Honza a Veronika Frontera B Y22DTH Dvorce u Bruntálu
-
JimCrossar
- Diskuzní Nováček
Re: Honza a Veronika Frontera B Y22DTH Dvorce u Bruntálu
Tak dneska jsem už konečně trochu zapracoval na rámu.. byl šedej tak šel na černo.. a teda s držákama to byla mrd.. převařit, převrtat, vyztužit.. ale povedlo se. manželička ji trošku poleštila a je teda hezčí, než kdy u nás byla.. :-D chtěl by teda ještě trochu vejš, ale to už bez nejakých drastických zásahů při tomto rámu nejde no..
v tejdnu dojdou světla 4 kulatý dálkáče, tak půjdou na rampu na střechu, chystám se ještě hodit navíc jedny mlhovky na rám dolů, a asi nechám nabarvit na černo ještě disky, ale to nevím s jistotou.. zde teda přikládám fotky jak to vypadá teďka
v tejdnu dojdou světla 4 kulatý dálkáče, tak půjdou na rampu na střechu, chystám se ještě hodit navíc jedny mlhovky na rám dolů, a asi nechám nabarvit na černo ještě disky, ale to nevím s jistotou.. zde teda přikládám fotky jak to vypadá teďka
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Frontera B dlouhán Y22DTH 2000.
Co neubrzdíš, to neukecáš ...
I Frontera ledasco projede, jen je to většinou o tom mezičlánku co sedí na sedačce :-)
I Frontera ledasco projede, jen je to většinou o tom mezičlánku co sedí na sedačce :-)
- Tankan
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Taky tě tu vítám a ať máš co nejvíc šťastných km po cestách i necestách
Určitě se někdy potkáme
Neboj taky jsem bez navijáku a v podstatě bez úprav
S dobrýma pneu zvládnem i tak dost 
Mazda B 2,5D ,udělá spoustu práce, a terénu se nebojíme. Neustálou údržbou k dalším kilometrům. Motorová pila a další udělátka. (fšecko enem na prácu)"Pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale zato horší cesta!"
- kuriatko
- Pokročilý diskutér
Asi by to chcelo fakt trochu viac hore,sa mi zdá že ti to ide cez svetlá či?Ale určite je krajší v čiernom 
-
JimCrossar
- Diskuzní Nováček
Jde, chtěl by tak o průměr vrchní trubky navrch. dejme tomu teda o nějakých 5 cm, ale to bych musel vyřezat dole nárazník. a rozřezat rám a nadstavit ho. Ale to si zasetak nevěřím, že bych to měl pěkně a kvalitně.. No sám sem se divil jakej rozdíl v líbivosti je mezi černou a šedoukuriatko píše:Asi by to chcelo fakt trochu viac hore,sa mi zdá že ti to ide cez svetlá či?Ale určite je krajší v čiernom
Frontera B dlouhán Y22DTH 2000.