Porucha OHV (šoupátek, hydroštelů a vahadel) u motoru 2,5TDS

Odpovědět
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Autodílna v LT

Příspěvek od Milda »

Lenko, mám se ti zeptat v Litoměřicích a popsat závadu nebo se chceš s nimi domluvit sama? Je to Láďa Krupka tel. 602 405 050. Jsou to zkušení mechanici a jistě by ti pomohli. Fronteru ti tam dovezu na podvalu sám nebo Martin z Roudnice ( Mata.rc). Dej vědět. Hlavně se to už nepokoušej protáčet startováním!!! Viz články předemnou uvedeané. Ozvi se. Míla
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Slaava
Moderátor

Auto

Příspěvek od Slaava »

Snezenkakyticka píše:...smějte se mi nebo ne, obrečela jsem to...
V pánksým provedení je pláč nadávání. I já jsem po smrti motoru "plakal" jak svině... ani jsem netušil, že znám tolik sprostejch slov.
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

........... můžu potvrdit,pak z toho byly zatopený Budějky tejden a celá republika měsíc, joooo, ještě, že už to má v cajku, jinak tu máme povodně dodnes :D
sundat vršek (víko, hlavu ) a spodek ( vanu ) a mrknout na to a pak až rozebírat dál, myslím si, že pro zkušenějšího mechanika, kterej už pár motorů, popřípadě Opelů viděl, by to neměl být problém rozebrat a zjistit během max 2 dnů, kde je chyba :wink:
Slaava
Moderátor

Odhad

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:........... můžu potvrdit,pak z toho byly zatopený Budějky tejden a celá republika měsíc, joooo, ještě, že už to má v cajku, jinak tu máme povodně dodnes :D
sundat vršek (víko, hlavu ) a spodek ( vanu ) a mrknout na to a pak až rozebírat dál, myslím si, že pro zkušenějšího mechanika, kterej už pár motorů, popřípadě Opelů viděl, by to neměl být problém rozebrat a zjistit během max 2 dnů, kde je chyba :wink:
Froncek není žádná specialita. Auto jako každý jiný. Chce to najít člověka, kterej už pár motorů rozebral, ne nějakýho vola, co mění jenom svíčky a olej. Hlavně to musí bejt šlušnej člověk, kterej ti to nevosere a nenamastí si na tvým neštěstí kapsu.

Pokud má všechny klíče a případný přípravky, tak to má za dva tři dny rozebraný a závadu najde. Potom bude záležet na dostupnosti dílů, jak rychle to dá do kupy a taky jak hluboko závada bude. Max to vidím na dva měsíce (z toho měsíc čekačka na díly).
merlin

Příspěvek od merlin »

Jo to je přesný-hele Lenko jestli ti Milda nabízí známýho mechanika,tak bych to asi uvážil.Přece jen je to lepší,než něco zkoušet na blint :P
Držím palec dej vědět,jak to vypadá a dopadá
Petr-Merlin
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

muzu taky jen drzet palce - sam vim jake to je shanet neco do motoru nebo motor cely ................

ted uz bych si na rozebirani troufnul i sam ale mechanik je mechanik

prosíme o info jak to bude pokracovat.

hodne stesti a malo penez at to stoji
Slaava
Moderátor

Kočkou nezatočíš

Příspěvek od Slaava »

Rozebrání motoru není vlastně nic složitýho. Jenže když to pytlíkuješ před panelákem nabo v garáži pro Š105, v který ani kočkou nezatočíš, k tomu podnikáš a ještě chodíš do práce, tak je to běh na kurevsky dlouhou trať. Pokud navíc narazíš na díly, nářadí a přípravky, na který od obejdnání čekáš měsíc a dýl, tak můžeš dopadnout jako já. Pokud máš důvěryhodnej servis (já jsem to neriskoval) a peníze (zkusmo jsem popsal jednomu známýmu servisákovi, co jsem na tom dělal a on odhadmo určil cenu za práci i materiál cca 100.000,- až 130.000,- Kč - jenže já měnil písty, převložkovával blok a vůbec samý svinstva), tak je pohodlnější řešení nechat si to udělat.
Rosta

Re: Auto

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:
Snezenkakyticka píše:...smějte se mi nebo ne, obrečela jsem to...
V pánksým provedení je pláč nadávání. I já jsem po smrti motoru "plakal" jak svině... ani jsem netušil, že znám tolik sprostejch slov.
.... jo. U me se to ale neprojevilo hned po smrti motoru, ale az jsem platil 360 odtahovko-kilometru ... to teda jsem taky "plakal", ze se to nemohlo stat nekde trochu bliz :roll:
Snezenkakyticka

Příspěvek od Snezenkakyticka »

Děkuji všem za rady, názory, povzbuzení,...a snad i nějakou naději cítím v některých odpovědích...Děkuji. Zítra ráno ji vezem do servisu, kde dělají dieselové motory. Snad to tedy bude dobře, hned jak budu vědět dám Vám vědět. Děkuji ještě jednou......
:cry:
Slaava
Moderátor

No lovu zdar, Sněženko!

Příspěvek od Slaava »

No lovu zdar, Sněženko!
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Taky držim palec Sněženko, ať to dáte brzo do kupy :wink:
Snezenkakyticka

Příspěvek od Snezenkakyticka »

:cry: ...kluci já jí chci mít doma ... :cry:
merlin

Příspěvek od merlin »

Hmmm-soucítím s tebou,já kdykoliv jdu do garáže (což je často) :lol: ,tak si neodpustím autíko pohladit po kapotě,prostě pro většinu lidí tady je frontera srdeční záležitost.
No a už něco víš?Jak to vypadá s tím tvým motorem??? :cry:
Petr-Merlin
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Co pohladit, si třeba votevřu lahváče a půl hodiny si ho v garáži prohlížím :D :lol:
Slaava
Moderátor

...a půl hodiny si ho v garáži prohlížím...

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:...a půl hodiny si ho v garáži prohlížím...
Jseš perverzní... no ještě, že ho neukazuješ jinejm. :roll:

Sem zvědavej, co mě čeká u tebe v garáži ve středu dopoledne. :shock:
Odpovědět

Zpět na „Motory všeobecně“