Dlouhodobý test protektorů WOLF - ARIZONA A/T

Vše co se bude týkat pneumatik, protektorů a disků. Rozměry, huštění, vzorky, údržba, doporučení, atd. Všechny modifikace Frontera.
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Dlouhodobý test protektorů WOLF - ARIZONA A/T

Příspěvek od Nimrod »

*pt*
Pokročilý diskutér

AT na zimu?

Příspěvek od *pt* »

tieto skutocne vyzraju "mierumilovnejsie" :)
tak mi napadlo - nebolo by to vhodne obutie na zimu? co vy na to?
aky je to material, nie je to moc tvrde?
mfg

*pt*

Lexus NX200t
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: AT na zimu?

Příspěvek od rescuer »

*pt* píše:tieto skutocne vyzraju "mierumilovnejsie" :)
tak mi napadlo - nebolo by to vhodne obutie na zimu? co vy na to?
aky je to material, nie je to moc tvrde?
e-e tvrdý to není, nevím zda-li se to hodí na zimu, ale myslím si že vzhledem k tomu že sou to univerzálky tak by mohlo. Sám je mám na autě obutý... Ale bohužel nic moc na nich naježděný. Každopádně sou měkké, s "kostkama" se dá "pohybovat" dají se mačkat (super chytají kamínky) co sem se s tím patlal v bahně tak taky dobrý :-)
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Arizony

Příspěvek od Nimrod »

Tak a je tady další pokračování http://www.offroad-frontera.com/html/te ... zona2.html
Jirka z Petrovic
Začínající diskutér

Příspěvek od Jirka z Petrovic »

Ahoj Ofrouďáci,
Tak jsem si přečetl váš článek o testu pneumatik Wolf Arizona! Shodou okolnosti mám tyto gumy na autě o rozměru 255x75x15R. Koupil jsem je v loni v prosinci, přímo z pobočky Ostrava Vítkovice!Cena byla 2200Kč/Ks, ale že jsem bral všechny čtyři, dali mi je za 2000Kč/Ks.
Jak uvádíte ve svém článku o problému s vyvážením tak musím s vámi plně souhlasit! V pneuservisu se trošičku zapotili, než se jim podařilo vyvážit čtyři pneumatiky, ale nakonec se to podařilo!
Na těchto gumách jsem byl na našem srazu na Libavé a byl jsem s nimi velice spokojený!Pneumatiky mají celkem dobrý dizajn vzorku,tak si myslím, že na zimní sezonu mohou být tyto gumy dostačující!
Na jaře jsem na těchto pneu jezdil jen krátce a to z důvodů, jaké jste uvedli ve svém článku!Tyto pneu dosti hučí a také jsem měl obavy, aby nedocházelo k jejich opotřebování!!!A tudíž je používám jen na zimní sezonu a ještě jsem je neměnil, proto jsem s nimi velice spokojen!!!

S pozdravem Jirka z Petrovic u Karviné.
Slaava
Moderátor

Re: Arizony

Příspěvek od Slaava »

Nimrod píše:Tak a je tady další pokračování http://www.offroad-frontera.com/html/te ... zona2.html
Dobře a objektivně napsanej článek, jste šikulky, kluci!
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Dobrý,no tak já budu doufat,že jsem jen dostal gumy z blbý serie :wink:
Slaava
Moderátor

3/4

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:Dobrý,no tak já budu doufat,že jsem jen dostal gumy z blbý serie :wink:
Kolikže si jich roztrhal? Tři ze čtyř? To je dobrý skóre. :roll:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:lol: :D , jo ještě jednu a dostali by kanára,by to bylo pro mně vs. gumy 4:0 :D :D :D
Slaava
Moderátor

Rozervi rezervy

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše::lol: :D , jo ještě jednu a dostali by kanára,by to bylo pro mně vs. gumy 4:0 :D :D :D
Tak to asi budeš potřebovat další rezervy od babičky ze sklepa 8)
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Kdepak,objevil jsem tady v CB jednu odstavenou Fronteru,taková zaprášená,odstavená pod stromem,tam kousek od tebe co bydlíš,taková stříbrná,asi bejvala služební,má ještě na sobě zbytky polepů,nějakejch foťáků,ale kola má,tak ji tam asi dojdu zout a necham ji tam na špalkách :D , a navíc,teď mi budou stejně 3 měsíce kola úplně volný :D ,hlavně MHD,aby jezdila včas :D :D :D
Slaava
Moderátor

Protiklouďákovský matice

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:Kdepak,objevil jsem tady v CB jednu odstavenou Fronteru,taková zaprášená,odstavená pod stromem,tam kousek od tebe co bydlíš,taková stříbrná,asi bejvala služební,má ještě na sobě zbytky polepů,nějakejch foťáků,ale kola má,tak ji tam asi dojdu zout a necham ji tam na špalkách :D , a navíc,teď mi budou stejně 3 měsíce kola úplně volný :D ,hlavně MHD,aby jezdila včas :D :D :D
Ještě že na tom mám bezpečnostní matice - protiklouďákovský!
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

vojto ???

upadáš ..............

z fronterky presedlat na socialni cestovani - to je hnus

( uz si muzu dovolit to rikat - ja jezdim :twisted: )
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:D :D :D Však já ze sociální dopravy za 3 měsíce přesedlám zpět na svojí Fronterku :D , hned co mi vrátí "vůdčí list" :D :D :D
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

říkal jsem ti neposmívej se šamanovi,ale ty nééé, že jeho kouzla jsou na hov.. , tady to vidíš. Jakejže máš rozměr gum? něco mi tu ještě leží,já jezdím jen gumy do 215, mám úzký to podběhy na balooony....tamty vyreklamuješ a koupíš nový,ne?
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Odpovědět

Zpět na „PNEUMATIKY“