Výše pokut
- kuchař
- Začínající diskutér
Re: Výš�pokut
Dej mu ,dej mu

OPEL FRONTERA B 2.2 DTI
1999-LIMITED 85KW pneu TOYO open country AT 255 65 16
DLOUHÁ rozšířená,CB Skype-roland.gorner1
1999-LIMITED 85KW pneu TOYO open country AT 255 65 16
DLOUHÁ rozšířená,CB Skype-roland.gorner1
- myslivec
- Super diskutér
Re: Výše pokut
Opravdu to chceš vědět?Milda píše:No dopověz! Dopověz!![]()
- myslivec
- Super diskutér
Už jezdíš kuchtíku?kuchař píše:Dej mu ,dej mu![]()
![]()
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no prece polibit pozadi me nejaky cerny puntiky nerozhazi
Mame svobodu slova a projevu tak cenzory nebrat

Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
- myslivec
- Super diskutér
A ze které jsi to planetypatas píše:no prece polibit pozadi me nejaky cerny puntiky nerozhazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no hadej ale s martanama sem nepriletel
Me uz ty cerny puntiky unavujou takze sem rekl jen svuj nazor.Pokud to plkani nevadi adminum tak nevidim duvod proc se do toho porat Milda montuje.Podle meho mu po tom co kdo pise muze bejt houby.
Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
- myslivec
- Super diskutér
no mluvíš dobře, jenomže ho potom odvezou na koronárku, protože bude mít u počítače kolaps a kdo si ho vezme na svědomípatas píše:no hadej ale s martanama sem nepriletelMe uz ty cerny puntiky unavujou takze sem rekl jen svuj nazor.Pokud to plkani nevadi adminum tak nevidim duvod proc se do toho porat Milda montuje.Podle meho mu po tom co kdo pise muze bejt houby.
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no tak to ma v tom pripadku blby obcas to tady cist je pouze pro zdrave a silne jedince
Vetsinou kdyz nemam co rict tak drzim hubu ale uz sem se musel ozvat.Tak pockame na reakci

- myslivec
- Super diskutér
čekám....................patas píše:no tak to ma v tom pripadku blby obcas to tady cist je pouze pro zdrave a silne jedince![]()
![]()
![]()
Vetsinou kdyz nemam co rict tak drzim hubu ale uz sem se musel ozvat.Tak pockame na reakci
![]()
![]()
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Tak pane, na Tvoji poznámku opravdu nelze nezareagovat. Ty jsi totiž ale úplně mimo mísu, protože ty moje kecy a blbinky s půntíkama jsi pobral naprosto blbě. Jestli si myslíš, že se tu s tím snažím nějak ovlivnit a přidusit nějaké myšlenky, články a příspěvky místních pisálků a přispěvatelů, tak to jsi naboural asi tvrdě do zdi a vidíš věci jinde, než jsou a jak jsou pojaté. Nikdy jsem tu nikomu neřekl, že by měl psát něco jinak nebo jinde nebo nedej Bože vůbec. Píše se tu vše a o všem. Od vysoce odborných rad o Fronterách až po lacinější články typu Mr.Green, ale to k tomuto fóru naprosto neodmyslitelně patří.patas píše:no prece polibit pozadi me nejaky cerny puntiky nerozhazi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takže: Pokud se někde vyleju na někoho s mým pomyslným "černým puntíkem" do notýsku, tak je to jen a jen humorné upozornění z mé strany, subjektivně pojaté, které nabádá toho dotyčného autora,
že jeho text nebo názor by měl být vložen do JINÉHO TÉMATU a nesouvisí s úvodním článkem,
na základě kterého se dané "vlákno" rozvíjí. Viz např. příspěvky v článku, který jsem založil v sekci PRODÁM přídavná dálková světla. Podívej se, jaké příspěvky jsou tam ve 2.listě vloženy. Já je potřebuju prodat, protože jsem s prachama v prd.li, a jiní si tam začnou vyřizovat své jiné věci úplně mimo. Mě je u hajzlu jedno, co si tu kdo napíše a jakým stylem. To mám tvrdě na háku, ale se.e mě, že to vepíše do článku, kterej je úplně o něčem jiném. Tím toto fórum děsně ztrácí na čistotě a přehledu. Kdo tu někdy hledal něco konkrétního, dá mi za pravdu. Pak je lepší a rychlejší založit dané téma s dotazem znovu. Takže pokud mě tu někdo chce nařknout z potlačování svobody projevu nebo nějaké jiné podobné píč.viny, tak věřte, že více už mě vytočit a nasr.t nedokázal a ať si laskavě uvědomí, co to tu plácá!
Pro toho, kdo by to přeci jenom ještě nepobral, zdůrazním ještě jednou, než se nas.ru úplně, že každý, kdo mě nařkne, že tu někoho omezuju v jeho projevu, by se nad sebou měl zamyslet ( chtěl jsem napsat teď fakt něco sprostého). Jen jsem měl snahu občas usměrnit tok tématu do zprávného řečiště a do příslušného tématu. Nikdy né někoho omezovat. Ale jestli tu někomu moje aktivity vadí, tak mi vlezte na záda a věřte mi, že jsem toto fórum měl rád. Loučím se s vámi a popovídám si znovu s adminy, kteří mi můj výše uvedený přístup k fóru a korekci témat do příslušných statí již kdysi vloni odsouhlasili, že je to fakt potřeba. Takže čau a dělejte si tu co chcete. Jsou i jiná fóra, kde se dá nějaká informace o údržbě Fronter získat a pokecat s kamarády.
Mějte se tu a pište si cokoliv, kamkoliv a užívejte si svobody projevu, který jsem vám já tak drsně upíral
Váš cenzor Milda
Naposledy upravil(a) Milda dne 26 dub 2008 18:00, celkem upraveno 2 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- myslivec
- Super diskutér
Mildo, můžeš mi vysvětlit, proč se takhle prezentuješ?
To némáš radost ze života? Jak Tě může totálně vytočit chat na netu, zbláznil jsi se? Nevím jak Ty, ale trávím zde volné chvilky v práci a když někdo vrazí svůj příspěvek jinam, tak to přece není na vytočení a rozpálení do běla nebo snad ano?
Chápu, že ty halogeny potřebuješ prodat, neboť jak si poznamenal, jsi s prachama v háji. Proč se vyléváš tady, jestli máš problémy v osobním životě, tak to sem netahej.
Tady je parta lidí, která se nenapadá, ty Tvoje puntíky beru jako legraci a dobrý nápad. Proč je nedáváš dál a jsi v poho

