Samolepky
-
merlin
Ty voe
náš pojebátor a černopuntíkář že by to zabalil?Ajajaj,toť nešťastné by bylo,neb lid frontérácký totalně zvlčilým stal by se :D
No snad to nebude tak zlý!!!Jestli von mu fakt nedošel ten papír v notesu,asi bysme se mu měli složit na novej
Jinak na samobleptky se už moooooooooc těším
(bylo na čase)
Hele-Vojto-ty čekáš pinďu? no to je super,novej mikrofrontéráček
Petr-Merlin
No snad to nebude tak zlý!!!Jestli von mu fakt nedošel ten papír v notesu,asi bysme se mu měli složit na novej
Jinak na samobleptky se už moooooooooc těším
Hele-Vojto-ty čekáš pinďu? no to je super,novej mikrofrontéráček
Petr-Merlin
- Slaava
- Moderátor
Milda
Podle mě ten příspěvek byl už starší a Milda to snad rozdejchal.vojtech.kloud píše:No, nevim,nevim,jsem tu něco četl, že se tu Mildovi nelíbí a že tento web už nebude navštěvovat, no tak nevím
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- Slaava
- Moderátor
Strejda Vojta
Vzornej strejčekvojtech.kloud píše:Mládeži asi vás zklamu to bejbi "prozatím" není moje, já tomu budu dělat pouze strýce, takže je na mě ho woháknout do Fronteráckýho trika,postavit mu motokáru, naučit ho řídit (pít pivo,kouřit...atd, no to co normálně strejcové dělaj :D ) a pořádně ho zatáhnout k off roadu :D :D :D
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Si mně vytočil strejdo!!!!!vojtech.kloud píše:Mládeži asi vás zklamu to bejbi "prozatím" není moje, já tomu budu dělat pouze strýce, takže je na mě ho woháknout do Fronteráckýho trika,postavit mu motokáru, naučit ho řídit (pít pivo,kouřit...atd, no to co normálně strejcové dělaj :D ) a pořádně ho zatáhnout k off roadu :D :D :D
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- Slaava
- Moderátor
Otec?
Copak, ty seš otec toho potomka, jemuž je Klouďák strejdou?Pavel Mirtl píše:Si mně vytočil strejdo!!!!!vojtech.kloud píše:Mládeži asi vás zklamu to bejbi "prozatím" není moje, já tomu budu dělat pouze strýce, takže je na mě ho woháknout do Fronteráckýho trika,postavit mu motokáru, naučit ho řídit (pít pivo,kouřit...atd, no to co normálně strejcové dělaj :D ) a pořádně ho zatáhnout k off roadu :D :D :D
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér