Kryštof ,představení + prosím o radu
-
K.Baltik
Kryštof ,představení + prosím o radu
Ahoj, jmenuji se Kryštof a jse tady nováčkem
nováčkem i celkově s offroadama, koupil jsme fronteru B 2.2Dti jako pracovní vůz ,jelikož pracuji v lese a potřeboval jsem i něco na tahání těžkého vleku.
POTŘEBOVAL BYCH NA NI VYCHYTAT NĚJAKÉ MOUCHY -
1. - Občas mi nejde tachometr - ukazatel rychlosti, ( otáčkoměr, telota a palivo je ok.) máte někdo zkušenosti co s tím ?
2. - ABS - ačkoli nesvítí kontrolka tak abs nejde
3. - Redukce na 4x4 - koupil jsem to v německu po 1. majiteli a pán tu redkuci nepoužíval, tudíž je zatuhlá na rychlou , nejde to přeřadit na pomalou , máte něko nějaký tipo n aopravu ?
chápu že si možná někdo řekne ,,tak proč si to kupoval když to nefunguje?? ale jak jsem řekl, byla tam super cena za to auto a pottřebuji ho jako pracovní :-)
díky za rady
POTŘEBOVAL BYCH NA NI VYCHYTAT NĚJAKÉ MOUCHY -
1. - Občas mi nejde tachometr - ukazatel rychlosti, ( otáčkoměr, telota a palivo je ok.) máte někdo zkušenosti co s tím ?
2. - ABS - ačkoli nesvítí kontrolka tak abs nejde
3. - Redukce na 4x4 - koupil jsem to v německu po 1. majiteli a pán tu redkuci nepoužíval, tudíž je zatuhlá na rychlou , nejde to přeřadit na pomalou , máte něko nějaký tipo n aopravu ?
chápu že si možná někdo řekne ,,tak proč si to kupoval když to nefunguje?? ale jak jsem řekl, byla tam super cena za to auto a pottřebuji ho jako pracovní :-)
díky za rady
- Martin1303
- Diskuzní Nováček
Re: Kryštof ,představení + prosím o radu
Problem s ukazatelem rychlosti je klasika, mi taky blbne, myslim že to tu někdo opravuje a redukce jde zařadit jen když zapneš 4x4.
Opel Frontera 3,2 V6, r.v.1999
Jawa 350/634-7-2 Konopnice, 20,207,225,90
Dněpr M72N
Honda NX650 Dominator r.v. 88, na litačku
Jawa 350/634-7-2 Konopnice, 20,207,225,90
Dněpr M72N
Honda NX650 Dominator r.v. 88, na litačku
- Krnule-FronteraB
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
S redukci je to jak pise kolega.S tim Abs zkus nejdriv promerit cidla a zkontrolovat kontrolku, jestli neni prelepena nebo praskla ci neco podobne.
Frontera B Sport 2000Limited 2.2 16V LPG (Y22SE)
Rozšířená (+3cm) a zvednutá (+5cm)
Rozšířená (+3cm) a zvednutá (+5cm)
-
K.Baltik
tak s tou redukcí mi to nenapadlo, skusim to. ABS kontrolka po nastartování zhasne, zajedu ještě v pondělí na diagnostiku uvidíme co to napíše, jinak kyby někdo věděl kdo to opravuje ty budíky ( střední čechy a okolí ) dejte mi na něj prosím kontakt díky :-)
- Jožin z Bažin
- Začínající diskutér
Kontaktuj uživate "DJ.Tom"
Mě rychloměr taky neukazoval, občas se přetočily všechny budíky a zůstaly viset na náhodným místě plus poblikávaly různě kontrolky...vše opraveno k naprosté spokojenosti. :-)
Mě rychloměr taky neukazoval, občas se přetočily všechny budíky a zůstaly viset na náhodným místě plus poblikávaly různě kontrolky...vše opraveno k naprosté spokojenosti. :-)
Frontera 3.2 V6 - Hobby Car
Saab 9-5 2.8T XWD - Shiny Car
Zetor 6911 - Wood Machine
Saab 9-5 2.8T XWD - Shiny Car
Zetor 6911 - Wood Machine
-
K.Baltik
OK, díky, skusim mu napsat, jinak redukce v poho, jen neznalost :-) 
- Goauld_cz
- Pokročilý diskutér
Jenom doplním, že redukce u jakyhokoliv offroadu jde zařadit jenom při 4x4, není to náklaďák
U Frontery B je 4x4 tlačítkem, proto to svádí zkoušet i při vypnutym 4x4, ale i u aut ktery maji čistě mechanikcky řazení pákou je vždycky první poloha 4x4 HI a potom 4x4 LO. Některy auta mají na páce redukce ještě polohu neutrálu, některy ne.
U Frontery B je 4x4 tlačítkem, proto to svádí zkoušet i při vypnutym 4x4, ale i u aut ktery maji čistě mechanikcky řazení pákou je vždycky první poloha 4x4 HI a potom 4x4 LO. Některy auta mají na páce redukce ještě polohu neutrálu, některy ne.
EX Isuzu Rodeo LS 3.2 V6 ; GOLF IV 1.9TDI ; 2014 Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI