Rozměr zadních třmenů listových per
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Rozměr zadních třmenů listových per
Mládeži,našla by se mezi Váma jedna ochotná osoba,co by mi změřila přesnou vzdálenost originál vnitřní vzdálenost mezi platlema listového pera vzadu u A dlouhý??? chci je v prostřed stáhnout,tak kolik si mám vysoustružit dlouhej váleček,že nechávám Děkovat :D
a pak dotažení ložiska v př kole, shodím volnoběžku,klícku se 3 šroubama a dotáhnu, dotáhnu normál klíčem,nebo je třeba nějakej spešl???
musím sundavat kolo???
Díkes za rady :D
a pak dotažení ložiska v př kole, shodím volnoběžku,klícku se 3 šroubama a dotáhnu, dotáhnu normál klíčem,nebo je třeba nějakej spešl???
musím sundavat kolo???
Díkes za rady :D
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
zdarec s listakama ti nepomuzu pac ja uz je na svym A nemam ale co se tyka dotazeni loziska tak to slouzit muzu.
Schodis volnobezku vytocis ty # sroubky a pak tam mas matici ktera ma 3 diry se zavity pro zajistovaci srouby a 2 vetsi diry kterejma to budes motat.Musis samo po vyndani tech 3 sroubu s krizovou hlavou vyndat i tu pojistku ktera je derovana.Pod tou uz je hlavni matice.Je potreba to prizvednout aby se dalo kolem otacet.A pak budes dotahovat staci na to nejaka kulatinka nebo sirokej sroubovak a nejaky mensi kladivo.Kdyz budes utahovat je dobre s kolem po kazdem pootoceni matice zatocit a zkusit jestli nejde moc ztuha.Kdyz to pretahnes tak to asi taky neni to idealni.A je potreba zkousit i radialni vuli.Chytis za kolo nahore a dole a zkusis ho od sebe a k sobe jestli nema vuli.
Doufam ze to pochopis :D
Schodis volnobezku vytocis ty # sroubky a pak tam mas matici ktera ma 3 diry se zavity pro zajistovaci srouby a 2 vetsi diry kterejma to budes motat.Musis samo po vyndani tech 3 sroubu s krizovou hlavou vyndat i tu pojistku ktera je derovana.Pod tou uz je hlavni matice.Je potreba to prizvednout aby se dalo kolem otacet.A pak budes dotahovat staci na to nejaka kulatinka nebo sirokej sroubovak a nejaky mensi kladivo.Kdyz budes utahovat je dobre s kolem po kazdem pootoceni matice zatocit a zkusit jestli nejde moc ztuha.Kdyz to pretahnes tak to asi taky neni to idealni.A je potreba zkousit i radialni vuli.Chytis za kolo nahore a dole a zkusis ho od sebe a k sobe jestli nema vuli.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
-
Rosta
...klouďák jo, ten je jednickapatas píše:zdarec s listakama ti nepomuzu pac ja uz je na svym A nemam ale co se tyka dotazeni loziska tak to slouzit muzu.
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Slaava
- Moderátor
Nerozumím
Já ti to zejtra změřím, jenom mi prosím ještě nějak jinak popiš, co chceš. Já tomu nerozumímvojtech.kloud píše:Pochopeno, Díkes, tak nějak jsem si to myslel,paráda, teď ještě gdyby mi nějaká dobrá duša změřila tu rozteč těch platlí a jsem spokojená :D
-
Rosta
...ted mi psal do SZ Sigi, ze bude pojezdeni okolo Prostejova, takze tam? Bych prijel pokecat a trochu neco pomluvitpatas píše:jj rosto ty jeden srandisto :D no meli by sme domluvit nejakej sraz kdyz ten predchozi nevysel ze by sme pokecali a tak podobne. Kdyz sem byl pro CD na konci roku za rostou tak sme tam pomlouvali ty nase plechovky dobrou hodku a pul :D
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Potřebuju šířku (vnitřní) mezi platlema co vzadu drží listový pero (patrně ta šířka bude stejná se šíří listu,snad), ty platle jsem dával delší a chci je fprostřed ještě stáhnout šroubem,aby se nekřížily a na ten šroub chci dát mezi platle ocelovou dutinku,tak abych věděl,jak dlouhou jí mám říznout
,už je to srozumitelnější??? 
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Slaava
- Moderátor
Třmen?
No já to pochopil až teď. Jo, je to 67mm. Jinak koukni na výkres těhle cajků (někdo tomu říká třmeny, někdo bazmeg) na http://www.offroad-frontera.com/html/ra ... /trmen.pdf