Porucha OHV (šoupátek, hydroštelů a vahadel) u motoru 2,5TDS

Odpovědět
Slaava
Moderátor

Chlapi

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:Ale nic s tím dělat nebudeme :D :D :D
No mohli bysme se ještě zhoršit :twisted:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

A je to vůbec ještě možné???
Slaava
Moderátor

Pokus

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:A je to vůbec ještě možné???
No taky si někdy říkám, že už je to maximum - ale za pokus to stojí :!:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jdem do toho??? Tak kdy se začnem zhoršovat,pod naprosto neúnosnou mez??? :D [/color][/color]
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Vono to ještě de????????????????????????????
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Když se chce,tak jde Fšechno :D :D :D
Mata.rc
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mata.rc »

Je to lepší a jednoduší než se zlepšovat :twisted: :twisted: :twisted: 8)
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

A jde to rychlejc :D :D :D
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

A v pohode.Pato Divoch,alebo Divoch na druhú ono to zhoršovanie ozaj funguje :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil:
Slaava
Moderátor

Motor Jikov

Příspěvek od Slaava »

Mě by zajímalo, co to tam má Sněženka za motor (?) Sněženko, nechceš mi poslat fotku agregátu?
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Sněženko A G R E G Á T U !!!!!!!!!!!! :o
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
Snezenkakyticka

fotka

Příspěvek od Snezenkakyticka »

...jo tak vy chcete fotku Berunčinýho motoru, jo?...no nevim. Vy ho vykoukáte a zase bude někde problém :!: :D
Tak já to zkusím nějak hezky vyfotit tedy nooooo:))
Snezenkakyticka

Re: fotka

[quote="Snezenkakyticka"]...jo tak vy chcete fotku Berunčinýho motoru, jo?...no nevim. Vy ho vykoukáte a zase bude někde problém :!: :D
Tak já to zkusím nějak hezky vyfotit tedy nooooo:))
Jelikož nevím, jak tu fotku dostat sem, motor máte na berunce na http://www.lenkyfotky.estranky.cz
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

Sem koukal na ty fotky. Je to opravdu 2,5 TDS. Ten motor je tam zastavěnej stejně jako v Jeepu - ze zkušenosti, není možný tenhle motor vymontovat, opravit, namontovat a odzkoušet za 10 hodin. Navíc v tom rozpočtu fakt nejsou započítaný vyměněný díly. Předpokládám, že ti tam nedali nový díly zadarmo. U nás v servisu bývá zvykem zákazníkovi ukázat starý (vyměněný) díly, to asi u vás neproběhlo. Podle mě pánové sundali ventildekl, zjistili, že je vyskočená zdvihací tyčka tak ji nasadili zpátky. Po příčině možná pátrali, možná ne. Zadeklovali a vopráskli motor wapkou. Rád bych se mýlil, ale jinak by to fakt byl dobročinej spolek a ne výdělečnej servis.
Snezenkakyticka

Lukáš píše:Sem koukal na ty fotky. Je to opravdu 2,5 TDS. Ten motor je tam zastavěnej stejně jako v Jeepu - ze zkušenosti, není možný tenhle motor vymontovat, opravit, namontovat a odzkoušet za 10 hodin. Navíc v tom rozpočtu fakt nejsou započítaný vyměněný díly. Předpokládám, že ti tam nedali nový díly zadarmo. U nás v servisu bývá zvykem zákazníkovi ukázat starý (vyměněný) díly, to asi u vás neproběhlo. Podle mě pánové sundali ventildekl, zjistili, že je vyskočená zdvihací tyčka tak ji nasadili zpátky. Po příčině možná pátrali, možná ne. Zadeklovali a vopráskli motor wapkou. Rád bych se mýlil, ale jinak by to fakt byl dobročinej spolek a ne výdělečnej servis.
No - mě je celkem jedno, co tam udělali nebo ne, každopádně motor šlape opravdu lépe než před tím, což je pro mě rozhodující. Co se týká toho, kdo za jaký čas vyndá a vrátí motor - tady se přiklůáním byť jako amatér k názoru Farmáře....jinak všechno co vyměnili dali v krabičkách do auta. Osobně jsem s nimi spokojená...nevím proč, ale z tvých písmenek cítím trochu zatrpklost či hořkost - já nemám důvod zpochybňovat jejich práci, naopak. Co se týká ceny - je věcí každého servisu, za kolik se jim vyplatí či nevyplatí různé věci opravit..Každopádně díky za názor,, - také znám servis, kde by si vzali za stejnou práci dvoj i trojnásobek ceny- ale o výši ceny není kvalita služeb - to je trochu jako v mém oboru. Myslím že problém byl velmi zdárně vyřešen - spokojenost je podpořena odstraněním závady...více jsem si nepřála :)
Odpovědět

Zpět na „Motory všeobecně“