RUMUNSKO 18. - 27.7.2008

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: RUMUNSKO 18. - 27.7.2008

Příspěvek od premek_k »

Co jste tedy dohodli ? Kdo pojede, kudyma se jede, ... ??? (Kdo všechno to je, těch 7 aut ??? :shock: :shock: )
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
kout.jk
Super diskutér

RUMUNSKO

Příspěvek od kout.jk »

premek_k píše:Co jste tedy dohodli ? Kdo pojede, kudyma se jede, ... ??? (Kdo všechno to je, těch 7 aut ??? :shock: :shock: )
neni to jistý, ale Pavel S. a když jedeš ty, tak říkal i Bolek, že pojede.
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Trošku změna, protože "kucííí Přemcííí" jedou jet Trolem, tak jede aut 6 :wink:
jede:
Frontera "Čeldové"
Frontera Kouťák s Bublíkem
Frontera Pavel s new woman
Campo B53
Trol "kucííí Přemcííí"
Trol Zdenča a já

Co se fáre plánu týče tak se pojede tak nějak po místech, které jsou tu někde o pár stránek dříve popsány, veselý hřbitov, vražedné jezero, vrchol Pietrosul atd... atd...., s tím, že B53 má v úmyslu se na pár dní trhnout a zajet si někam k Dunaji na ryby s věcmi, které poveze sebou do českých vesnic, jak nám sdělil v Lounech :wink:
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B53 »

Vojto, tak jak jsi to popsal si to dost zkreslil. S tím nákladem nepojedu na ryby,ale to vše v případě, jestli nějaký náklad bude. Já mluvil o alternativách, tak to prosím nemotej. Dík
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B53 »

Fotky budou, vydržať !! Jdu na to
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

vojtech.kloud píše:Trošku změna, protože "kucííí Přemcííí" jedou jet Trolem, tak jede aut 6 :wink:
jede:
Frontera "Čeldové"
Frontera Kouťák s Bublíkem
Frontera Pavel s new woman
Campo B53
Trol "kucííí Přemcííí"
Trol Zdenča a já

Co se fáre plánu týče tak se pojede tak nějak po místech, které jsou tu někde o pár stránek dříve popsány, veselý hřbitov, vražedné jezero, vrchol Pietrosul atd... atd...., s tím, že B53 má v úmyslu se na pár dní trhnout a zajet si někam k Dunaji na ryby s věcmi, které poveze sebou do českých vesnic, jak nám sdělil v Lounech :wink:
Podle mě akorátní počet a sestava. Nastíněná trasa mě láká.

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

B53 píše:Vojto, tak jak jsi to popsal si to dost zkreslil. S tím nákladem nepojedu na ryby,ale to vše v případě, jestli nějaký náklad bude. Já mluvil o alternativách, tak to prosím nemotej. Dík
No, Bolku, tak jaks to prezentoval u Kouťáka to vypadalo a myslím si,že nejen já jsme to pochopily, že nějakou tu humanitární pomoc vezeš a že je to tutovka a nejede přes to vlak, i si jmenoval někoho komu ji vezeš, tak mi to jako návrh nebo alternativa nepřišlo :wink: , což to je jedno.............a co ty fotky, dáš sem něco :wink:
sherpa
Super diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sherpa »

inspirace....najdene na webe, fakt extrem foto.....chyba uz jenom ta dacia :mrgreen:
http://www.offroad.sk/index.php?option= ... &Itemid=69
exRatrak: Opel Frontera B 1999 3.2i V6 151 kW automat Green Alpine Ski Tour 4x4 Limited Emotion edition
exRatrak 2: Dacia Sandero 1.4
Ratrak 3: Suzuki Scross Allgrip 1.4T
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B53 »

Vážně Vojto, došlo k nedorozumění, možná jsem to špatně formuloval, tak to opravím a omlouvám se . Skutečnost je taková. Vloni jsem si s nimi psal a domluvili jsme se, že až se přiblíží termín tak budeme v realizaci pokračovat. Od srazu u Jakuba jsem tam psal a zatím žádná odpověď. Takže nevím, zda ta domluva z loňska ještě platí. K těm fotkám. Mám udělanou prezentaci, ale nedaří se mi do toho vložit muziku. Makám na tom.
pavel.s
Začínající diskutér

Příspěvek od pavel.s »

Nazdárek hoši tak konečně oficiálně potvrzuju účast jak již Vojta nastínil s new women.Gumy mám M/S se sněhem teda nepočítám,ale bahno si snad užijem.Na poradu mě to nějak nevyšlo,tak sem bolku hoď aspon ty fotky.Tak se nám ta tlupa nakonec pěkně rozrostla,že už to vypadá na slušnou výpravu.Přemo tak to letos vařič nemusim brát?Dotaz:koupil jsem pákovej hever,ale je to hrozný hovado že se mě skoro ani do auta nevejde mám ho brát nebo má někdo něco podobnýho?Nevím jestli se mi podaří dát dohromady Fronterku tak možná pojedu na tomhle:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
čelda
Začínající diskutér

