Dlouhodobý test protektorů WOLF - ARIZONA A/T
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dlouhodobý test protektorů WOLF - ARIZONA A/T
Tak a byl spůštěn další test http://www.offroad-frontera.com/html/te ... izona.html
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
AT na zimu?
tieto skutocne vyzraju "mierumilovnejsie"
tak mi napadlo - nebolo by to vhodne obutie na zimu? co vy na to?
aky je to material, nie je to moc tvrde?
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: AT na zimu?
e-e tvrdý to není, nevím zda-li se to hodí na zimu, ale myslím si že vzhledem k tomu že sou to univerzálky tak by mohlo. Sám je mám na autě obutý... Ale bohužel nic moc na nich naježděný. Každopádně sou měkké, s "kostkama" se dá "pohybovat" dají se mačkat (super chytají kamínky) co sem se s tím patlal v bahně tak taky dobrý :-)*pt* píše:tieto skutocne vyzraju "mierumilovnejsie"![]()
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Arizony
Tak a je tady další pokračování http://www.offroad-frontera.com/html/te ... zona2.html
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Ahoj Ofrouďáci,
Tak jsem si přečetl váš článek o testu pneumatik Wolf Arizona! Shodou okolnosti mám tyto gumy na autě o rozměru 255x75x15R. Koupil jsem je v loni v prosinci, přímo z pobočky Ostrava Vítkovice!Cena byla 2200Kč/Ks, ale že jsem bral všechny čtyři, dali mi je za 2000Kč/Ks.
Jak uvádíte ve svém článku o problému s vyvážením tak musím s vámi plně souhlasit! V pneuservisu se trošičku zapotili, než se jim podařilo vyvážit čtyři pneumatiky, ale nakonec se to podařilo!
Na těchto gumách jsem byl na našem srazu na Libavé a byl jsem s nimi velice spokojený!Pneumatiky mají celkem dobrý dizajn vzorku,tak si myslím, že na zimní sezonu mohou být tyto gumy dostačující!
Na jaře jsem na těchto pneu jezdil jen krátce a to z důvodů, jaké jste uvedli ve svém článku!Tyto pneu dosti hučí a také jsem měl obavy, aby nedocházelo k jejich opotřebování!!!A tudíž je používám jen na zimní sezonu a ještě jsem je neměnil, proto jsem s nimi velice spokojen!!!
S pozdravem Jirka z Petrovic u Karviné.
Tak jsem si přečetl váš článek o testu pneumatik Wolf Arizona! Shodou okolnosti mám tyto gumy na autě o rozměru 255x75x15R. Koupil jsem je v loni v prosinci, přímo z pobočky Ostrava Vítkovice!Cena byla 2200Kč/Ks, ale že jsem bral všechny čtyři, dali mi je za 2000Kč/Ks.
Jak uvádíte ve svém článku o problému s vyvážením tak musím s vámi plně souhlasit! V pneuservisu se trošičku zapotili, než se jim podařilo vyvážit čtyři pneumatiky, ale nakonec se to podařilo!
Na těchto gumách jsem byl na našem srazu na Libavé a byl jsem s nimi velice spokojený!Pneumatiky mají celkem dobrý dizajn vzorku,tak si myslím, že na zimní sezonu mohou být tyto gumy dostačující!
Na jaře jsem na těchto pneu jezdil jen krátce a to z důvodů, jaké jste uvedli ve svém článku!Tyto pneu dosti hučí a také jsem měl obavy, aby nedocházelo k jejich opotřebování!!!A tudíž je používám jen na zimní sezonu a ještě jsem je neměnil, proto jsem s nimi velice spokojen!!!
S pozdravem Jirka z Petrovic u Karviné.
- Slaava
- Moderátor
Re: Arizony
Dobře a objektivně napsanej článek, jste šikulky, kluci!Nimrod píše:Tak a je tady další pokračování http://www.offroad-frontera.com/html/te ... zona2.html
- Slaava
- Moderátor
Rozervi rezervy
Tak to asi budeš potřebovat další rezervy od babičky ze sklepavojtech.kloud píše::D , jo ještě jednu a dostali by kanára,by to bylo pro mně vs. gumy 4:0 :D :D :D
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Kdepak,objevil jsem tady v CB jednu odstavenou Fronteru,taková zaprášená,odstavená pod stromem,tam kousek od tebe co bydlíš,taková stříbrná,asi bejvala služební,má ještě na sobě zbytky polepů,nějakejch foťáků,ale kola má,tak ji tam asi dojdu zout a necham ji tam na špalkách :D , a navíc,teď mi budou stejně 3 měsíce kola úplně volný :D ,hlavně MHD,aby jezdila včas :D :D :D
- Slaava
- Moderátor
Protiklouďákovský matice
Ještě že na tom mám bezpečnostní matice - protiklouďákovský!vojtech.kloud píše:Kdepak,objevil jsem tady v CB jednu odstavenou Fronteru,taková zaprášená,odstavená pod stromem,tam kousek od tebe co bydlíš,taková stříbrná,asi bejvala služební,má ještě na sobě zbytky polepů,nějakejch foťáků,ale kola má,tak ji tam asi dojdu zout a necham ji tam na špalkách :D , a navíc,teď mi budou stejně 3 měsíce kola úplně volný :D ,hlavně MHD,aby jezdila včas :D :D :D
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
- farmář
- Moderátor
říkal jsem ti neposmívej se šamanovi,ale ty nééé, že jeho kouzla jsou na hov.. , tady to vidíš. Jakejže máš rozměr gum? něco mi tu ještě leží,já jezdím jen gumy do 215, mám úzký to podběhy na balooony....tamty vyreklamuješ a koupíš nový,ne?
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra