RUMUNSKO 20.7-30.7.2007
-
Rosta
...dame HOMOvecirek?Franta píše:.....no pokud zaplatíš i moje vášně, tak Tě beruRosta píše:...no ja se chci rozvasni hodne. Se prece nebudem stydet, ne? .... jen nevim, jestli jsem to sem mel psat. Aby me nekdo s sebou vzalvojtech.kloud píše::D no aˇměřím jak měřím,tak z Č.Budějovic nebo od Plzně, mi Brno až tak uprostřed nepřipadá, jinak jak jsem psal, srazík je tak nějak v plánu na Duben,nejspíš tak 1-2 týdny po velikonocích,místo a přesnj datum uveřejním během příštího týdne a co se tejká financí, tak orientačně si myslím,že cena bude stejná jako u jakýkoliv jiný dovči u bližšího moře,takže počítám tak 12 - 15 tisíc, zase záleží na každém,kdo se chce jak v Rumunu rozvášnit
![]()
![]()
![]()
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
No,jestli si tam Rosťa chytí takovýho fešáka jako tu má na fotéčce a hodlá se rozvášnit v homovečírku, tak si užijem všichni, jen aby nám od smíchu nepraskly bránice :D :D :D , jinak najdou se i světlé výjimky mezi Rumunkama..... prej
,mě bude stačit se rozvášnit u lahodného moku nějaké wostřejší konzistence ( hlavně se pak nevyspat s medvědem ) a bude to v pohodě :D :D :D
-
Rosta
vojtech.kloud píše:No,jestli si tam Rosťa chytí takovýho fešáka jako tu má na fotéčce a hodlá se rozvášnit v homovečírku, tak si užijem všichni, jen aby nám od smíchu nepraskly bránice :D :D :D , jinak najdou se i světlé výjimky mezi Rumunkama..... prej,mě bude stačit se rozvášnit u lahodného moku nějaké wostřejší konzistence ( hlavně se pak nevyspat s medvědem ) a bude to v pohodě :D :D :D
....
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
Roman
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem takový dement !!premek_k píše:Nevím, jestli nebude rozumejší zvolit více míst k postupnému srážení se () ...
Třeba ze severu moravy mi cesta Brno - Jihlava a potom zpět příjde zbytečná.... Mnohem raději bych uvítal sraz v Brně.
Až teď jsem pochopil, že o "srazu" se mluvilo jako o srazu kvůliva domluvě té cesty. A já to pochopil jako o srazu při konání té cesty.
Takže beru zpět....
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Zdarec panove.Take by me zajimalo co se podnika ohledne toho setkani vsech priznivcu Expedice Rumunsko?V praci vymysleli 4smenny provoz takze budu delat i vikendy
Potreboval bych vedet presny termin setkani!Vim ze to melo byt v dubnu po Velikonocich,ale to je siroky pojem a bud Jihlava nebo Brno.Ja bych se priklanel k Brnu.Mam to neco pres 200Km a do Jihlavy to dela + dalsich 100Km.Dejte vedet co nejdri!Dik moc!
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Nazdar mládeži
, takže k tomu srazíku, tento srazík jsem plánoval pro domluvení detailnějších info k akci "expedice Rumun 2007", ale vzhledem k tomu, že jsou zde rozumní účastníci,kteří chtějí jet, tak se dá spousta věcí si myslím domluvit zde na webu,takže zde nechávám polemiku,zda má význam tento sraz dělat nyní, možná by bylo příhodnější, jej uspořádat řekněme 14 dnů, 3 týdny před odjezdem, jinak jsem předpokládal se na srazík sejít (pokud by byl v avizovaném Dubnu tak:
21. DUBNA V OBCI ČÍHOŠŤ
Tato víska je uváděna jako "střed české republiky" (což si myslím,že je férový místečko) :D , nachází se u Ledče nad Sázavou na Havlíčkobrodsku ....pro majitele navigací:
49° 44' 37.5" severní šířky
15° 20' 19.1" východní délky
a je tedy na Vás, zda se zde zmiňovaného 21. 4. srazíme, sešli bychom se v místním restauračním zařízení, kde by jsme pohovořili o naší akc, tuto by jsme probrali, co si od toho kdo slibuje, co si vezmem sebou, jak se budem stravovat,jaký očekáváme terén atd, atd....., takže bych byl rád, aby zde člověci co jedou Rumuna 2007 dali do konce týdne tj: 31.3.2007 vědět, zda by přijeli a v jakém počtu, abych byl schopen pro nás zajistit místo ve výše zmiňované "občerstvovně"
