání třetího druhu,je proti tomu slabej odvárek :D :D :D ), jen musím posunout čas ze 9 hod na 11hod,on ráno veze nějaké auto do lakovny,tak tam nebude, takže přesouvám sraz na 11 hodinu,OK?! Kdyžtak sem písni,že wo změně víš,nebo ti k večeru pošlu smsku :D 
- Slaava
- Moderátor
Beru na vědomí
Beru na vědomí, chorche!vojtech.kloud píše:No Slaavo,možná tě zklamu,ale setkání s tebou je nezapomenutelný zážitek, i u chmelového moku (setkání třetího druhu,je proti tomu slabej odvárek :D :D :D ), jen musím posunout čas ze 9 hod na 11hod,on ráno veze nějaké auto do lakovny,tak tam nebude, takže přesouvám sraz na 11 hodinu,OK?! Kdyžtak sem písni,že wo změně víš,nebo ti k večeru pošlu smsku :D