Porucha OHV (šoupátek, hydroštelů a vahadel) u motoru 2,5TDS
-
Snezenkakyticka
Re: ...a půl hodiny si ho v garáži prohlížím...
...Berunka zatím garáž nemá, stojí před domem chudina - ale zase má celý prostor sama pro sebe a hezky tam vynikneSlaava píše:Jseš perverzní... no ještě, že ho neukazuješ jinejm.vojtech.kloud píše:...a půl hodiny si ho v garáži prohlížím...
Sem zvědavej, co mě čeká u tebe v garáži ve středu dopoledne.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Slaava
- Moderátor
Garage
No já se chci kouknout na dvě prkotiny a taky jsem zvědavej na ty manuální volnoběžky (už si je tam frknul?). Probereme taky ten bodylift.vojtech.kloud píše::D :D :D Seš perverzní mi tu říká někdo, kdo nafotil akty s Dolly.....hmmm, tak to potom jooo :D![]()
No, budeš zklamanej, zatím vypadá furt stejně
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- Slaava
- Moderátor
Papuče
Neboj, budu vzornej. Připrav "muzeální papuče" pro návštěvníky expozice.vojtech.kloud píše:Jasný, AVMka už tam seděj, Fpoho, se tam mrkni na co budeš potřebovat, ale pouze jako v muzeu!!! Ne že se tam budeš dívat se šroubovákem a sadou gola klíčů
-
merlin
Vojto bejt tebou,tak mu pro jistotu(Slaavovi),nasadím pořádně tlustý palčáky-v těch nic neodmontuje a nebo preventivně rovnou svěrací kazajku,kdyby ho chytl rapl závistí
Ajaj zase po pí.. zase budu mít Budějky aspoň na týden zakázaný-fňuk.!
A to sem chtěl Slávu moc a moc pěkně poprosit,jestli by mi neudělal pár fotek froni digitálem,já ho pořád ještě nekoupil.
Mimochodem-nepůjdete zas někdy na pifko?
Petr-Merlin
A to sem chtěl Slávu moc a moc pěkně poprosit,jestli by mi neudělal pár fotek froni digitálem,já ho pořád ještě nekoupil.
Petr-Merlin
- Slaava
- Moderátor
Hannibal Fronter
Kamaráde, to mě podceňuješ: jedinná na mě účinná paralýza je tahle:merlin píše:Vojto bejt tebou,tak mu pro jistotu(Slaavovi),nasadím pořádně tlustý palčáky-v těch nic neodmontuje a nebo preventivně rovnou svěrací kazajku,kdyby ho chytl rapl závistí![]()
Petr-Merlin

A to ještě bacha, abych předtím něco nespolknul. Třeba bych u Vojty v garáži pak mohl začít dávit gola sadu, metrovou trubku, rozbrus, stahovák a jiný potřebný věci. Potom bych moh taky posvačit Vojtovo startér s Chianti.
Na focení není problém se domluvit. Máš představu kde to nafotíme? Nechceš počkat na rozpuk jara?
Dobrou noc přeje Hannibal Fronter
-
merlin
Hannibal fronter
Dle tvého vyděšeného výrazu soudě ti před očima právě rozebírají motor,převodovku,odřezávají kastli atd.atd.
A nebo je ti blbě z tý konzumace nářadí-jojo ta metrová trubka to už je trochu moc-viď otesánku
Co se fotek týká,já teď budu do konce měsíce doma,mám dofču,tak kdyby ti to nevadilo, já bych ti brnknul a domluvíme se.
Zatím díkes a dobrou-Petr
A nebo je ti blbě z tý konzumace nářadí-jojo ta metrová trubka to už je trochu moc-viď otesánku
Co se fotek týká,já teď budu do konce měsíce doma,mám dofču,tak kdyby ti to nevadilo, já bych ti brnknul a domluvíme se.
- Slaava
- Moderátor
Re: Hannibal fronter
Cinkni. Snad si nějakej čas najdu. Dobrou, já du vysrat tu metrovou trubku.merlin píše:Dle tvého vyděšeného výrazu soudě ti před očima právě rozebírají motor,převodovku,odřezávají kastli atd.atd.
A nebo je ti blbě z tý konzumace nářadí-jojo ta metrová trubka to už je trochu moc-viď otesánku![]()
-
merlin
Cinkni
Jo,prej cinkni,jak já to vidím,tak teď momentálně ležíš na JIPce v ČB nemocnici s perforací prde-ehm konečníku
Sáákryš má to zas někdo kliku-teplo,žrádlo až pod frňák,sestřičky ho oblažujou
A my ostatní zatím v tichosti rozebíráme jedno opuštěné vozidlo
A ani si nemusíme schovávat vercajk do pajšlu
Ne-teď vážně ,určitě se ozvu,jen nevím kdy-to víš dva malí svišti doma,to je větší záhul,než jet s fronckem Dakar
Díkes Petr-Merlin
Sáákryš má to zas někdo kliku-teplo,žrádlo až pod frňák,sestřičky ho oblažujou
A my ostatní zatím v tichosti rozebíráme jedno opuštěné vozidlo
A ani si nemusíme schovávat vercajk do pajšlu
Ne-teď vážně ,určitě se ozvu,jen nevím kdy-to víš dva malí svišti doma,to je větší záhul,než jet s fronckem Dakar
Díkes Petr-Merlin