P.A.T. Louny - Kazan213

Odpovědět
Kazan213
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: P.A.T. Louny - Kazan213

Příspěvek od Kazan213 »

Každej máme na to svůj názor auto je v technickém stavu v jakém je. Z gum už lezou dráty a ucházejí skoro každej 3 den nafukuji. A zdali mám nějakou díru v podběhu mě nesere tolik jako když mám jezduit na gumách který nemají ani vzorek. Myslím si že v mých letech se tomu věnuji dost a všechno dělám postupem času.A zdali si myslíte že jsem začal špatně váš názor ale já začal tím co si myslím že je nejvíce důležité. Můj názor je že na prasklé světlo se budou policajti koukat jinak než na gumy bez vzorku. A zvednutí není zas takovej problém jeden den zavřenej na dílně a mám hotovo.
Kazan213
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazan213 »

2014-05-13 18.38.50.jpg
2014-05-13 18.38.38.jpg
2014-05-12 19.38.15.jpg
Tak konečně přezuto vyzkoušeno prvním trochu terrenem jsem zvědav po 3 dnech deštu to bude asi opravdu ten vzroek super v terrenu ale nevím nevím na silnici :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kazan213
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazan213 »

Pár nedostátku to auto má ale postupem času vše projde renovací a zase navrácením popř vyndáním a uložením do regálu jako zbytečně zátež :lol:
Vokoun
Ultra diskutér

Příspěvek od Vokoun »

Pěkný no :grin:
Frontera B 2.2DTi 16V Sport RS,r.v.10/98, trošinku upravená
Žiju OFF !
http://www.fronteramorava.estranky.cz/
stefi_ul
Pokročilý diskutér

Příspěvek od stefi_ul »

Jedna vec je jista, vetsi guma najede na vetsi hrb (kamen, obrubnik, skarpu)
Nicmene ty T3 zase budou dobry v tom bahne, tak at vam to chlapi jezdi a mate z toho dobry pocit vy.
Ja mel na frone 235/75/15 a ikdyz jsou ted na jepce takovy trosku mensi, zase ten vzorek v blate je oukej...
Jeep G Ch 98, 5.2,156kW,e85 - BFG KM2
A 1992, 2.4i, - uz jen par organu
OII 2.0TDi, 103kW.
Canon 40d, Canon 14-40l/f4, Canon 70-200l/f2,8, Sherpa 450R,
Benq DV M23
608201193,60347163
Kazan213
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazan213 »

Určitě pocit dobrej a gumy zatím slouží a já jsem spokojenej. Chystám se na další upravy snad vše vyjde
rejno123
Začínající diskutér

Příspěvek od rejno123 »

snad to vinde ;) ja ked si naplanujem upravy tak mi stale dotoho nieco vyskoci ako teraz pred par dnami mi odpieklo turbo :D
Frontera A 2.5 TDS - EX
NISSAN Patrol GR Y60 2.8 TD - EX
Kazan213
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazan213 »

Rejno: Tak to je k nasrání pardon. Ale todle znám člověk chce něco začít dělat má chuť do práce začne rozdělá to a vysere se ještě další 3 věci :evil: Ale postupně jsem si na todle zvyknul a opravuji co je třeba a když je třeba. A když není co jako že je furt tak renovuji :D
Kazan213
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazan213 »

Po dnešním zaplacení všech složenek zbylo kupodivo něco na benzín :grin: Tak jsem byl protáhnout 4x4 na T3. A pro někoho bohužel pro někoho bohu dík počasí se během 10 minut změnilo na bouřku a přívaly deště.Nenechal jsem se zaskočit a šplhal k vytyčenému cíly. Bohužel jsem byl bez podpory druhého auta.Tak jsem svoji snahu radši dřív vzdal než zůstal 300 metrů nad mořem. Za deštivého počasí v adidaskách a po kolena v blátě.
Kraken01
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kraken01 »

Trochu ti závidím, takhle se moct vyblbnout. Já jsem ještě před čtrnácti dny taky řádil, všecko naprosto v pohodě, ale poté co jsem zjistil zblízka, jak je na tom rám u mého Campíka, jsem poněkud znejistěl. Dnes bych si jízdu asi moc neužil a pořád bych hlídal, jestli něco někde nelupne.
Naštěstí dělám na plechařině, tak mně to tolik neláká, abych pak před lakem nemusel čistit sra+ky z blatníků, který jsem dnes dodělal a mám je nastříkaný plničem.
Zlatý nevědět, v jakým stavu je rám. To se pak řádí mnohem líp. :P
Když už se pak něco přihodí, je to jednoduchý. Prostě nezbývá, než problém vyřešit :lol:
Na těch gumách to musí suprově kousat v měkým a jen tak se vzorek neucpe.
Campo 2,5D CREW CAB '92, dlouhá korba+orig HardTop SUNWIN,
Volvo V70 2,5TDI´99 V5 :lol:
Volvo XC70 2,4D5´03 4x4 automat V5 :?
traktor EICHER Diesel Panther r.v.1963 28hp vzduch
Multicar M25 třístranný sklápěč
MAN F2000 26.464´99+HR FASSI 220
Kazan213
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazan213 »

