Světelná rampa

Vše co se týká elektroinstalace vozidla
Odpovědět
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Mildo: rejpale :-) jj,ale víš co,vyhláška už snad zakazuje všechno.Jen to vysvětli i kamioňákům co maj světel jako nasráno a
jezdí po nocích,chrní za volantem a je to jako setkání třetího druhu...
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

drobna otazka pro lubose

koukal jsem na tvy stranky a nenasel co hledam

videl jsme luksusni Toyotu LC a na strese mela rampu - kulaty svetla cca 8-10 cm, v zadni casti takovy jakoby elipsoid z chromu

sehnal bys neco podobnyho ???
az tam půjdu pro ty srouby aby jsi byl pripraven :lol:

h.
Majk

světelná rampa

Příspěvek od Majk »

Velmi pěkně zpracované... :roll: To teda valím oči, asi se do toho pustím taky.... :D
A nehádejte se spolu, hádat se máte s policajtama... 8)
Stejně každej houby ví, co já už od nich slyšel za hovadiny....
Jo a stejně i ty prac. světla pokud vím, když svítí stejným směrem mohou být pouze párová a pár nejsou čtyři, tak bych to už tuplem neřešil, užíval si jízdu a když přijde problém tak se odvolal na správní orgán, já jsem odvolanej už čtyřikrát, nejstarší před šesti lety(a to už je promlčený) páč jsou zavalení a na hovadiny nemaj čas.... 8)
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

A navíc na autě můžeš mít max 2 páry přídavnejch, 2 dálkový a 2 mlhovky,takže jsme s rampama tak jako tak.......Fšak víte,kde :shock:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

to zní tak protizákonně že si koupím druhej pár dálkovek :lol: :lol:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:D to bylo první co jsem na svojí domontoval..... 4 dálkový na střechu :shock:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Přídavná světla

Příspěvek od Milda »

Už to tu je zase přeplácané. :evil: Fakt sem zkopíruju vyhlášku, jinak si to budeme tady donekonečna přebíjet svými znalostmi zákona. Ale to mě už fak ve Chříči v tý louži utopíte. To tady přece nikdo nechce. ( myslím tu vyhlášku )Ty úpravy na vozech jsou v porovnání s párem světel navíc přímo ............. (a dost!!!)
Naposledy upravil(a) Milda dne 02 úno 2008 13:11, celkem upraveno 1 x.
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:P tak si Mildo do Chříče nezapomeň přibalit plaFky :D
honzík
Pokročilý diskutér

anketka

Příspěvek od honzík »

dal jsem si tu ,,praci" a prohledal vsechny fotky autik ktere tady jsou a nevim

vsichni kteri mate svetla na strese - cili rampu svtelnou - mate tvar hranaty

chci se zeptat jestli jste spokojeni se svítivosti???
jestli stací 4 svetla???
jake žarovky mate???

a hranate volite pouze z ideologických důvodů nebo kvuli tvaru hlavních svetel??? :shock:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

4 dálkový na střeše je málo, ještě 2 dálkový půjdou do rámu, hned nad mlhovky :wink:

A nyní budu opět svůj-tedy vážnej :lol: - 4 na střeše si myslímúplně stačí, v noci je to světla jak svině :shock: ,to můžeš počítat kytičky po pangejtech :D , mám tam klasický halogeny dálkový (ty woeee, mám wokno jak výklad).....nevím,jsou to H3 nebo H1 ?????? tak te´d si nevzpomenu, se mi to trošku motá do hromady to značení :oops:
Mata.rc
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mata.rc »

Já mám taky 4 dálkový a zatim poliši v poho.ale na druhou stranu kdyš narazíte na ču.... policajta tak můžete mít auto v cajku a stejně si něco najde.
Jak už tu někdo psal máme 12 bodů, tak až mě chytnou a daj body tak pak to budu řešit,když se stoho nevykecám 8)
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

JASNÝ, máš 12 bodů, tak proč s nima šetřit :D :D :D :lol:
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Ešte,že na Slovači nemáme body,nás skasírujú a je.Pato-Divoch :D :D :D
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Asi začnu uvažovat o emigraci :lol:
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

a nemyslíte,ze by kulatý svetla mely vetsí svítivost????

cetl jsem docela dobrej clanek a tam pisou ze jestli chces pouze nekoho oslnit tak si namontuj ovalný .......

na paradu jsou obdelníkový..........

a jestli chces neco videt tak montuj kulaty....... ( asi proto s nima taky jezdi rallye, nebo se pletu???)

jediný co me desí ze s poradnou svitivosti je vyrabejí v průmeru 150 mm a to je drobet moc - bych vypadal jak defounek s radarama :twisted:

nemate nekdo odkaz kde se sezenou kulaty tak průmer cca 100-120 mm???

stejne si to budu muset asi nejdriv opasovat
Odpovědět

Zpět na „ELEKTRIKA“