Kde sehnat vysílačku CB,levně,starší?

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Pavel M
Začínající diskutér

Příspěvek od Pavel M »

SWR metr je prodanej. Nabídka ostatního stále platí. :wink:
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
Pavel M
Začínající diskutér

Příspěvek od Pavel M »

ALAMAT 295 prodaná... :wink:
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

patas píše:ja mam tez allamat 269 plne dostacujici.Kamos mi rek ze mi na tom klidne rozchodi 120 kanalu :-) ale sem linej to vyndat z auta.Ale az budu menit zarovku na palubce bude muset ven ak to necham udelat :-) at je nejaka sranda
Jenom 120CH? tak málo? dá se na tom rozchodit 800 :-) (mám tu stanici doma jako jednu z mnoha)
Pavel M
Začínající diskutér

Příspěvek od Pavel M »

By mě zajímalo, na co těch 800 kanálů využiješ. :lol:
Já ji měl několik let s těma 120ti a využíval jsem stejně jenom 2kanály v základním pásmu :wink: :lol:
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

Pavel M píše:By mě zajímalo, na co těch 800 kanálů využiješ. :lol:
Já ji měl několik let s těma 120ti a využíval jsem stejně jenom 2kanály v základním pásmu :wink: :lol:
Pokud pominu to, že je nelegální vysílat jinde než na B a C tak by ses divil jak se to dá využít :D Jako pokud to chceš vyloženě jako stanici na spojení dvou aut :D Tak je celá 296 na prd... Ale pokud to máš jako koníček (tak jak já) tak se ti takových 29.505Mhz náramně hodí :-) Sou tam super DXy (dálky)
stavitel1
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde sehnat vysílačku CB,levně,starší?

Příspěvek od stavitel1 »

včera som si kupil CB tti550 a antenu tti009 bolo to ako set za 100eur je na tejto stranke http://www.allmetal.sk chcel by som vedieť či som dobre kupil?? nejaké skusenosti s antenou alebo vysielačkou má niekto ??,
skype ,, stavitel2 ,, email ,, stavitel1@azet.sk ,, 2,2dti ,, 5dv.
václav
Pokročilý diskutér

Příspěvek od václav »

Teda Staviteli nechci nic říkat , ale ta firma se mi zdá nějaká zlodějská , když chce např. za tento náklonoměr http://www.allmetal.sk/shop.php?id=nakl ... ost/pt066/ a u nás se dá sehnat za http://www.izisauto.cz/index.php?viewitem=2980 :? :?: :evil:
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

když to nemá vlastní podvozek, tak je každá dobrá :mrgreen:
Teď vážně. I nejlevnější vysílačka je naprosto dostatečná potřebě v autě. Třeba Danita což bejvalo to nejlevnější se osvědčila jako slušná a trvanlivá vysílačka, kdežto Alamat 296 v autě jako .... řekněme že příliš citlivá, blbě fungující autosquelch a odcházející osvětlení a funkce.
V end efektu: potřebuješ opravdu jen to základní, takové ty serepetičky...jsou nanic. Takže jsi udělal dobře.
Anténa- pokud ji nedáš nahoru na střechu nejlépe doprostřed, nebude ti žádná úžasná antén moc co k čemu, takže skoro ať vezmeš co vezmeš z bičů, dobře umístit, preventivně dolatiddélku pomocí SWRmetru a máš to libový.To že máš anténu od stejného výrobce jak vysílačku není významné,ale je to dobře, přeci jen to každej výrobce zkouší na své biče, takže taky dobře.

Čili na co vrážet stovky Eur do stanic, když to doopravdy nevyužiješ. Dobře jsi udělal, neboj :o)
a otázku kde to koupit neřeším, jak jsi to nejlevněji vygooglil tak to máš.... :wink:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Venco žádnej shop není dobrej na všechny věci. Plus je fakt že třeba u nás jsem staničku našel kolem 1300 a anténu nevím,ale porto přes hranice naskakuje razantně, v rámci státu bývá u některých prodejců doprava zdarma,ale přes hranici darda. :evil:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
stavitel1
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavitel1 »

nechcem sa ho zastavať ale to je 1trieda ten naklonomer ,on mal ajtaky lacny ale mu to reklamovali že sa zasekava tak to vyradil s ponuky bolo o tom pisane niekde na 4x4.sk inak si mysli že ma ceny dobre, tie disky čo su v akcii za 50 eur ved to je super cena len keby to et bolo trochu večšie :roll:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

nevím co s těmi náklonoměry máte. Já ho považuju za úplně zbytečnou věc, bo s autem se šplná podle náklonoměru co máte z výroby v zadnici :mrgreen: a jestli mi to ukazuje stupně a já tomu věřím že to přece musí být v cajku a najednou není, tak to není chyba náklonoměru. :wink:
stavitel1
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavitel1 »

ja to tiež nepotrebujem do auta ja mam stromčeky na spetnom ja som len chcel trochu obhajit tu firmu :wink: to farmar ano aj ja som to našiel v čechach za tu cenu ale vzhladom na dopravu a termin 6,6, a na to že či je nova, a v pripade reklamacie to vybavovať do čiech, som sa rozhodol pre tento set od allmetalu :roll:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

dyk dobrý, připočti k 1300 anténu, cca litr a máš sto euro, plus porto a kde bys byl. Cena je košer. No a už to máš v autě?? :lol:
václav
Pokročilý diskutér

Příspěvek od václav »

No mě jen zarazyl ten rozdíl v ceně jinak nic proti, já náklonoměr taky nemám . Co s týká koupi vysílačky na kvalitu se zeptej někoho kdo je montuje a opravuje, ten ti nejlépe poradí, protože co uživatel to jiný názor a každej ti řekne že nejlepší je ta co má on. Jak píše Fermář na značce až tak moc nezáleží a na množství funkcí taky ne potřebuješ se jen domluvit s ostatními auty v okruhu 5 kylometrů, kde jsou policajti a kde je kolona, jestli za tebou nebo proti nejede auto pod majákem aby si se mohl připravit jim uhnout atd. Máš ji novou tak ti pár let snad vydrží důležité je ji sladit s anténou esmetrem, aby fungovala na co nejlepší výkn. Kam s anténou je zde už taky popsané, já ji dal do prostřed střechy nad osvětlení interiéru a kam se stanicí jsem tady už taky publikoval. Takže hodně zdaru s instalací a mnoho šťastných kylometrů při jejím užívání a ahojda Vašek. :wink:
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
stavitel1
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stavitel1 »

takže set je nahodení antenu som zatial namontoval na priečnik kde mam horne svetla ,viem že to neni najlepšie riešenie ale nemal som odvahu vŕtať do strechy a vysielačku som dal na spolujazcovu stranu dole opeť som nemal srdce skrutkovať to hore do palubovky spojenie sa v meste podarilo cca na 3km to som skušal s eskimom trochu horšie som ho počul ale to chce asi repračik a bude to ok :roll: inak s tou antenou sa možem napojit aj na troleje trochu dlha na moj vkus
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“