Porucha OHV (šoupátek, hydroštelů a vahadel) u motoru 2,5TDS
- farmář
- Moderátor
měl jsem někde manuál který popisoval, že když umíš psát je to podobný, Slaavo, ale někam jsem si napsal kam jsem ho dal a teď jsem v loji, ať ti to někdo přečte, zavolej a u flašky slivovice ho najdeme !! 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Slaava
- Moderátor
Motor Jikov
Sněženka to už vysvětlovala: "Říkali, že vyndali celý motor, protože při přijímání napsal pán "zadřeno". Prostě ti, co to opravovali se spolehli na prvotní úsudek přijimacího technika. Stane se.milhaus píše:nechci vám brát iluze, ale myslím si, že kvůli výměně té tyčky se nemusí vyndavat motor.
-
Snezenkakyticka
...Zaplať pán Bůh, že ho vyndali, protože zkontrolovali úplně všechno, co pod tou kapotou má a přišli tak na to těsnění u turba apod. Asi těm klukům ještě odvezu flašku, protože právě o to, aby se na to jukli jako na celek, mi v podvědomí šlo také...jenže problém byla cena...nechtěla jsem další věci, když nebylo jasné co to bude stát....milhaus píše:nechci vám brát iluze, ale myslím si, že kvůli výměně té tyčky se nemusí vyndavat motor.
- Slaava
- Moderátor
F1
No je pravda, že nad časem jsem se nazamejšlel - 10 hodin je fakt styl servisáků F1.milhaus píše:nechci to nějak zpochybnovat, ale pořád mi nějak nejde do hlavy, že by někdo vytáhl motor z 2.5 a dal ho zpátky a ještě opravil za pouhých 10 hodin, už jsem to dělal a to jsem ho jenom vytahoval a docela fuška.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
-
Rosta
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Mata.rc
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- farmář
- Moderátor
10 hodin...to není zas nějak divné, když to děláš pořád, auto nemá všude staré šrouby a gola je až po vzduchové pistoli...spojku nerozebírali a tak se trefili v poho....nakonec sundali jen nahoře dekl a čučelo to na ně.Pokud je spodovej tak to čučelo dole....jo, i s turbínou za 10 hodin na servise.Když něco pižláme doma klíčem a ořechem a navíc poprvé tak to nemůže být nikdy fofr
Navíc dnes je to vše plné sdružených konektorů, tak je to lepší práce
Hlavně že Leni jezdí.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Mata.rc
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele: