Koupili byste si Fronteru znovu?

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět

Koupili byste si Fronteru znovu (po dosavadních zkušenostech s ní)?

Ne, nejsem spokojen s technickým provedením.
2
3%
Ne, nejsem spokojen s vysokou poruchovostí.
0
Žádná hlasování
Ne, vůz nedostačuje mým požadakům na off-road provoz.
2
3%
Ne, nejsem spokojen s přístupem servisů.
3
4%
Ne, jsem spokojen ale chci vyzkoušet něco jiného.
4
5%
Nevím, nejsem rozhodnut.
4
5%
Ano, auto sice není nejlepší ale už ho znám a vím co čekat.
12
16%
Ano, s vozem jsem vcelku spokojen, vyhovuje mi svou koncepcí a chci další (jiné, lepší, novější).
21
29%
Ano, s vozem jsem velmi spokojen a chci další (jiné, lepší, novější).
5
7%
Ano, s vozem jsem velmi spokojen
20
27%

Celkem hlasů: 73

premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupili byste si Fronteru znovu?

Příspěvek od premek_k »

Kdysi - to už bude let - jsme ho chtěli s kámošem koupit, ať je čím neotřelým jezdit na diskotéky. Měl jen jednu viditelnou vadu - chyběla mu podlaha, byla totálně shnilá. A chodit jen po rámu cestou domů už by bylo asi nad síly přepravovaných jedinců. Ale ta cena - tuším 8000,- Kč - byla výzva !!!
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

RTO

Příspěvek od Milda »

Sice jsme zas trochu mimo mísu po Slaavově náletu, ale když už to tu je...
Můj kamarád jezdí bugginy a z takovéto RTO si udělal převozní přibližovadlo. V přední půlce vybavení jak v obýváku 6míst na spaní a v oddělené zadní části vozil svou Buggi. Vjezd udělanými zadními dveřmi po rampě. Supr wágen :idea:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

premek_k píše:Kdysi - to už bude let - jsme ho chtěli s kámošem koupit, ať je čím neotřelým jezdit na diskotéky. Měl jen jednu viditelnou vadu - chyběla mu podlaha, byla totálně shnilá. A chodit jen po rámu cestou domů už by bylo asi nad síly přepravovaných jedinců. Ale ta cena - tuším 8000,- Kč - byla výzva !!!
...vy jste pánové měkkoty...podlaha nepodlaha... :lol: :lol: podívejte na Flinstoanowy, jak jim to jezdilo :!: ..jabadabadůůůůůůů......... :grin:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

:grin: :lol: :lol: :grin: Paťo-Divoch
lolin
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolin »

modrasek píše: ...vy jste pánové měkkoty...podlaha nepodlaha... :lol: :lol: podívejte na Flinstoanowy, jak jim to jezdilo :!: ..jabadabadůůůůůůů......... :grin:
Jak by vám to fičelo při dvaceti párech nohou :lol: :lol: :lol: A ta spotřeba :wink:
Opel Frontera Sport, 2,0i, r.v. 1994, typ A
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Takhle nějak?
1021607472457d99ce65390.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

hmmm Mildo!!!! tak takhle nějak to bylo :grin: ale bez bot :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
JOB

Příspěvek od JOB »

Ahoj kluci. Jsem tu nový a tak se nezlobte jestli jsem přehlíd odpověď na můj dotaz. Nechci zakládat nový vlákno a tak se ptám zde. Chtel bych si pořídit Fronteru. Jedná se o starší typ s motorem 2,4 , nebo 2,3 TD ještě nevým přesně. Ale jedná se mi o to na co si dát pozor u Frontery ,jako co je bolest ? Opel jako osobák znám dobře , téměř všechny ,ale tohle je něco jinýho. Vím že Frontera nemá dobrou pověst ale to nemá žádný Opel a přesto jsem s touto značkou už 10 let spokojen. Takže na pomluvy o Opelu kašlu a chci zůstat věrný značce.
Uvítám jakékoliv rady , na co se zaměřit při koupi , díky :wink:
lolin
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolin »

JOB píše:Ahoj kluci. Jsem tu nový a tak se nezlobte jestli jsem přehlíd odpověď na můj dotaz. Nechci zakládat nový vlákno a tak se ptám zde. Chtel bych si pořídit Fronteru. Jedná se o starší typ s motorem 2,4 , nebo 2,3 TD ještě nevým přesně. Ale jedná se mi o to na co si dát pozor u Frontery ,jako co je bolest ? Opel jako osobák znám dobře , téměř všechny ,ale tohle je něco jinýho. Vím že Frontera nemá dobrou pověst ale to nemá žádný Opel a přesto jsem s touto značkou už 10 let spokojen. Takže na pomluvy o Opelu kašlu a chci zůstat věrný značce.