Příspěvek od čelda »

Pavlíku vítej do sestavy...tu záložní mašinu bych vzal sebou...nikdy nevíš....rozkmotříš se s tím novým pasažérem a můžeš ji pak odeslat expres domů k mámě :idea:
Opel Frontera A Sport 2,0i LPG 85kW,černá,rok 1995
zvýšená,rozšířená,svět.hrazda,rámy,CB,bačkory AT 31/10,5 R15"
V případě nouze tel:728 822 337
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Ahoj Pavle,
jak jsem psal, vařič�eru, takže�etos na revanž. �, a�Hilift mám ta� na zahradě, takže ten �žeš tak��c�t doma. Mimoto myslím, že někd�bud�mít�aky.�

kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

Ahoj parto, tak bych už naplánoval bližší info ohledně samotný cesty tam. Já budu po šichtě a bude to tak, že v 7:00 končim. Takže Eva vyzvedne Bolka ve Středoklukách na pumpě něco kolem v 6:15 pak, kdyby to Bolkovi nevadilo by mě před sedmou vyzvedli v práci ul. Střelničná č.p.10, Praha 10. (provoz je ještě v tuto dobu v pohodě) a pak dál bychom se dali na D1, kde bychom do kolony přibírali další účastníky zájezdu. Tudíž odjezd ze střelničný je v 7:10 a vy si sem dopište a zjistěte, v kolik a kde se k nám přidáte. JInak Eva si vystupuje na Slovensku, kde stráví dovolenou, protože bude mít už pěkný panděro a natřásání v terénu ji nebude asi dělat nejlíp. Jinak ideální by bylo, kdyby se jelo přes Levice, kde by vystoupila ,ale jelikož je skromná a nechce omezovat celou výpravu, tak znalí mi dejte vědět, jakym slovenskym městem nejblíž Levic pojedeme. Dík
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
*pt*
Pokročilý diskutér

Re: cez LEVICE? :O

Příspěvek od *pt* »

kout.jk píše: Jinak ideální by bylo, kdyby se jelo přes Levice, kde by vystoupila ,ale jelikož je skromná a nechce omezovat celou výpravu, tak znalí mi dejte vědět, jakym slovenskym městem nejblíž Levic pojedeme. Dík
:shock: kolona Fronter pojde opat cez LV? a ja este asi nebudem doma :cry: :cry: :cry:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

kout.jk píše:Ahoj parto, tak bych už naplánoval bližší info ohledně samotný cesty tam. Já budu po šichtě a bude to tak, že v 7:00 končim. Takže Eva vyzvedne Bolka ve Středoklukách na pumpě něco kolem v 6:15 pak, kdyby to Bolkovi nevadilo by mě před sedmou vyzvedli v práci ul. Střelničná č.p.10, Praha 10. (provoz je ještě v tuto dobu v pohodě) a pak dál bychom se dali na D1, kde bychom do kolony přibírali další účastníky zájezdu. Tudíž odjezd ze střelničný je v 7:10 a vy si sem dopište a zjistěte, v kolik a kde se k nám přidáte. JInak Eva si vystupuje na Slovensku, kde stráví dovolenou, protože bude mít už pěkný panděro a natřásání v terénu ji nebude asi dělat nejlíp. Jinak ideální by bylo, kdyby se jelo přes Levice, kde by vystoupila ,ale jelikož je skromná a nechce omezovat celou výpravu, tak znalí mi dejte vědět, jakym slovenskym městem nejblíž Levic pojedeme. Dík
Tak k tomu připojení do výpravy, nejspíš pojedu na D1 přes Strakonice na Prahu,takže po D1 pojedu už od Prahy, takže se můžem srazit někde těsně za prahou na D1,např první pumpa za překladištěm Kauflandu,nebo u Ferarri,se domluv s Bolkem a dejte mi vědět, kde na mě budete čekat, a v 7 ráno tam budu čekat, jináč ty Levice jsou schůdné, tam je to celkem jedno kde přelezem do H,můžem přes Levice a pak přechod Šahy jako loni a pak to vzít na Myškolec a na Satu Mare a jsem v Rumunu :lol: , jinak z Levic na Satu Mare je to nějakých cca 434 km,a po překročení hranice H-ROM by jsme ještě ujeli cca 60-80 km do vnitrozemí (no spíš tedy pod Ukrajinu :wink: ) a tam se bude bydlet,ale jedem pijánko, žádný nervy a rvát se nadoraz, až tam pohodovkou dojedem, tak tam budem a budem si užívat bahna,terénu a Rumuna :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“