Demontáž spínače vyhřívání zrcátek Frontera B

Vše co se týká elektroinstalace vozidla
Odpovědět
PM palkon
Diskuzní Nováček

Demontáž spínače vyhřívání zrcátek Frontera B

Příspěvek od PM palkon »

Nevíte někdo jak vymontovat spínač vyhřívání zpětných zrcátek? Nějak mě to zlobí, zapnu vyhřívání a kontrolka se nerozsvítí-zrcátka nehřejou, po chvilce jízdy se kontrolka sama rozsvítí a vyhřívání fachčí, ktyž to zkusím vypnout a znova zapnout, tak už znova nenaskočí. Je to na heslo. Zloušel jsem to vymontovat, ale nějak mi to nešlo. Doufám, že nebudu muset rozebrat půl palubovky.
Díky Pavel
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

Jde to normálně vyloupnout šroubováčkem.Taky lsem to měl venku. Ale teď nevím jestli z boku nebo zespodu. Musíš to opatrně zkusit.Ale jde to.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
Jirka V.

Příspěvek od Jirka V. »

Až to Pavle spravíš, dej vědět čím to bylo. Mě se chová úplně stejně. Alespoň nebudu objevovat objevené a půjdu rovnou k jádru pudla :D .
PM palkon
Diskuzní Nováček

Příspěvek od PM palkon »

Tak spínač se mi podařilo vyndat, nakonec to šlo i bez nářadí. Stačí prostrčit ruku zespod palubky ke spínači a v jeho spodní části zmáčknout kovovou západku, pak už to jde samo. Horší to je s odhalením závady. Podařilo se mi zatím zjistit jen to, že když rozpojím dvoupinový konektor od vyhřívání a propojím jenom jeden pár pinů, tak se kontrolka rozsvítí (při zaplém spínači vyhřívání). Víc už jsem pro pokročilou noční hodinu nestihl.
PM palkon
Diskuzní Nováček

Příspěvek od PM palkon »

Závada je odstraněna. :D Bylo to v mikrospínači, na kterém jsem v sepnutém stavu naměřil jakýsi přechodový odpor. Mikrospínač jsem vyměnil za jiný, vypájený ze starší myšky k počítači.
Jirka V.

Příspěvek od Jirka V. »

Díky za specifikaci závady, až bude chvilka tak se do toho pustím taky 8)
PM palkon
Diskuzní Nováček

Příspěvek od PM palkon »

Jirko bacha, u tebe ta závada nemusí mít stejný původ. Cesty boží a elektrického proudu jsou nevyspytatelné.
Odpovědět

Zpět na „ELEKTRIKA“