O tom, na co si dát bacha při koupi je tady, myslím si, hodně dobrý článek. Najdeš ho v sekci články - Rady, tipy, atd. - Pár typů a rad dobrých při výběru Frontery 22.3.2004, tam najdeš asi vše potřebné, možná až moc :lol: . Hlavně se asi zaměřit na volnoběžky předních nábojů, bacha na automatické, jestli plánuješ časté návštěvy těžkého terénu, tak jsou lepší manuály..Jinak o těch motorech ti určo poví někdo jiný víc a který je lepší, já mám 2,0i..Taky hoooodně informací najdeš tady na foru, ale je potřeba tomu trošku věnovat a hledat.. Přeju šťastnou ruku při výběru :wink: , Honza.
Opel Frontera Sport, 2,0i, r.v. 1994, typ A
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

JOB píše:Ahoj kluci. Jsem tu nový a tak se nezlobte jestli jsem přehlíd odpověď na můj dotaz. Nechci zakládat nový vlákno a tak se ptám zde. Chtel bych si pořídit Fronteru. Jedná se o starší typ s motorem 2,4 , nebo 2,3 TD ještě nevým přesně. Ale jedná se mi o to na co si dát pozor u Frontery ,jako co je bolest ? Opel jako osobák znám dobře , téměř všechny ,ale tohle je něco jinýho. Vím že Frontera nemá dobrou pověst ale to nemá žádný Opel a přesto jsem s touto značkou už 10 let spokojen. Takže na pomluvy o Opelu kašlu a chci zůstat věrný značce.
Vše je zde několikanásobně řešeno v příslušných tématech. Počítej s tím, že Frontera je z valné části Isuzu. Pokud kupuješ svůj první off-road, tak si raději, třeba i za úplatu, s sebou vezmi člověka, co Fronteru má a zná ji. Vyplatí se to, sám ji nekupuj.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

FEKÁL SLAAVA píše:
Vše je zde několikanásobně řešeno v příslušných tématech. Počítej s tím, že Frontera je z valné části Isuzu. Pokud kupuješ svůj první off-road, tak si raději, třeba i za úplatu, s sebou vezmi člověka, co Fronteru má a zná ji. Vyplatí se to, sám ji nekupuj.
To napsal Slaava naprosto přesně. Opravdu je dobrý vzít sebou někoho kdo Fronteru už má a ví na co se zaměřit.Ale opravám se stejně nevyhneš. Auta s těmato motorama už mají svoje roky tak je to v podstatě běžná údržba. A pokud koupíš benzín neboj se vyšroubovat před koupí svíčky a prohlídnout jaký jsou, můžou dost napovědět o stavu motoru.
václav
Pokročilý diskutér

Příspěvek od václav »

Ať si mele kdo chce co chce můj TATA ji chce taky a budeme mít každej jednu . Já ji mám rád mě ještě nezklamala a to jsem s ní najel už úctyhodných 4 000 km. Cha chá :twisted: :lol: :mrgreen:
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Jo, to má Honza pravdu. Svíčky jsou dobrej indikátor. Když bude auto v dobrý stavu, tak počítej v prvním roce s investicí tak 20.000,- Kč.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

A raději kup auto od majitele a ne z bazaru.Může ti aspoň říct co se na něm už dělalo. Palivový čerpadlo v nádrži nesmí být slyšet jinak je načatý a počítej s brzkou výměnou a nenech se oblbnout , že to tak jezdí už x kilometrů a v pohodě. Kdybys byl někde poblíž Brna tak tě nechám si Fronteru vyzkoušet.
Naposledy upravil(a) Žanek dne 26 led 2008 18:29, celkem upraveno 1 x.
václav
Pokročilý diskutér

Příspěvek od václav »

Já mám 2.2 dti, rv 2000, najeto bylo 90 tkm, dotažený s kámošem co má Montereje a tahá auta z Dčka holt z bazaru ale se serviskou. A pro Ocinka chci minymálně to samí nebo mladší do 100 tkm. :twisted: :mrgreen:
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“