zahradka
- Kondor
- Site Admin
- Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych ji měl přidělat na svoji Fronteru (A - dlouhá), tak bych ji dal normálně na příčníky, které jsou přidělané na hagusách.
Z toho plyne otázka na tebe, máš na střeše hagusy? Pokud ano, tak sehnat univerzální příčníky (možná tam budou pasovat i z té Astry, ale podle mě budou krátké) a na ně loď přivázat.
Pokud je nemáš, tak je to horší, Frontera má blbé okraje střechy a hned tak nějaký příčník na ni nepasuje. Lépe řečeno koukal jsem už po nich, ale žádný jsem zatím neviděl.
Z toho plyne otázka na tebe, máš na střeše hagusy? Pokud ano, tak sehnat univerzální příčníky (možná tam budou pasovat i z té Astry, ale podle mě budou krátké) a na ně loď přivázat.
Pokud je nemáš, tak je to horší, Frontera má blbé okraje střechy a hned tak nějaký příčník na ni nepasuje. Lépe řečeno koukal jsem už po nich, ale žádný jsem zatím neviděl.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Kondor
-
kimic
- Kondor
- Site Admin
- Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak to jsou ty hagusi. Alespoň tomu tak všichni říkají. Na tyto hagusi, co jsou uchycené v kastli se montují tzv. "příčníky". Jsou to ty neobyčejnější univerzály, které se dají v obchodě sehnat. Jsou buďto uzamykatelné nebo neuzamykatelné. Hlavní je jejich délka, protože Frontera je přes střechu širší než třeba Astra.
To že je tam málo místa je divný. Půjdu se schválně podívat na to svoje a změřím ti, kolik je tam místa mezi střechou a tou hagusou.
To že je tam málo místa je divný. Půjdu se schválně podívat na to svoje a změřím ti, kolik je tam místa mezi střechou a tou hagusou.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
Kondor
-
MTZracing
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Jan Fried
- Začínající diskutér
Na Fronteru B pasujou příčníky HAKR délka 1160 za 1.174,- Kč. Mohl jsem je nejdříve vyzkoušet a pak uhradit. I opticky jsou jako originál. nepřesahují zbytečně do stran a jsou malinko (oproti ostatním) výše nad střechou tzn. lepší manipulace s provazem, nebo gumou na upevnění = NEMÁ TO CHYBU!!!
Čaudy-krátké béčko 99/2.2 dTi 85 kW/X22DTH/automat
- Slaava
- Moderátor
Jekly
Loni v létě sem si koupil střešní box a jeho připevnění jsem vyřešil tak, že sem v prodejně hutního matroše koupil cca čtyři metry jeklu, ten sem nakrájel na čtyři kusy, natřel, opatřil zásplepkama a po dvojicích (nad i pod hagusem) sem tyhle příčníky stáhnul k sobě vraťákama, jejichž matice jsou uvnitř uzamykatelných boxu. Nevypadá to zas tak brutálně jak to zní a cena byla asi tak 300,- Kč. Je to ale řešení víceméně jenom pro box.
-
MTZracing
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Kde sa daju objednat alebo kupit ???Jan Fried píše:Na Fronteru B pasujou příčníky HAKR délka 1160 za 1.174,- Kč. Mohl jsem je nejdříve vyzkoušet a pak uhradit. I opticky jsou jako originál. nepřesahují zbytečně do stran a jsou malinko (oproti ostatním) výše nad střechou tzn. lepší manipulace s provazem, nebo gumou na upevnění = NEMÁ TO CHYBU!!!
- Jan Fried
- Začínající diskutér
Já jsem je koupil zamykací v Č. Budějovicích ve firmě "auto VP" http://www.autovp.cz. Najdeš je třeba na: http://www.1vautonosicich.cz/prodejna.php. Vyrábí je v Brně: http://www.hakrbrno.cz. Jinak to zkus hledat na netu a můžeš se s cenou ještě pochlapit. 
Čaudy-krátké béčko 99/2.2 dTi 85 kW/X22DTH/automat
-
PETR&JITKA
- Začínající diskutér
- Jan Fried
- Začínající diskutér
-
Luboš K.
-
Luboš K.