pouze ještě doplňuji, nejedná se o sraz k ježdění v terénu, ale o sraz k prodiskutování akce Rumun 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak k organizaci srazu lidiček a aut až se do Rumuna bude vyrážet, plán je takovýto, já pojedu asi z nejdál (Jihozápadní čechy), takže já popřípadě další tu od nás, vyrazíme směr Plzeň, odtud po D5 na Prahu a po D1 na Brno a dále na Slovač a Vy všichni ostatní, si na mapě najdete místo na dálnici, které je pro Vás nejříhodnější po D5 a D1, kde se postupně jak pojedem budem sbírat (nejspíše benzínky, motoresty, motely atp po cestě) ( né že někdo řekne že na dálnici najede z pole u toho velkýho topolu za Valašským Meziříčím :D :D :D ), a takto se posbíráme a v Brně by byla řekněme 1 až 2 hodinky pauza, v případě, že by jsme se na D5 a D1 s někým minuly,aby mohl v klídku dojet, čímž se vyloučí riziko,že někomu ujedem
, souhlas??? Takže Děkuji za pozornost a čekám Vaše návrhy soudružky a soudruzi :D :D :D :D

21. DUBNA V OBCI ČÍHOŠŤ
Tato víska je uváděna jako "střed české republiky" (což si myslím,že je férový místečko) :D , nachází se u Ledče nad Sázavou na Havlíčkobrodsku ....pro majitele navigací:
49° 44' 37.5" severní šířky
15° 20' 19.1" východní délky
a je tedy na Vás, zda se zde zmiňovaného 21. 4. srazíme, sešli bychom se v místním restauračním zařízení, kde by jsme pohovořili o naší akc, tuto by jsme probrali, co si od toho kdo slibuje, co si vezmem sebou, jak se budem stravovat,jaký očekáváme terén atd, atd....., takže bych byl rád, aby zde člověci co jedou Rumuna 2007 dali do konce týdne tj: 31.3.2007 vědět, zda by přijeli a v jakém počtu, abych byl schopen pro nás zajistit místo ve výše zmiňované "občerstvovně"
pouze ještě doplňuji, nejedná se o sraz k ježdění v terénu, ale o sraz k prodiskutování akce Rumun 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak k organizaci srazu lidiček a aut až se do Rumuna bude vyrážet, plán je takovýto, já pojedu asi z nejdál (Jihozápadní čechy), takže já popřípadě další tu od nás, vyrazíme směr Plzeň, odtud po D5 na Prahu a po D1 na Brno a dále na Slovač a Vy všichni ostatní, si na mapě najdete místo na dálnici, které je pro Vás nejříhodnější po D5 a D1, kde se postupně jak pojedem budem sbírat (nejspíše benzínky, motoresty, motely atp po cestě) ( né že někdo řekne že na dálnici najede z pole u toho velkýho topolu za Valašským Meziříčím :D :D :D ), a takto se posbíráme a v Brně by byla řekněme 1 až 2 hodinky pauza, v případě, že by jsme se na D5 a D1 s někým minuly,aby mohl v klídku dojet, čímž se vyloučí riziko,že někomu ujedem
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No každopádně by bylo dobré zjistit, kdo to pořád ještě myslí vážně, aspoň pro mne je to jedna z věcí, která má pro mé rozhodování prioritní charakter, i když nikoho z vás osobně neznám... Zatím se na akci i s manželkou třepeme (dosud jsme spolu celkem nikde nebyli) a bylo by celkem nepříjemné, kdyby se to třeba 14 před začátkem odpískalo z důvodu nezájmu...
Stejně tak vidím i ten sraz ve středu - počítám s ním, nicméně by mne moc netěšilo, kdybych jel přes půl republiky a tam si sedl v hospodě s jediným člověkem (nedej bože stejné nátury jako já - introvert), prohodili dvě věty ve smyslu "Bylo by to fajn, ale sami to nerozhodnem - proberem to na foru" a jel zase zpátky....
Stejně tak vidím i ten sraz ve středu - počítám s ním, nicméně by mne moc netěšilo, kdybych jel přes půl republiky a tam si sedl v hospodě s jediným člověkem (nedej bože stejné nátury jako já - introvert), prohodili dvě věty ve smyslu "Bylo by to fajn, ale sami to nerozhodnem - proberem to na foru" a jel zase zpátky....
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
No,nadhodil jsem tu toto místo s datem a jak jsem v tom příspěvku psal,očekávám,že člověci,kteří tedy jedou určitě by neměloSEM ASPOŇ KRKNOU JESTLI DO STŘEDU PŘIJEDOU, význam se tam sejít ve dvou, ozvalo se tu spoustu lidí se zájmem a věřím,že si tedy tuto akci nerozmyslí, já jsem rozhodnut,já jedu a vím ještě nejméně o dalších dvou, co jedou také, a čekám,co sem tedy ostatní krknou,abych věděl,zda mám tedy tento sraz ve středu zajistit :D :D :D