-
honzík
- Pokročilý diskutér
patas píše:no hadej ale s martanama sem nepriletelMe uz ty cerny puntiky unavujou takze sem rekl jen svuj nazor.Pokud to plkani nevadi adminum tak nevidim duvod proc se do toho porat Milda montuje.Podle meho mu po tom co kdo pise muze bejt houby.
............. svatá slova .........
máš u mě pivo
h.
-
čelda
- Začínající diskutér
Chlapáci klídek,vždyť o nic nejde,v každém někdy chytnou seze,ale proč to hrotit...rozčílíš se,praskne Ti nějaká žilka a budeš do smrti tahat nohu....a těch rozlitej panáků jeje
Klidně si puntíkujte,nadávejte.......ale mějte se rádi 
Opel Frontera A Sport 2,0i LPG 85kW,černá,rok 1995
zvýšená,rozšířená,svět.hrazda,rámy,CB,bačkory AT 31/10,5 R15"
V případě nouze tel:728 822 337
zvýšená,rozšířená,svět.hrazda,rámy,CB,bačkory AT 31/10,5 R15"
V případě nouze tel:728 822 337
- myslivec
- Super diskutér
Přesně takhle jsem to myslelčelda píše:Chlapáci klídek,vždyť o nic nejde,v každém někdy chytnou seze,ale proč to hrotit...rozčílíš se,praskne Ti nějaká žilka a budeš do smrti tahat nohu....a těch rozlitej panáků jejeKlidně si puntíkujte,nadávejte.......ale mějte se rádi
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
tak to beru Honzikuhonzík píše:patas píše:no hadej ale s martanama sem nepriletelMe uz ty cerny puntiky unavujou takze sem rekl jen svuj nazor.Pokud to plkani nevadi adminum tak nevidim duvod proc se do toho porat Milda montuje.Podle meho mu po tom co kdo pise muze bejt houby.
............. svatá slova .........
máš u mě pivo![]()
h.
To Milda> nikdo te nechce vytacet a uz vubec ne ja.Klido pido si davej cerne puntiky ale v tom pripade by se na to melo podle toho co rikas zalozit nejake jine tema.Me jen sere kdyz nekdo nekoho usmernuje ze to neni k tematu a pak jako odpoved na danou problematiku tam flakne cernej puntik tot vse.Proste tady to fungovat nebude jak treba na linuxovejch forech tam se vsichni opravdu bavi o dane tematice ale kdyz se podivam na offroadforum tak je to tam to samy a nikdo tam zadny cerny puntiky nedava a clovek se docela zasmeje kdyz ty odpovedi cte.Proste offroudaci sou takova nejaka divna grupa lidi a trocha humoru nikdy neni na skodu.Pokud si pamatuju tak sem snad nikde necetl ze by kvuli tomu takhle vyvadel treba slaava.Je asi fakt ze do prodam a koupim to asi nepatri ale tenhle clanek je v sekci diskuze o cemkoliv tim padem to sem podle me taky patri.Ja kdybych se mel nasrat kvuli kazdy blbine tak uz sem v penale.Ale na druhou stranu sem zvyklej rikat na plnpu hubu svuj nazor i kdyz z toho mam obcas problemy a prestat v tom neminim.Kdyz se mi neco nelibi tak to reknu na plnou hubu a primo.A jestli te to urazilo tak sorry , ale obcas mi ty tvoje cerny puntiky moc jako sranda nepripadaj.Prijde nekdo novej a prvni co je tak ho nekdo zjebe ze nema v podpisu napsane co ma za auto.Driv to tady nebejvalo ted to je a kdyz nekdo zapomene tak je potreba mu to proste normalne vysvetlit a ne ho hned misto odpovedi zjebat.Lidi se nepredelaj a misto toho aby zkusili tlacitko search tak je pro ne jednodussi zalozit nove tema.Obcas je tema zalozene s takovym nadpisem ze je hodne tezke ho najit a kazdy se vyjadruje jinym stylem takze pro nekoho "Kourivost motoru" a "Dym z vyfuku" je neco jinyho a nenapsadne ho hledat pod jinym nazvem.
A vubec ja sem si svoje rekl a uz to nebudu dal rozebirat.