Sraz ve Chříči AKCE ZRUŠENA

Sekce týkající se pouze plánování, příprav, realizace a ohlasů na srazy Offroad-frontera.
Odpovědět
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

vypadá to na hojnou účast.
Naposledy upravil(a) farmář dne 02 úno 2007 14:28, celkem upraveno 1 x.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Brytt píše:Přečetl jsem si aktuální seznam účastníků a nevidím tam jméno Slaava. Co se děje?
Ale ať koukám sebelépe, tak Brytt tam taky nevidím. Připravte si všichni omluvenky. Nimrod je začne podepisovat v Brně 10.2. po 10:00h :twisted: *M*
Naposledy upravil(a) Milda dne 17 lis 2007 22:48, celkem upraveno 1 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Brytt píše: .........Ptali se mě známí jestli se to týká pouze Fronter. Chtěli by si také zajezdit, ale mají Wranlery. Počítají s poplatkem, ale nevědí jestli to není pouze uzavřená společnost.
Ahojky Brytte - pozvání pro jiné vozy než OPEL Frontera a Campo je stále v platnosti a celá účast na akci nabývá v posledních dnech na objemu. Pokud skutečně přijedou všichni, kdo se přihlásili, tak už je to téměř 20 vozů. Takže všichni blázínkové v OFFROAD šílenství,Buďte vítáni!"[size]
Přesto i nadále platí pro všechny zájemce podmínka oznámení (na SZ nebo na meil) kolik přijede aut a pokud budou i na noc do neděle, tak i počtu osob. Za ostatní organizátory srazu *Milda*
P.S.: Tak co Brytte, přijedeš nebo jo? :wink: :wink:
Naposledy upravil(a) Milda dne 17 lis 2007 22:49, celkem upraveno 4 x.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
Brytt cz
Začínající diskutér

Příspěvek od Brytt cz »

Na tento nátlak musím reagovat :lol:
Mildo poslal jsem ti závaznou přihlášku na mail. Nezbývá než říct: :"Bude mi potěšením." :P
Majk

Příspěvek od Majk »

Kurňa chlapi už aby to bylo já už su nadrženej jak sáňky v létě.... :D
Včera večer jsem se byl projet a zjistil jsem že frontera umí lozit i po skalách
(trošku jsem zabloudil a kdybych neměl řetězy na všechny kola tak mě sundávali vrtulníkem) a jestli se někde objeví někdo kdo bude mít nějaký remcy na fronteru a terén tak mi ho pučte..... 8) protože to nebyl offroad, ale docela regulerní trial, škoda že jsem neměl kameru.... :cry:
Slaava
Moderátor

Re: Já nejedu

Příspěvek od Slaava »

Milda píše:No tak dobře,no. My se nad tebou smilujeme a trošičku bláta pak Vojta doveze k vám domů a nebo si ho můžeš špachtličkou oškrábat z jeho Froni. Takoví jsme my zase dobráci a co bychom pro tebe neudělali,že? :D *M*
Hodný klucí! :lol:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Sraz 10.2. ve Chříči:K dnešnímu dni 2.2./22:22 je na sraz přihlášeno již
17 vozů a 29 lidí :roll: - viz 2. list této rubričky,
kde je aktualizován program a instrukce ke srazu pro další zájemce o účast.
*M*
Naposledy upravil(a) Milda dne 17 lis 2007 22:50, celkem upraveno 2 x.
pupik1

Příspěvek od pupik1 »

čágo lidičky,kdyby se náhodou doma někomu jen tak volně válelo ojejové čidlo na A 2.3td a mohl ho postrádat,nezlobil bych se kdyby ho vzal do Chříče. :lol:
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Ahoj

Dneska jsem se stal novopečeným majitelem Frontery a taky novopečeným členem tohoto fóra (za což adminovi vřelý dík).
Všechny uživatele tedy tímto zdravím.

Co se týče srazu - pokud nebudete proti a nebudou proti ani okolnosti (pracovní vytížení), přijel bych se se ženou a synem zcela nezávazně a neorganizovaně na několik chvil kouknout, jak můžete s autem za (pro mě) nekřesťanské peníze vymetat každou díru a ještě se u toho skvěle bavit. :)
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Ahoj :lol: máš to ale do Chříče kousek cesty,což? :wink: inu,sníh není jezdit se bude...huráá,tak ahoj v Chříči!
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Přemku,vítej :D ,jo jo,jsou to nekřesťanský peníze,ale mi s tím nevymetáme každou díru,ale i kdejaký kopeček a vodičku :D ,tady na Šumavě přejíždím Otavu tam a zpátky a fakt je to super zábava,uvidíš v Chříči,taky se ti to zalíbí,až vyjedeš,co bys nevyšel :D 8) ,Vojta
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

z Č.Budějovic do Chříče

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Lidi,kdo má v plánu navštívit srazík ve Chříči,a budou se ke Chříči plížiti tak nějak po spojnici z Č.Budějc na Plzeň,což takhle se postupně poslejzat po cestě a do Chříče už přijet pospolu jako "konvoj" :wink: ,V
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

premek_k píše:Ahoj

Dneska jsem se stal novopečeným majitelem Frontery a taky novopečeným členem tohoto fóra (za což adminovi vřelý dík).
Všechny uživatele tedy tímto zdravím.

Co se týče srazu - pokud nebudete proti a nebudou proti ani okolnosti (pracovní vytížení), přijel bych se se ženou a synem zcela nezávazně a neorganizovaně na několik chvil kouknout, jak můžete s autem za (pro mě) nekřesťanské peníze vymetat každou díru a ještě se u toho skvěle bavit. :)
Vítej, konečně někdo ze Severní moravy :lol: :lol:
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

farmář píše:Ahoj :lol: máš to ale do Chříče kousek cesty,což? :wink: inu,sníh není jezdit se bude...huráá,tak ahoj v Chříči!
No to sice jo, ale už se těším, jak se s tím novým autem pořádně (a dlouho) projedu... Musím to přece pořádně otestovat....
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

premek_k píše:
farmář píše:Ahoj :lol: máš to ale do Chříče kousek cesty,což? :wink: inu,sníh není jezdit se bude...huráá,tak ahoj v Chříči!
No to sice jo, ale už se těším, jak se s tím novým autem pořádně (a dlouho) projedu... Musím to přece pořádně otestovat....
Vítej v Clubu. Mohu tě ujistit, že pokud máš Fronteru jako FRONTERU, tak na afaltu ji moc neotestuješ. Na to je právě ideální takováto akce, jako je sraz ve Chříči. Budeš vítán. Zdraví tě Milda
Naposledy upravil(a) Milda dne 17 lis 2007 22:51, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Srazy Fronter“