Kraken01: Máš pravdu taky jsme na to nekoukal a jezdil ale teďkon jsme začal s renovacemi ale jezdím furt a když se stane že něco utrhnu nu což se dá dělat má to přednost před vším a vrhnu se hlavu vzhuru do toho.
Kazan213
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazan213 »

Ale dneska jsem řešil jeden problém bylo 25 chtěl jsem povozit rodiče v safari voze.Po dlouhém sundavání střechy oken gum... Jsem vše odstrojil povolil šroubky naštěsti skoro všechny kromě jednoho na hagusu vydrželi.Ale po tom co už se střecha hejbala jsme zjistil že na sloupku nad hlavou mám tu střechu nejen 5 šroubama utaženou ale i přilepenou jakým si dost pevným tmelem :( Typoval bych to na lepidlo na přední okna :( Zkoušeli jsme nápady jako rozleptat benzínem,zkusit odbouchat přes matky na šroubech,trochu se nám podařilo odřezat,potom strunou obříznout alespon k těm 1 šroubkům, 3 hlavy a všechny nápady zklamaly takže jsme alespoň vyzkoušeli jak vše de blbě povolit sundat všechno namazali a vrátili.A teďkon rady a nápady jak se zbavit tmelu a sundat střechu neporušenou?
Kraken01
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kraken01 »

Nevím sice, jestli ti ta střecha sedí na ploché hraně, nebo je tam nějaký složitější profil s osazením, ale v takových případech se mi osvědčil zdánlivě primitivní způsob: ulamovací nůž, obrovská trpělivost a pomaličku zvenku i zevnitř pižlat a pižlat jak nejhlouběji se dostaneš.
Hlavně bacha na prsty! (vím o čem mluvím :oops: ) Ten nůž řeže prsty mnohem lím, než všechny tmely a nejlíp, když zabereš moc a on praskne.
Tímhle způsobem jsem odřezával taky nějaký plastový nesmysly na autě, když struna a všecko ostatní zklamalo. Byla to pakárna, ale když jsem si s tím fakt hrál, ani jsem nepoškodil lak na hranách a okolo.
Když mi visel ten plastový díl někde uprostřed na kousku tmelu, kam se nedalo dostat nožem, opatrně jsem klínkama vyšponoval hranu, co tmel dovolil a pak jsem po milimetrech pokračoval.
Pár plátků do nože prasklo, ale nakonec se podařilo. Třeba ti to taky bude fungovat na střechu taky...
Campo 2,5D CREW CAB '92, dlouhá korba+orig HardTop SUNWIN,
Volvo V70 2,5TDI´99 V5 :lol:
Volvo XC70 2,4D5´03 4x4 automat V5 :?
traktor EICHER Diesel Panther r.v.1963 28hp vzduch
Multicar M25 třístranný sklápěč
MAN F2000 26.464´99+HR FASSI 220
Kazan213
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazan213 »

Díky za rady ale je tam docela složitý profil kdyby nechcalo tak ti to skočím vyfotit... Bohužel leje jak z konve alespon nejsem ale nasranej že nemohu sundat střechu když je hezky... :grin:
Kazan213
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazan213 »

:? Tak auto na nějakej čas zase dojezdilo bohužel teďkon ne voda do oleje ale olej mě vlítnul do vody...Takže teďkon směr postel po noční a odpoledne si dáme šichtu to sundata budu doufat že to bude jen těsnění.Nedej bože prasklá hlava nebo něco s blokem motoru :/ Auto jsem skoro kompletně vyvařil co bylo akutní chtěl jsem pokračovat v dalších upravaách a vracím se zpět k nejduležitější části "motoru".Auto čeká za 2 měsíce technicka takže mám co dělet.Budto mám smulu nebo stěsti na auta :( První auto felicie se uvařila jak brambor kvůli čidlu z Chiny.Todle auto po tom co se mě dostalo do rukou jezdilo cca 1 měsíc a šup voda ve voleji motor na odpis. Výměna drahá a náročná a teď mě to čeká do 3 znova... Asi opravdu zůstanu u toho kola :grin:
Odpovědět

Zpět na „Představení nováčků“