Gryzly od Šumperka
- maxik.t
- Pokročilý diskutér
Re: Gryzly od Šumperka
Proč by
Pokud má vyvedený výdechy z difů aspon k podlaze,tak to taková hrůza není. Problám je v tom , že až ho přestane bavit čistá voda a voda do pul kol, tak začne kravit v bahně a kdovíjakým bordelu a to až do půli dveří
a to se teprve ozvou ložiska, brzdy, volnoběžky a spol

NO road ? NO stress ◄OFFROAD►
2.5 TDS long , 1997, 31x13,5 R15 Maxxis Mudzila, naviják 5,4t , lift 6cm + bodylift 5cm ,CB,nějaký ty světýlka na střeše, šnorchl , přední a zadní pevnosťák , expediční zahrádka ,pergola...
2.5 TDS long , 1997, 31x13,5 R15 Maxxis Mudzila, naviják 5,4t , lift 6cm + bodylift 5cm ,CB,nějaký ty světýlka na střeše, šnorchl , přední a zadní pevnosťák , expediční zahrádka ,pergola...
- Gryzly_cz
- Začínající diskutér
A je tam.
Reduktor LandiRenzo, ŘJ STAG, Nádrž cca 50l LPG pod kufrem.
Reduktor LandiRenzo, ŘJ STAG, Nádrž cca 50l LPG pod kufrem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fro B, 2,2 16V, Limited, Červená, 07/1999, LPG, 290t km
- Gryzly_cz
- Začínající diskutér
Ještě to nemám rok a už se to začíná srát.
V červnu praskl chladič - zavařeno, v říjnu praskl jinde - zalepeno a koupenej novej. V před vánocema ruplo těsnění pod hlavou, měsíc jsem to měl rozdělaný. V únoru se začla ztrácet brzdovka a není vidět kam, startér má divnej zvuk a asi odchází do věčných lovišť. A dnes? Rupl mi náustek co je na plastové trubce z chladiče k pumpě. Z toho náustku vede odbočka do výměníku olej/voda a dál do topení.
V červnu praskl chladič - zavařeno, v říjnu praskl jinde - zalepeno a koupenej novej. V před vánocema ruplo těsnění pod hlavou, měsíc jsem to měl rozdělaný. V únoru se začla ztrácet brzdovka a není vidět kam, startér má divnej zvuk a asi odchází do věčných lovišť. A dnes? Rupl mi náustek co je na plastové trubce z chladiče k pumpě. Z toho náustku vede odbočka do výměníku olej/voda a dál do topení.
- Gryzly_cz
- Začínající diskutér
Tak jsem v unoru vypraparoval trubku co je zespodu na sacím potrubí. Nová plastová za 2500,- mě přišla trochu moc, tak jsem si nechal udělat železnou. Trubka má cca 3mm, takže to něco vydží. A když už jsem měl to sání venku, tak jsem vyndal a rozdělal startér, Made in Australia. Uhlíky sjeté nadoraz a rozsypané plastové kolo na převodovce. A když jsem sháněl startér, tak se mi podařilo sehnat Áčkovej motor X22XE za 2500,- aj se startérem.
ted ještě zjistit kam se ztrácí ta brzdovka.
ted ještě zjistit kam se ztrácí ta brzdovka.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.