Pupíkovo Frontera

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Pupíkovo Frontera

Příspěvek od Nimrod »

Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Pěkná mašina s hezkou kombinací barev. Zaujaly mne mimo jiné mřížky na zadních lampách a vkusný typ bočních blinkrů na př.blatnících. Ale ze Š-Fav to asi nebude. Připadají mi delší a hezčí. Z jakého vozu jsou? Prozraďíš?
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Barevná kombinace ala amerika :lol: , ty boční blinkry bych viděl na nějakého postaršího Japončíka, možná Mazda??? :lol: , Tak soutěž, kdo to pozná, z čeho tam má Pupík ty boční blinkry??? :D :shock:
pupik1

Příspěvek od pupik1 »

Díky ta chválu,co se týká blinkrů tak vás ještě chvíli nechám soutěžit :idea: :wink:
Zadní mřižky sou samolepící plastová vyboulená páska,je i na kšiltu zadního okna.
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Myslím,že sú to bočné blinkre možno aj Š1203.To myslím vážne.Pato-Divoch
pupik1

Příspěvek od pupik1 »

CHYBA :wink:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Ty blinkry, no nevím, možná ještě Žigul??? Teda Lada??? Nebo nejakej Fiat??? Tempra???......sááákra to je špek..........ale ty mřížky z tý pásky, tak to je doooost dobrá vyfikundace :arrow: :wink: , za tenhle nápad máš plusový bod :wink: 8) :D , fakt dost dobrej nápad :shock:
merlin

chvála

Příspěvek od merlin »

Je to fakt krasavice-tuhle kombinaci barev(jen tm.zelenou,jestli se nepletu) tu už má Lubošova frontera a těm autům to vyloženě sluší :wink: a ty mřížky vzadu-bezva nápad
Co se blinkru týká přikláním se k Vojtovi,řek bych ,že je to z Tempry a nebo z Lancie?
Tak nás nenapínej pupíku-Petr-Merlin
pupik1

Příspěvek od pupik1 »

:D Tak dobrá,ale byly ste blízko----FIAT UNO :D
Jinak je pěkný že se líbí kombynace barev,mám ještě v plánu
stříknout do tý stříbrný kliky dveří a zrcátka.
Nejsem si ale jist aby to nebylo přeplácaný,co vy na to.
Poradíte :?:
Dík :wink:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jooooo já věděl že ta Tempra bude blízko :lol: , já bych ty kliky a zrcátka nestříkal, tam to bude rušivý, spodek stříbro,vršek tmavej, do toho bych to nestříkal stříbrem, možná co bych do toho stříbra fouk jsou nášlapy a víc bych s tím nic nedělal :wink:
pupik1

Příspěvek od pupik1 »

Nášlapy už sou hotový a vypadá to supr :idea:
No taky sem si říkal,že by to asi nebylo ono stříkat i ten vršek.
Dík za názor.
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:wink:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

vojtech.kloud píše: já bych ty kliky a zrcátka nestříkal, tam to bude rušivý, spodek stříbro,vršek tmavej, do toho bych to nestříkal stříbrem, možná co bych do toho stříbra fouk jsou nášlapy a víc bych s tím nic nedělal :wink:
...má pravdu předsedo :!:
pupik1

Příspěvek od pupik1 »

Tojo tojo velebnosti :lol:
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Kombinace stříbrná a jakákoliv tmavá barva je hezká a u offroadů se k ní dělají i ty stříbrný zrcátka.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“